U Srbiji kukaju na 'komsije':Sto smo vam ucinili da spremate pakt protiv nas'
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
U Srbiji kukaju na 'komsije':Sto smo vam ucinili da spremate pakt protiv nas'
https://m.vecernji.hr/vijesti/sto-su-to-srbija-i-srpski-narod-lose-ucinili-da-oni-osnivaju-pakt-protiv-nas-1286420
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Srbiji kukaju na 'komsije':Sto smo vam ucinili da spremate pakt protiv nas'
zapalija si svicu , obidva i sad udri po srbima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: U Srbiji kukaju na 'komsije':Sto smo vam ucinili da spremate pakt protiv nas'
Pa sad ima toga ima...pogotovo od dolaska vucica na vlast...recimo nikoliceva izjava kao predsjednika srbije tada...'vukovar je srpski'...pa svi oni naslovi u informeru,alo,novostima gdje se pogrdnim nazivima susjede 'casti' godinama..pa izjave dacica,vulina gdje vrijedjaju susjede napose hrvatsku vec niz godina...mogu ja jos
2015-09-08
MA da, ne mozes non stop napadati i vrijedjati sve oko sebe a da ti ne uzvrate.vuksadinare wrote:Pa sad ima toga ima...pogotovo od dolaska vucica na vlast...recimo nikoliceva izjava kao predsjednika srbije tada...'vukovar je srpski'...pa svi oni naslovi u informeru,alo,novostima gdje se pogrdnim nazivima susjede 'casti' godinama..pa izjave dacica,vulina gdje vrijedjaju susjede napose hrvatsku vec niz godina...mogu ja jos
Grijese, jako grijese ... ali njihov problem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa cuj evo ti jednog naslova informera od prije dvije godine...'Hrvati su pic.e'...sto rec..a taj informer je glavni vucicev medij...ili sad da ne citiram kako su informer,alo,novosti 'castili' hrvatsku reprezentaciju na sp...pa izjava vucica 'nikad necu navijat za komsije navijam za rusiju'...i sad se cude ko pura drekuRingo10 wrote:MA da, ne mozes non stop napadati i vrijedjati sve oko sebe a da ti ne uzvrate.vuksadinare wrote:Pa sad ima toga ima...pogotovo od dolaska vucica na vlast...recimo nikoliceva izjava kao predsjednika srbije tada...'vukovar je srpski'...pa svi oni naslovi u informeru,alo,novostima gdje se pogrdnim nazivima susjede 'casti' godinama..pa izjave dacica,vulina gdje vrijedjaju susjede napose hrvatsku vec niz godina...mogu ja jos
Grijese, jako grijese ... ali njihov problem.
2015-09-08
Pakt mogu napraviti siptari izmedju sebe i to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....pa sad sudeci po zadnjim napadima crnogoraca,makedonaca,albanaca na beograd u zadnjih nekoliko dana[mi se ne javljamu bar na drzavnoj razini] nije nemoguce da se osnuje ako vec nije osnovanepikur37 wrote:Pakt mogu napraviti siptari izmedju sebe i to je to.
2015-09-08
Njemacka se oglasila u slucaju mozebitnog pakta protiv srbije:'Ako je to u planu to nije dobar scenarij za regiju'...ili nije dobro za vase interese mamu vam svapsku
2015-09-08
Pratimo dalje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-hodzajeva-izjava-je-potvrda-dugogodisnje-antisrpske-politike-u-regionu/181202070
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-hodzajeva-izjava-je-potvrda-dugogodisnje-antisrpske-politike-u-regionu/181202070
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebo balije i sciptare.poslat satniju Ustasa i zdrao.prije toga pokupit epija i djenerala i ringa u aps.da nebi slucajno odali Ustase...
Last edited by max123 on 2/12/2018, 16:41; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
MA nema od toga pakta nista ali Srbija i njeni autoriteti bi se morali zapitati o tome koliko njihovo ponasanje i retorika doprinose antisrpskim sentimentima.
Jer ako ce oni u bilo kakvim kontaktima i odnosima sa Hrvatskom recimo, uvijek na prvo mjesto stavljati JAsenovac kao pitanje svih pitanja, onda od bilo kakve normalizacije nema nista a takodjer to onda znaci da oni bilo kakvu normalizaciju i ne zele.
Jer ako ce oni u bilo kakvim kontaktima i odnosima sa Hrvatskom recimo, uvijek na prvo mjesto stavljati JAsenovac kao pitanje svih pitanja, onda od bilo kakve normalizacije nema nista a takodjer to onda znaci da oni bilo kakvu normalizaciju i ne zele.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo je možda spin , zato mi se puno nekomentira no točno je da su se žešče zakačili i sa Cg
Hrvatska i Makedonija u biti slažu kockice da bolje shvate o čem je riječ
2014-04-11
opet te prpa...RayMabus wrote:Ovo je možda spin , zato mi se puno nekomentira no točno je da su se žešče zakačili i sa Cg
2015-09-08
Nije nego neznan šta točno oćevuksadinare wrote:opet te prpa...RayMabus wrote:Ovo je možda spin , zato mi se puno nekomentira no točno je da su se žešče zakačili i sa Cg
Najlakše je reč pakt protiv Srbije....recimi šta to točno znači
2014-04-11
da smo u paktu protiv njih..ionako je vucko rekao da necemo biti nikad prijateljiRayMabus wrote:Nije nego neznan šta točno oćevuksadinare wrote:opet te prpa...RayMabus wrote:Ovo je možda spin , zato mi se puno nekomentira no točno je da su se žešče zakačili i sa Cg
Najlakše je reč pakt protiv Srbije....recimi šta to točno znači
2015-09-08
Iskreno mislim da nećemo mi nikad ulazit u nekakvi pakt protiv Srbije jer to mi je malo preradikalno ipak
Da trzavice postoje no nije baš da ću formirat pakt radi toga tako
Da trzavice postoje no nije baš da ću formirat pakt radi toga tako
2014-04-11
max123 wrote:jebo balije i sciptare.poslat satniju Ustasa i zdrao.prije toga pokupit epija i djenerala i ringa u aps.da nebi slucajno odali Ustase...
A ti i hasance put drine i zlatibora :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Pakt mogu napraviti siptari izmedju sebe i to je to.
Velika Albanija i unitarni Bošnjakistan su Hrvatski nacionalni interes :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Možda , ....kad bi to bilo točno onda bi formirali pakt protiv Srbije no očito neda nam se baš tako radikalno istupatHektorović wrote:epikur37 wrote:Pakt mogu napraviti siptari izmedju sebe i to je to.
Velika Albanija i unitarni Bošnjakistan su Hrvatski nacionalni interes :D
2014-04-11
Svi Srbiju na ignore i vratiti vize.epikur37 wrote:Pakt mogu napraviti siptari izmedju sebe i to je to.
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ha,ha udavite se komsije u Srbiji nece biti poplava
» Kosovo formira pakt protiv Srbije
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Trump predstavlja rezultate borbe protiv ISIS-a: "Vidite što smo učinili s Katarom"
» ''Čudesni'' pakt sunita i šijita u džihadu protiv Hrvata u BiH
» Kosovo formira pakt protiv Srbije
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Trump predstavlja rezultate borbe protiv ISIS-a: "Vidite što smo učinili s Katarom"
» ''Čudesni'' pakt sunita i šijita u džihadu protiv Hrvata u BiH
Page 1 of 5