ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

El Patron - Pablo Escobar

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

El Patron - Pablo Escobar Empty El Patron - Pablo Escobar

Post by Tominjo 2/12/2018, 13:35

Na današnji dan prije točno 25 godina ubijen je Pablo Escobar.
I dan danas u Kolumbiji je narod podijeljen oko njega. Jedni ga smatraju kriminalcem i bezobzirnim ubojicom, a drugi svecem, kolumbijskom verzijom Robin Hooda, pošto je dosta pomagao sirotinji i navodno izgradio oko 150 kuća za njiih.
Ono što je zanimljivo za ovaj PDF je da je bio veliki zaljubljenik u nogomet. Financirao je oba medelinska kluba, Atletico Nacional i Independiente, navodno je bio navijač ovog drugog.
Vodio je borbu s Americom iz Calija koju je pak financirao kartel iz Calija.
Atletico Nacional iz Medellina je uspio osvojiti Copa Libertadores kao prvi kolumbijski klub.
Briljirao je Higuita s 4 obranjena penala. Priča se da su u nokaut fazi Escobarovi ljudi odradili dio posla prijetnjama sucima pa čak i protivničkoj ekipi u polufinalu ili potkupljivanjem sudaca.
Uglavnom iz prvog pokušaja je osvojio tamošnju verziju Lige prvaka što njegovim neprijateljima iz Calija nije uspjelo iz tri pokušaja.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

El Patron - Pablo Escobar Empty Re: El Patron - Pablo Escobar

Post by Guest 2/12/2018, 15:47

I on je ima vise časti u nogometnim svitu nego ova medjugorska mafija pogonjena HDZ-om...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 2/12/2018, 22:57

Roland Deschain wrote:Na današnji dan prije točno 25 godina ubijen je Pablo Escobar.
I dan danas u Kolumbiji je narod podijeljen oko njega. Jedni ga smatraju kriminalcem i bezobzirnim ubojicom, a drugi svecem, kolumbijskom verzijom Robin Hooda, pošto je dosta pomagao sirotinji i navodno izgradio oko 150 kuća za njiih.
Ono što je zanimljivo za ovaj PDF je da je bio veliki zaljubljenik u nogomet. Financirao je oba medelinska kluba, Atletico Nacional i Independiente, navodno je bio navijač ovog drugog.
Vodio je borbu s Americom iz Calija koju je pak financirao kartel iz Calija.
Atletico Nacional iz Medellina je uspio osvojiti Copa Libertadores kao prvi kolumbijski klub.
Briljirao je Higuita s 4 obranjena penala. Priča se da su u nokaut fazi Escobarovi ljudi odradili dio posla prijetnjama sucima pa čak i protivničkoj ekipi u polufinalu ili potkupljivanjem sudaca.
Uglavnom iz prvog pokušaja je osvojio tamošnju verziju Lige prvaka što njegovim neprijateljima iz Calija nije uspjelo iz tri pokušaja.
Hvala brate na ovako divnim ricima.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 09:53

Zlikovac i govno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 10:21

Serbia Strong wrote:Zlikovac i govno.
I odličan lik za serije...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 10:26

Normalno kada je trovao ljude, ubijao, rušio avione, ubijao predsednike. Kako da ne ekranizuješ takav zločinački um... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 3/12/2018, 10:40

srbine glupi ima da stojiš mirno kad se spominje lik i djelo velikana poput pabla escobara
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 3/12/2018, 10:41

Serbia Strong wrote:ekranizuješ
bože dragi kakva glupa riječ kakva i priliči niškoj gluperdi
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 10:52

Serbia Strong wrote:Normalno kada je trovao ljude, ubijao, rušio avione, ubijao predsednike. Kako da ne ekranizuješ takav zločinački um... :facepalm
Zar tebi Sopranosi nisu najdraža serija?
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 12:06

Sopranosi su fiktivni likovi, najdraža mi je serija što realno pokazuje život kriminala koji se oslikava kroz emotivne roller coastere koje T doživljava kroz seriju jer u podsvesti (kao i svaki kriminalac) mrzi sebe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 12:07

End wrote:srbine glupi ima da stojiš mirno kad se spominje lik i djelo velikana poput pabla escobara

Ne mogu da stojim mirno kada me tvoja keva tako profi obradjuje dole... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 3/12/2018, 12:20

End wrote:srbine glupi ima da stojiš mirno kad se spominje lik i djelo velikana poput pabla escobara

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 3/12/2018, 12:21

Serbia Strong wrote:Normalno kada je trovao ljude, ubijao, rušio avione, ubijao predsednike. Kako da ne ekranizuješ takav zločinački um... :facepalm
Onda bi holivudu srbi bili neprestana inspirancija jer bi imali itekako materijala za snimati

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 12:37

PABLO ESCOBAR wrote:
Onda bi holivudu srbi bili neprestana inspirancija jer bi imali itekako materijala za snimati

Imaju ustaše, pa ćute kao pičke. Vi ste ionako otimali, rušili avione, podmetali bombe u bioskope i tako to... 

Hrrrk, pu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 12:44

Mogli bi o tebi da snime film: zver iz imotskog ili imotski kasapin Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 12:59

lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2018, 13:07

Kakvo šamaranje ratnog zločinca iz CR-a... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 3/12/2018, 14:44

Serbia Strong wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:

Imaju ustaše, pa ćute kao pičke. Vi ste ionako otimali, rušili avione, podmetali bombe u bioskope i tako to... 

Hrrrk, pu
Sta su ti bioskopi bogati

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 3/12/2018, 14:44

Serbia Strong wrote:Mogli bi o tebi da snime film: zver iz imotskog ili imotski kasapin Basketball
Basketball

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 3/12/2018, 14:45

fridrih_niche wrote:lol!
Cigan iz nisa odlipija skroz

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics