Advent, prvi tjedan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Advent, prvi tjedan
debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Idem jednom, šta me briga: Ja sam Hrvat.
ako nisi jucer zapalio svicu nikad hrvata od tebe
U jebote, nisam. Što sad?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
ja sam upalio lampadinu u wc-u.
Guest- Guest
Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
moj roditelj 1/2 jos drzi ovakvu u skafetu za nevolju , desno od prve pomoci iz 1977
nista se ne baca
evo upravo slusam na dalekovidnicu nekog penzica sto izrazava zadovoljstvo bandicem povodom "paljenja adventa"
Last edited by debotoijusto on Sun 2 Dec - 13:05; edited 1 time in total (Reason for editing : fghj)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Možeš si ti i kuću zapalit, nećemo se zbog toga sikirat. Samo pazi, ne me slušat, za to se ide u pržun.Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/577920/las-vegas-na-mosorskim-vrletima-je-li-ovo-najcarobnija-bozicna-bajka-u-dalmaciji-ikad-tisuce-ljudi-vec-je-obislo-nevienu-atrakciju-povise-omisa-djeca-vriste-ljudi-su-u-cudu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Upali sad dve, da nadoknadis...crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Idem jednom, šta me briga: Ja sam Hrvat.
Stanojko wrote:Upali sad dve, da nadoknadis...crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Idem jednom, šta me briga: Ja sam Hrvat.
Curiosity MAHLI (Hand Lens)
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
moj roditelj 1/2 jos drzi ovakvu u skafetu za nevolju , desno od prve pomoci iz 1977
nista se ne baca
evo upravo slusam na dalekovidnicu nekog penzica sto izrazava zadovoljstvo bandicem povodom "paljenja adventa"
Uložak za iste se ne proizvodi biće zadnjih 15 godina, ali nema veze, nek' se nađe... e, da ne poznam takve i kod sebe, čuva monitor s katodnom cijevi... za dijelove, veli...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
nista se ne baca
Uložak za iste se ne proizvodi biće zadnjih 15 godina, ali nema veze, nek' se nađe... e, da ne poznam takve i kod sebe, čuva monitor s katodnom cijevi... za dijelove, veli...
nemam volje to objasnjavat , kratak je zivot
neka moj treci mirovinski stup prozivi svoje u utvaranju da su najpametniji na svijetu
vidimo se 3-4x godisnje i nikad bolji odnosi , sigurno nece ostavit sve odvjetniku
2014-04-12
standardna 4,5V baterijajasambrend wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
nista se ne baca
2014-12-30
veber wrote:standardna 4,5V baterijajasambrend wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
nista se ne baca
imas volje bogu hvala
ja samo cekam da prodje
Last edited by debotoijusto on Mon 3 Dec - 19:10; edited 1 time in total (Reason for editing : tiha voda brege valja)
2014-04-12
mijenjao sam parket. šteta bacit hrastovinu, a lijepo grije i gori. a i kamin nije bio dugo u upotrebi pa da stvorimo malo ugođaja u blagavaoni.epikur37 wrote:veberu što ti je to u peći,pališ knjige?
2014-12-30
veber wrote:mijenjao sam parket. šteta bacit hrastovinu, a lijepo grije i gori. a i kamin nije bio dugo u upotrebi pa da stvorimo malo ugođaja u blagavaoni.epikur37 wrote:veberu što ti je to u peći,pališ knjige?
Ljudi nemaju za kruh a ti se griješ parketom.
Ja sam isto upalio peć, je da nije hladno ali zbog ove kišurine i ugođaja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:mijenjao sam parket. šteta bacit hrastovinu, a lijepo grije i gori. a i kamin nije bio dugo u upotrebi pa da stvorimo malo ugođaja u blagavaoni.epikur37 wrote:veberu što ti je to u peći,pališ knjige?
Ljudi nemaju za kruh a ti se griješ parketom.
Ja sam isto upalio peć, je da nije hladno ali zbog ove kišurine i ugođaja.
tako su i 45 kozojebi grijali se u njegovom domu
reda mora biti
2014-04-12
sorini me inspiriraliepikur37 wrote:Ljudi nemaju za kruh a ti se griješ parketom.
u biti je dobar parket, samo mi se ne da zajebavat s prodajom. neka gori tako da si novi misli kaj bu mu s desilo ako će se zajebavat.
2014-12-30
veber wrote:standardna 4,5V baterijajasambrend wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:vidi ove rvat'ne katol'ke oni pale svijeće još nisu izašli iz kamenog doba do njih još nije stigla letrika ni apostoli petar i pavo koji ih je jebavo.
nista se ne baca
Valjda je nisam vidio zadnjih 100 godina igdi da se prodaje, ali dobro...očigledno mi nije trebala...
darth_vader-
2014-04-17
industrija koristi. kadda trebaš 18 ili 27V. ili ako imaš doma model željeznice
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 3.12. PRVI ADVENT UOČI BOŽIĆA
» Prvi tjedan školske godine u Njemačkoj. Čak 80 posto prvašića su djeca iz useljeničkih obitelji
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Prvi tjedan školske godine u Njemačkoj. Čak 80 posto prvašića su djeca iz useljeničkih obitelji
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
Page 2 of 2