kakav show
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: kakav show
zadnji put kad sam se probudio u 3 ujutro kad su se borili tyson i holyfield
bože prije 100godina
bože prije 100godina
Guest- Guest
wilder je izgorio po glavi. kao da gledam nichea kad zamota najjaču vutru umisli da je charles manson i propovjeda po dnevnom boravku
Guest- Guest
Odličan meč, dva fenomenalna borca. Wilder Furyija ne može pobijediti nokautom (iako ima jeben udarac), a Fury je ipak roknuo o pod dva puta.
Revanš će ići vjerojatno Furyiju, ne kažem da je bolji, ali nema Wilder načina da ga pobijedi.
A Joshua će biti doručkovan. Ako se ikada popne u ring Furyiju, nakon onda g svih ulaska od 10 minuta. Neka reklamira odjeću i parfeme.
Revanš će ići vjerojatno Furyiju, ne kažem da je bolji, ali nema Wilder načina da ga pobijedi.
A Joshua će biti doručkovan. Ako se ikada popne u ring Furyiju, nakon onda g svih ulaska od 10 minuta. Neka reklamira odjeću i parfeme.
Guest- Guest
dobar mec....interesantno obojicu krasi odlicna pokretljivost za teskase...hrgovic protiv njih ne bi imao velike izglede...no be treba to uzeti kao zdravo za gotovo sjetimo se mavrovica i lenoxa lewisa kada mavrovicu nisu davali puno sansi cak s esmatralo da ce to lewis rjesiti u prvim rundama..kolerik wrote:Odličan meč, dva fenomenalna borca. Wilder Furyija ne može pobijediti nokautom (iako ima jeben udarac), a Fury je ipak roknuo o pod dva puta.
vuksadinare- Posts : 100349
2015-09-08
Bože dragi kakav spektakl. Šteta što Fury nije dobio, a vidi se iz aviona da je 3 lige iznad kmice. Opustio se Fury kad je vidio da je izdominirao, trenutak nepažnje i na pod. To ga je koštalo pobjede. Ali u revanšu Wilder nema šanse
Similar topics
» boze kakav gospodin
» Ma kakav Rambo
» Sta je ovo kakav je ovo kurac
» ONE MAN SHOW
» 'KAKAV OLOS ME ZAROBIO'
» Ma kakav Rambo
» Sta je ovo kakav je ovo kurac
» ONE MAN SHOW
» 'KAKAV OLOS ME ZAROBIO'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1