ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati Empty Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati

Post by epikur37 Sat 1 Dec - 12:17

VINKO PULJIĆ:
[size=41]'Nije mi slučajno jedan veleposlanik rekao: 'Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati''[/size]
Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati Default_author
AUTOR[size=18]Jozo Pavković
[/size]

01. 12. 2018. U 10:29  [size=12]72 KOMENTARA 4893 PRIKAZA[/size]
[size=36]"Hrvatska je prekasno shvatila svoju dužnost da stoji iza svog potpisa u Daytonu, kao i obveze u Ustavu"[/size][size=36]https://m.vecernji.hr/premium/nije-mi-slucajno-jedan-veleposlanik-rekao-ili-ce-se-hrvati-seliti-ili-asimilirati-1286211[/size]

[size=36]................ [/size][size=36]Hehe, dobro je i rekao pretpostavljam americki veleposlanim.... Nekima je to jasno godinama a evo puljic ko tele da danas :) [/size]
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati Empty Re: Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 12:36

A ništa ,laku noć i to je to
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati Empty Re: Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati

Post by darth_vader Sat 1 Dec - 12:40

Da malo više i sami poradite po pitanju te problematike, ne bi bilo zgorega... ovako Hrvati u BiH, već dulje vrijeme djeluju kao da im je svejedno jer imaju rezervnu domovinu...Hrvati u RH su takvi da ih boli kurac i za Slavoniju i Slavonce, Liku, dalmatinsku Zagoru, a kamoli za pripadnike svog naroda u (trenutno) drugoj državi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 1 Dec - 12:41

RayMabus wrote:A ništa ,laku noć i to je to

Ma laku noć je i Hrvatskoj, ali ne kuže neki to...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 1 Dec - 12:42

a bosanska posla
alahuekser

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 12:43

Pa dobro ja sam prije tri godine dao blizu tri tisuče kuna obitelji s troje male djece u Županji da dograde sobicu za te tri curice i napravilo se tako da nije baš da nas boli kurac za nas u našoj državi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 1 Dec - 12:50

epikur37 wrote:VINKO PULJIĆ:
[size=41]'Nije mi slučajno jedan veleposlanik rekao: 'Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati''[/size]
Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati Default_author
AUTOR[size=18]Jozo Pavković
[/size]

01. 12. 2018. U 10:29  [size=12]72 KOMENTARA 4893 PRIKAZA[/size]
[size=36]"Hrvatska je prekasno shvatila svoju dužnost da stoji iza svog potpisa u Daytonu, kao i obveze u Ustavu"[/size][size=36]https://m.vecernji.hr/premium/nije-mi-slucajno-jedan-veleposlanik-rekao-ili-ce-se-hrvati-seliti-ili-asimilirati-1286211[/size]

[size=36]................ [/size][size=36]Hehe, dobro je i rekao pretpostavljam americki veleposlanim.... Nekima je to jasno godinama a evo puljic ko tele da danas :) [/size]
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 12:52

RayMabus wrote:Pa dobro ja sam prije tri godine dao blizu tri tisuče kuna obitelji s troje male djece u Županji da dograde sobicu za te tri curice i napravilo se tako da nije baš da nas boli kurac za nas u našoj državi
To smatram ulaganjem jer je istočna Slavonija iznad Dalmacije

Isto ko i donacija djeci Ukrajine od tisuču kuna u prvoj godini rata da dođu na more

Nisam baš od onih koji često daju pare ali kad negdje odluči da da to ima velike razloge
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 1 Dec - 12:52

HR moze jos nesto malo primit u drzavnu sluzbu i lokalna samouprava sitno
ostali moraju u njemacku jbg.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 1 Dec - 12:53

Općenito stari, općenito je takva klima.... a svaka čast svakom pojedincu koji u skladu sa svojim mogučnostima pomaže onim manje sretnima pa tako i tebi...nema takvih puno na žalost iako nije bit ni u tome... uspjelo nas se dovesti u stanje takve letargije da nam je svejedno i da neki veći društveni angažman pojedinca kod nas oko bilo kakvih pitanja bude isključivo na poticaj paralelnih političkih struktura...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 1 Dec - 12:55

A u što će se asimilirati? Jel u Jugoslavene?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 13:04

crvenkasti wrote:A u što će se asimilirati? Jel u Jugoslavene?
Neće se asimilirat ,nestat će

Sami pali sami se ubili , glasaju za hdz ovdje po Hrvatskoj jer preslikavaju političku situaciju iz Bosne ovdje a nama su bile potrebne reforme a ne opet Sanader a sad je gotovo,pola miljona mladih iselilo, nema im tko pomoć nego nam još i treba radna snaga

Sami pali sami se ubili

Pošteno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 13:27

Imamo mi puno večih briga sad od Hrvata u bih

Iselilo pola miljona mladih,krah nataliteta,nema tko radit

Nemožemo se mi bavit sa njima i njihovim problemima

I da oćemo nemožemo više imamo puno veči svoji problema sada
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 13:43

Sad će fino iduće tri godine u Hrvatskoj vladat hdz i Pupovac i sedam patuljaka a u bosni Komšić

Krahirat će još više populacija i u hrvatskoj i u bih

Oni će bit samo fikus tamo u bosni a hrvatska neće odustati od konstutivnosti no nitko im nemože pomoć kad je brojnost u pitanju ,ono konstutivna manjina
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 1 Dec - 13:47

Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 13:57

Sdp nisu reforme

Očito vaša skučenost i da je hdz jedina opcija neostavljaju puno mjesta za manevar pa onda nek vam bude

Uživajte
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 14:05

epikur37 wrote:Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D
U ovome i je problem jer ti i slični imate samo Ako nije hdz onda je sdp

Ja u kupe a vi u špade i zato nije ni moglo biti drukčije

Sad nam fali radne snage ,isisavat ćemo i vas će u bih biti svake godine sve manje i manje

Konstutivna manjina
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 1 Dec - 14:15

Sad vas ima oko pola miljona , namjerno nemam namjeru idučih tri godine rušit Plenkya jer sam okutan prema svakom tko mi stane na žulj a vi čete spast u te tri godine na oko 400 tisuća

http://jajce-online.com/2018/02/24/rezultati-popisa-u-bih-zivi-3-531-159-stanovnika/

Možda vama to pomalo i dolazi u glavu ali ja sam okrutan prema svakom tko mi stane na žulj

Živio nama Plenky i Pupovac još tri godine na vlasti

A šta ću vas zatuč
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Sat 1 Dec - 14:21

epikur37 wrote:Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D

Inšallah, SDA

:D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 1 Dec - 14:23

Šta ću onda ja, da ostanem Hrvat?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics