Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati
VINKO PULJIĆ:
AUTOR[size=18]Jozo Pavković[/size]
[size=36]................ [/size][size=36]Hehe, dobro je i rekao pretpostavljam americki veleposlanim.... Nekima je to jasno godinama a evo puljic ko tele da danas :) [/size]
[size=41]'Nije mi slučajno jedan veleposlanik rekao: 'Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati''[/size]
AUTOR[size=18]Jozo Pavković[/size]
01. 12. 2018. U 10:29 [size=12]72 KOMENTARA 4893 PRIKAZA[/size]
[size=36]"Hrvatska je prekasno shvatila svoju dužnost da stoji iza svog potpisa u Daytonu, kao i obveze u Ustavu"[/size][size=36]https://m.vecernji.hr/premium/nije-mi-slucajno-jedan-veleposlanik-rekao-ili-ce-se-hrvati-seliti-ili-asimilirati-1286211[/size][size=36]................ [/size][size=36]Hehe, dobro je i rekao pretpostavljam americki veleposlanim.... Nekima je to jasno godinama a evo puljic ko tele da danas :) [/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati
A ništa ,laku noć i to je to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da malo više i sami poradite po pitanju te problematike, ne bi bilo zgorega... ovako Hrvati u BiH, već dulje vrijeme djeluju kao da im je svejedno jer imaju rezervnu domovinu...Hrvati u RH su takvi da ih boli kurac i za Slavoniju i Slavonce, Liku, dalmatinsku Zagoru, a kamoli za pripadnike svog naroda u (trenutno) drugoj državi...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:A ništa ,laku noć i to je to
Ma laku noć je i Hrvatskoj, ali ne kuže neki to...
darth_vader-
2014-04-17
Pa dobro ja sam prije tri godine dao blizu tri tisuče kuna obitelji s troje male djece u Županji da dograde sobicu za te tri curice i napravilo se tako da nije baš da nas boli kurac za nas u našoj državi
2014-04-11
epikur37 wrote:VINKO PULJIĆ:[size=41]'Nije mi slučajno jedan veleposlanik rekao: 'Ili će se Hrvati seliti ili asimilirati''[/size]
AUTOR[size=18]Jozo Pavković[/size]01. 12. 2018. U 10:29 [size=12]72 KOMENTARA 4893 PRIKAZA[/size][size=36]"Hrvatska je prekasno shvatila svoju dužnost da stoji iza svog potpisa u Daytonu, kao i obveze u Ustavu"[/size][size=36]https://m.vecernji.hr/premium/nije-mi-slucajno-jedan-veleposlanik-rekao-ili-ce-se-hrvati-seliti-ili-asimilirati-1286211[/size]
[size=36]................ [/size][size=36]Hehe, dobro je i rekao pretpostavljam americki veleposlanim.... Nekima je to jasno godinama a evo puljic ko tele da danas :) [/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To smatram ulaganjem jer je istočna Slavonija iznad DalmacijeRayMabus wrote:Pa dobro ja sam prije tri godine dao blizu tri tisuče kuna obitelji s troje male djece u Županji da dograde sobicu za te tri curice i napravilo se tako da nije baš da nas boli kurac za nas u našoj državi
Isto ko i donacija djeci Ukrajine od tisuču kuna u prvoj godini rata da dođu na more
Nisam baš od onih koji često daju pare ali kad negdje odluči da da to ima velike razloge
2014-04-11
HR moze jos nesto malo primit u drzavnu sluzbu i lokalna samouprava sitno
ostali moraju u njemacku jbg.
ostali moraju u njemacku jbg.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Općenito stari, općenito je takva klima.... a svaka čast svakom pojedincu koji u skladu sa svojim mogučnostima pomaže onim manje sretnima pa tako i tebi...nema takvih puno na žalost iako nije bit ni u tome... uspjelo nas se dovesti u stanje takve letargije da nam je svejedno i da neki veći društveni angažman pojedinca kod nas oko bilo kakvih pitanja bude isključivo na poticaj paralelnih političkih struktura...
darth_vader-
2014-04-17
A u što će se asimilirati? Jel u Jugoslavene?
crvenkasti-
2014-04-17
Neće se asimilirat ,nestat ćecrvenkasti wrote:A u što će se asimilirati? Jel u Jugoslavene?
Sami pali sami se ubili , glasaju za hdz ovdje po Hrvatskoj jer preslikavaju političku situaciju iz Bosne ovdje a nama su bile potrebne reforme a ne opet Sanader a sad je gotovo,pola miljona mladih iselilo, nema im tko pomoć nego nam još i treba radna snaga
Sami pali sami se ubili
Pošteno
2014-04-11
Imamo mi puno večih briga sad od Hrvata u bih
Iselilo pola miljona mladih,krah nataliteta,nema tko radit
Nemožemo se mi bavit sa njima i njihovim problemima
I da oćemo nemožemo više imamo puno veči svoji problema sada
Iselilo pola miljona mladih,krah nataliteta,nema tko radit
Nemožemo se mi bavit sa njima i njihovim problemima
I da oćemo nemožemo više imamo puno veči svoji problema sada
2014-04-11
Sad će fino iduće tri godine u Hrvatskoj vladat hdz i Pupovac i sedam patuljaka a u bosni Komšić
Krahirat će još više populacija i u hrvatskoj i u bih
Oni će bit samo fikus tamo u bosni a hrvatska neće odustati od konstutivnosti no nitko im nemože pomoć kad je brojnost u pitanju ,ono konstutivna manjina
Krahirat će još više populacija i u hrvatskoj i u bih
Oni će bit samo fikus tamo u bosni a hrvatska neće odustati od konstutivnosti no nitko im nemože pomoć kad je brojnost u pitanju ,ono konstutivna manjina
2014-04-11
Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sdp nisu reforme
Očito vaša skučenost i da je hdz jedina opcija neostavljaju puno mjesta za manevar pa onda nek vam bude
Uživajte
Očito vaša skučenost i da je hdz jedina opcija neostavljaju puno mjesta za manevar pa onda nek vam bude
Uživajte
2014-04-11
U ovome i je problem jer ti i slični imate samo Ako nije hdz onda je sdpepikur37 wrote:Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D
Ja u kupe a vi u špade i zato nije ni moglo biti drukčije
Sad nam fali radne snage ,isisavat ćemo i vas će u bih biti svake godine sve manje i manje
Konstutivna manjina
2014-04-11
Sad vas ima oko pola miljona , namjerno nemam namjeru idučih tri godine rušit Plenkya jer sam okutan prema svakom tko mi stane na žulj a vi čete spast u te tri godine na oko 400 tisuća
http://jajce-online.com/2018/02/24/rezultati-popisa-u-bih-zivi-3-531-159-stanovnika/
Možda vama to pomalo i dolazi u glavu ali ja sam okrutan prema svakom tko mi stane na žulj
Živio nama Plenky i Pupovac još tri godine na vlasti
A šta ću vas zatuč
http://jajce-online.com/2018/02/24/rezultati-popisa-u-bih-zivi-3-531-159-stanovnika/
Možda vama to pomalo i dolazi u glavu ali ja sam okrutan prema svakom tko mi stane na žulj
Živio nama Plenky i Pupovac još tri godine na vlasti
A šta ću vas zatuč
2014-04-11
epikur37 wrote:Generale, di ćeš sdp kao prava raja ili u sda...? :D
Inšallah, SDA
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šta ću onda ja, da ostanem Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» mi hrvati !
» :D Hrvati
» mi hrvati
» Hrvati: Šokirani smo.....
» mi hrvati !
» :D Hrvati
» mi hrvati
» Hrvati: Šokirani smo.....
Page 1 of 3