Ustaška lezba zakopala put Srbije u EU
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ustaška lezba zakopala put Srbije u EU
dzango wrote:Nije genocid a Srbija nema šta da traži u EU.
realno boli me kurac oćetel priznat srebrenicu jer su muse gore od vas kad se radi o odnosu prema hrvatima u BIH, a za EU isto tako, ako vama odgovara da ostanete vani odgovara i nama. Odgovaralo bi i nama da ostanemo vani da nije vas.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Koji će im kurac EU, ja uopće nisan iša glasat za ulazak u istu jer me bolija kurac, jedino šta moš ići radit vanka a to će moć jer Njemačkoj fali radne snage pa će izvlačit sa Balkana šta je ostalo
Nemaju neke korisit ood iste
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Minimalac u Srbiji 155 dinara po satu , to je 1,32 eura
https://www.alo.rs/vesti/ekonomija/mali-minimalac-u-srbiji-po-prvi-put-preko-27-000-dinara/186012/vest
27000 dinara = 230 eura = 1700 kuna
Sad kad zapad jače otvori vrata svog tržišta rada svi će se razbižat
Imaju 550 tisuća nezaposlenih trenutno
https://www.alo.rs/vesti/ekonomija/mali-minimalac-u-srbiji-po-prvi-put-preko-27-000-dinara/186012/vest
27000 dinara = 230 eura = 1700 kuna
Sad kad zapad jače otvori vrata svog tržišta rada svi će se razbižat
Imaju 550 tisuća nezaposlenih trenutno
2014-04-11
Evo baš čitam , ovaj se pohvalio nezaposlenost u Srbiji 11,3%
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:763427-Mali-za-Tanjug-Nezaposlenost-113-odsto-moramo-da-nastavimo
Vidit ćeš sad Njemačka plus slab natalitet ,svakd godine da neotvori niti jednu tvornicu 40 tisuća nezaposlenih manje
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:763427-Mali-za-Tanjug-Nezaposlenost-113-odsto-moramo-da-nastavimo
Vidit ćeš sad Njemačka plus slab natalitet ,svakd godine da neotvori niti jednu tvornicu 40 tisuća nezaposlenih manje
2014-04-11
Da, pa zato su je i formirali. Da pokupe radnu snagu i doktore, malo iskamatare tu njemackim bankama, uvale smece za trece zemlje . I to bi bilo to.RayMabus wrote:Koji će im kurac EU, ja uopće nisan iša glasat za ulazak u istu jer me bolija kurac, jedino šta moš ići radit vanka a to će moć jer Njemačkoj fali radne snage pa će izvlačit sa Balkana šta je ostalo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Tako su branili odzak a berlin pao.
Glupog li naroda.
Glupog li naroda.
2015-08-15
Da no u kontekstu ove teme glavni razlog masa zašto su za EU je da mogu ići radit vankakaya wrote:Da, pa zato su je i formirali. Da pokupe radnu snagu i doktore, malo iskamatare tu njemackim bankama, uvale smece za trece zemlje . I to bi bilo to.RayMabus wrote:Koji će im kurac EU, ja uopće nisan iša glasat za ulazak u istu jer me bolija kurac, jedino šta moš ići radit vanka a to će moć jer Njemačkoj fali radne snage pa će izvlačit sa Balkana šta je ostalo
Srbija neće iduće tri godine sigurno u EU a onda će nezaposlenost biti negdje oko 400 tisuća i oko 8,nešto plus i dalje Njemačka i zapad traži radnu snagu
Drugim riječima istopit će se glavni razlog zašto šire biračko tijelo podržava ulazak Srbije u EU pa će biti cirkusa kad EU nešto uvjetuje a iz Srbije dobije odgovor Puca nan kurac
2014-04-11
kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
Odžak su branili iz drugog razloga... da zagnjoji što više tifusara, a i da se što skuplje proda koža... više je do lokalnih igrica to, a i vidjelo se odmah koliko je moćna partizanska armada kad samostalno djeluje bez mede, šteta je bilo ne razgolitit ih...
darth_vader-
2014-04-17
znam ali drugi svjetski zavrsio, hitler se ubio a ovi brane odzak kao prvog dana !jasambrend wrote:kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
Odžak su branili iz drugog razloga... da zagnjoji što više tifusara, a i da se što skuplje proda koža... više je do lokalnih igrica to, a i vidjelo se odmah koliko je moćna partizanska armada kad samostalno djeluje bez mede, šteta je bilo ne razgolitit ih...
pa to zbilja samo mi mozemo izvesti
2015-08-15
Da , povijesna činjenicajasambrend wrote:kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
Za razliku od ovih na Blejburgu koji su pobigli pa svi razoružani i pobijeni ovi u Odžaku su skupo prodali svoju kožu
Zato ih cijenim gledano s vojničkog aspekta
2014-04-11
kaya wrote:znam ali drugi svjetski zavrsio, hitler se ubio a ovi brane odzak kao prvog dana !jasambrend wrote:kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
pa to zbilja samo mi mozemo izvesti
Jebalo se njima za Hitlera, ali tifusari...šteta bi im bilo besplatno glave na pladnju dati... s ovim povijesnim odmakom ih sve više razumijem...to jest potpuno.
darth_vader-
2014-04-17
hrvati su ko Laki iz Maratonaca na kraju, sve je gotovo ali oni vicuRayMabus wrote:Da , povijesna činjenicajasambrend wrote:kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
Za razliku od ovih na Blejburgu koji su pobigli pa svi razoružani i pobijeni ovi u Odžaku su skupo prodali svoju kožu
- e pa necete, sunce vam hebem !
:)
na B. nisu nigdje pobjegli, branili su se do zadnjega.
na prevaru su ih razoruzali i tu su bili gotovi.
2015-08-15
a ovi koji se nisu dali prevariti i ostavili pusku su pucali do zagreba, bez brige budi .kaya wrote:hrvati su ko Laki iz Maratonaca na kraju, sve je gotovo ali oni vicuRayMabus wrote:Da , povijesna činjenicajasambrend wrote:kaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
- e pa necete, sunce vam hebem !
na B. nisu nigdje pobjegli, branili su se do zadnjega.
na prevaru su ih razoruzali i tu su bili gotovi.
laki ne zna da svira kraj.
2015-08-15
Pa nismo zaintresirani ni da ostanemo ni da izađemo a nemamo neki poseban razlog da izađemo iz EUkaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
2014-04-11
pa sada vise i nemamo razlog . radnu snagu kojoj se radi su pokupili, ovi kojima ne radi ostati ce na burzi, poslodavci su pozatvarali vecinom sto su radili i jos ce , stranih investicija nema, politicari ce da odrze aparat na zivotu opeljesiti jos ove sto su ostali ili prodati to nesto vode i sume . i to je to.RayMabus wrote:Pa nismo zaintresirani ni da ostanemo ni da izađemo a nemamo neki poseban razlog da izađemo iz EUkaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
2015-08-15
U biti imamo jer turizam je bolji ako si dio EUkaya wrote:pa sada vise i nemamo razlog . radnu snagu kojoj se radi su pokupili, ovi kojima ne radi ostati ce na burzi, poslodavci su pozatvarali vecinom sto su radili i jos ce , stranih investicija nema, politicari ce da odrze aparat na zivotu opeljesiti jos ove sto su ostali ili prodati to nesto vode i sume . i to je to.RayMabus wrote:Pa nismo zaintresirani ni da ostanemo ni da izađemo a nemamo neki poseban razlog da izađemo iz EUkaya wrote:Hrvati ce naravno zadnji izaci iz eu . Kad propadne pa poslje. Jos ce malo ostati.
Glupog li naroda.
Kako god tek smo pet godina u EU da bi formirali neki stav , tribat će ipak još koja godina proć da mi pričamo o tome šta je tu loše točno a šta dobro
2014-04-11
turizam imamo zbog prirodnog polozaja i imamo ga oduvijek , i u jugi smo ga imali.
eto to jedino imamo.
eto to jedino imamo.
2015-08-15
Ma ok no meni je pet godina malo da bih imao neki svoj stav, još uvijek sam neutralan i promatram tu stvar
Neznam, jednostavno pet godina mi je malo za tako šta ocijeniti
Neznam, jednostavno pet godina mi je malo za tako šta ocijeniti
2014-04-11
Sve boli kurac za Srebrenicu. A bol u tom predelu tela se sve više širi i za EU. Od Velike Britanije, preko Poljske, Mađarske, evropske desnice...marcellus wrote:dzango wrote:Nije genocid a Srbija nema šta da traži u EU.
realno boli me kurac oćetel priznat srebrenicu jer su muse gore od vas kad se radi o odnosu prema hrvatima u BIH, a za EU isto tako, ako vama odgovara da ostanete vani odgovara i nama. Odgovaralo bi i nama da ostanemo vani da nije vas.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nema. Natrag u maticu Tursku ;Pdzango wrote:Srbija nema šta da traži u EU.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Nama Turska nikada nije bila matica jer nikada nismo žalili za vremenima pod njihovom vlašću i nikada nismo to vreme smatrali svojom zlatnom epohom. A ima i takvih.Oh_Femder wrote:Nema. Natrag u maticu Tursku ;Pdzango wrote:Srbija nema šta da traži u EU.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Puhovski: lezba premijer Srbije je "dvorski židov"
» Ustaška agencija zaveslala radnike iz Srbije
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Ustaška agencija zaveslala radnike iz Srbije
» Kolinda zakopala anemičnog i njonju
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
Page 2 of 3