Poslodavci ljuti na vladu zbog dizanja minimalca
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Poslodavci ljuti na vladu zbog dizanja minimalca
To je ta hrvatska udruga poslodavaca
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2046729
Aj pušite kurac i još jednom Bravo Plenkovic
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2046729
Aj pušite kurac i još jednom Bravo Plenkovic
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Poslodavci ljuti na vladu zbog dizanja minimalca
ne radi to on zbog radnika nego davanja drzavi , na to ide parsto kuna vise na brutto drzavi jer dok imaju love imaju vlast, a cime ce minimalna placa biti veca nego u rumunjskoj, bugarskoj , madarskoj, lativiji i litvi itd pa nece nikoga privuci da otvara nesto nego da zatvara i dize sidro , medutim ni to ih nece spasiti.
poslodavci ce pretpostavljam jednom dati otkaz dvojicu ostaviti pa tako to kompenzirati .
mislim da ne postoji poslodavac kojemu je zao dati radniku novac ako radi ( ne mislim na ovu bagru neradnicku), zao mu je jedino doprinose platiti uhljebima.
poslodavci ce pretpostavljam jednom dati otkaz dvojicu ostaviti pa tako to kompenzirati .
mislim da ne postoji poslodavac kojemu je zao dati radniku novac ako radi ( ne mislim na ovu bagru neradnicku), zao mu je jedino doprinose platiti uhljebima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno.kaya wrote:ne radi to on zbog radnika nego davanja drzavi , na to ide parsto kuna vise na brutto drzavi jer dok imaju love imaju vlast, a cime ce minimalna placa biti veca nego u rumunjskoj, bugarskoj , madarskoj, lativiji i litvi itd pa nece nikoga privuci da otvara nesto nego da zatvara i dize sidro , medutim ni to ih nece spasiti.
Šmrc , evo već plačem šta neće više biti tih radnih mjesta od 2750 kuna u državi
Suze mi krenile ,pa kako će deco sad da preživimo kad nema više tako poslova za sve nas za 2750 kuna
Jao šmrc nemogu plakanje prosto da zadržim u sebi ,teško mi je pri duši , srce mi se cepa
Suze mi krenile ,pa kako će deco sad da preživimo kad nema više tako poslova za sve nas za 2750 kuna
Jao šmrc nemogu plakanje prosto da zadržim u sebi ,teško mi je pri duši , srce mi se cepa
2014-04-11
Tko nema za plače, ključ u bravu. Zdravi će opstati. Ili neće. Uglavnom, u 21. stoljeću red je da i ova država ukine robovlasništvo konačno pa makar i po cijenu propasti iste...
darth_vader-
2014-04-17
Kmetje prica o slobodi??..netje itji...
Guest- Guest
socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
probudite se , reklo bi glasilo jehovih svjedoka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Socijalizam u ekonomiji?debotoijusto wrote:socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
Za rozliku od socijalizma u... Čemu?
2014-04-16
Kome je 3000 kuna minimalac puno nek pribaci proizvodnju u Bosnu , tamo je samo 208 eura
A da Bosna nema more jbga
A da Bosna nema more jbga
2014-04-11
Blizu je Bosna ,. tamo van je puno niži
Ajde šta se čeka , nedrži vas nitko u Hrvatskoj
Aj zdravo
Ajde šta se čeka , nedrži vas nitko u Hrvatskoj
Aj zdravo
2014-04-11
u kulturiaben wrote:Socijalizam u ekonomiji?debotoijusto wrote:socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
2014-04-12
Fair enough,debotoijusto wrote:u kulturiaben wrote:Socijalizam u ekonomiji?debotoijusto wrote:socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
Al, jel moreš priznati da je ista stvor i s kulturom, osin ča si ti unutro pa je zbog toga soc u kulturi za tebe dobro?
2014-04-16
Skup ti je radnik pa bi ti meni Pakistanca doveja u selo za 2750 kuna ti pere pijate
E nećeš
Robotiziraj se ili neka ti člalonovi obitelji malo rade
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mapa-sve-vise-robota-radnika
Ili odi u Bosnu pa njih prcaj
E nećeš
2014-04-11
Hrvatska 6 robota na 10.000 radnika
Italija 185, Njemačka 300 i nešto
Nema ništa Pakistanci meni kraj kuće da bi tebi netko za dvi kune pra pijate
Aj prošetaj ......u Bosnu
Italija 185, Njemačka 300 i nešto
Nema ništa Pakistanci meni kraj kuće da bi tebi netko za dvi kune pra pijate
Aj prošetaj ......u Bosnu
2014-04-11
aben wrote:Fair enough,debotoijusto wrote:u kulturiaben wrote:Socijalizam u ekonomiji?debotoijusto wrote:socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
Al, jel moreš priznati da je ista stvor i s kulturom, osin ča si ti unutro pa je zbog toga soc u kulturi za tebe dobro?
priznajem , borg je nepobjediv no utvaram si da nije kad se nesto lijepo poklopi pa iskra dogodi
2014-04-12
budimo realni , poznajes li nekoga da radi za 2750 ili koliko sad vec bude ?RayMabus wrote:Skup ti je radnik pa bi ti meni Pakistanca doveja u selo za 2750 kuna ti pere pijate
E nećeš
2014-04-12
debotoijusto wrote:aben wrote:Fair enough,debotoijusto wrote:u kulturiaben wrote:Socijalizam u ekonomiji?debotoijusto wrote:socijalizam u ekonomiji je zlo , na zalost HDZ na prici o min. placi dograbe 30% podrske za par dana
priznajem , borg je nepobjediv no utvaram si da nije kad se nesto lijepo poklopi pa iskra dogodi
2014-04-16
Na te minimalce smo svi bili osjetljivi dok je bilo pola miljona Hrvata na zavodu a to sad mogu jedino bit uvezeni Pakistanci za tu siću
E nećeš
Odi u Bosnu, a da nemaju more pa nemaju ni turizam
Industrija ,nisi sposoban se organizirat ni robotizirat pa odi u Bosnu jebi mater samo ti takvi tribaš u državi da mi Pakistan ovdje dovlačiš
E nećeš
Odi u Bosnu, a da nemaju more pa nemaju ni turizam
Industrija ,nisi sposoban se organizirat ni robotizirat pa odi u Bosnu jebi mater samo ti takvi tribaš u državi da mi Pakistan ovdje dovlačiš
2014-04-11
Znam jednog kraj kuće šta je meni mrtav ladan prije dvije godine rekao da će mi dat šansudebotoijusto wrote:budimo realni , poznajes li nekoga da radi za 2750 ili koliko sad vec bude ?RayMabus wrote:Skup ti je radnik pa bi ti meni Pakistanca doveja u selo za 2750 kuna ti pere pijate
E nećeš
Radiš cilo lito ,osam sati uključujući i sve subote osam sati
3600 kuna
E pa odi u Bosnu jeben ti mater
Bravo Plenkovic goni bandu
2014-04-11
Takvi likovi nesmiju uopće postojat u državi ako ništa drugo jer sam kao tražitelj posla potrošio svoje gorivo i vrijeme na taj razgovor
Ma neću da te vidim u državi
Trošiš moje vrijeme i moj novac
Ma neću da te vidim u državi
Trošiš moje vrijeme i moj novac
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Zbog cijena struje poslodavci iz Federacije BiH najavili mogućnost otpuštanja radnika
» Austrijanci ljuti na Srbe zbog Gavrila Principa
» Srbi ljuti zbog grba i dresa reprezentacije Kosova
» Četnički vojvoda zbog Srebrenice ucjenjuje vladu CG.
» Zbog cijena struje poslodavci iz Federacije BiH najavili mogućnost otpuštanja radnika
» Austrijanci ljuti na Srbe zbog Gavrila Principa
» Srbi ljuti zbog grba i dresa reprezentacije Kosova
» Četnički vojvoda zbog Srebrenice ucjenjuje vladu CG.
Page 1 of 2