Sretan vam dan republike drugovi i drugarice
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sretan vam dan republike drugovi i drugarice
pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??vuksadinare wrote:jel tebi on slici na zagorcapismejker wrote:nema..Tito je manga...sto bi taj radio Kraljici Koli...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??vuksadinare wrote:jel tebi on slici na zagorcapismejker wrote:nema..Tito je manga...sto bi taj radio Kraljici Koli...
Tito,ovaj,kurvis je hedonista prve klase..
Guest- Guest
...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??vuksadinare wrote:jel tebi on slici na zagorcapismejker wrote:nema..Tito je manga...sto bi taj radio Kraljici Koli...
2015-09-08
vrlo m,oguce...ako je covjek pratio OVOG titu,mogao je primjetiti neprekidno gnusanje od svega na balkanu,odnosno staroj Jugi...kao da je stranac potpuni..vuksadinare wrote:...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??vuksadinare wrote:
jel tebi on slici na zagorca
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??vuksadinare wrote:
jel tebi on slici na zagorca
ma ne seri. postoji DNK analiza lako se može utvrditi porijeklo. ajd da se utvrdi da je Tito zagorac rođen u Kumrovcu ja ti prebijem ruke i noge. ako se dokaže da je netko drugi prebij ti meni ruke i noge. može deal?
Guest- Guest
a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:vuksadinare wrote:...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljicapismejker wrote:
..mislis...Zagorac kao regionalna grupacija??
ma ne seri. postoji DNK analiza lako se može utvrditi porijeklo. ajd da se utvrdi da je Tito zagorac rođen u Kumrovcu ja ti prebijem ruke i noge. ako se dokaže da je netko drugi prebij ti meni ruke i noge. može deal?
2015-09-08
vuksadinare wrote:a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:vuksadinare wrote:...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...vuksadinare wrote:
pa zagprca kao zagrca..opcenito oni nisu nesto zenoljupci..kod njih igraju vecinom tri stvari..penezi,se bum vas tuzil i kapljica
zašto treba otvarati grobnicu jebotebog retardirani kad u Istri na Brionima (ne Brijunima nego Brionima ) na otoku Vangi dan dans postoji kompletna titova kolekcija pribora za ličnu higijenu od češlja raznih pa do četkica za zube i to je sve netaknuto stoji od kad je drug Tito umro. lako od tamo uzeti uzorak za DNK analizu morončino.
Guest- Guest
fakat brijune sam zaboravio.. ..a ko kaze da se tim nije sluzio rade serbeđija koji ej zamjenio tita na brijunima...nevjerujem da nije netko odolio tajno da se posluzi titovim priborom.. ..tako da to nije 100% nije siguran dokazGnječ wrote:vuksadinare wrote:a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:vuksadinare wrote:...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...pismejker wrote:
paaa.iskreno,Tito mi uopce ne lici na nekog sa balkana..lik je pojava,onako na svjeckom nivou,ima drzanje stav,banciti sa svjeckim velikanima,dakle banciti,ne samo se slikati sa njima,ipak oznacava osobu na znatno visem nivou...
zašto treba otvarati grobnicu jebotebog retardirani kad u Istri na Brionima (ne Brijunima nego Brionima ) na otoku Vangi dan dans postoji kompletna titova kolekcija pribora za ličnu higijenu od češlja raznih pa do četkica za zube i to je sve netaknuto stoji od kad je drug Tito umro. lako od tamo uzeti uzorak za DNK analizu morončino.
2015-09-08
Eve i od mene jedna prigodna.Za Gnječa i društvo u kutu.
vuksadinare wrote:fakatGnječ wrote:vuksadinare wrote:a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:vuksadinare wrote:
...navodno kako se prica i pise onaj oriđiđi tito koji je poginuo u 1 svjetskom ratu....zapravo ej bio najblizi po karakteristikama zagorcu..prgav,svadljiv,nije imao neko veliko obrazovanje...
zašto treba otvarati grobnicu jebotebog retardirani kad u Istri na Brionima (ne Brijunima nego Brionima ) na otoku Vangi dan dans postoji kompletna titova kolekcija pribora za ličnu higijenu od češlja raznih pa do četkica za zube i to je sve netaknuto stoji od kad je drug Tito umro. lako od tamo uzeti uzorak za DNK analizu morončino.brijunesam zaboravio.. ..a ko kaze da se tim nije sluzio rade serbeđija koji ej zamjenio tita na brijunima...nevjerujem da nije netko odolio tajno da se posluzi titovim priborom.. ..tako da to nije 100% nije siguran dokaz
Brioni. Brijuni je hrvatsko slavenska nametnuti naziv. Brioni su se zvali još u rimsko doba tako da ne vidim razloga da se naziv tog otočja slavenizira kad isti sa slavenima nema apsolutno nikakve veze niti dodirne točke osim što su momentalno pod okupacijom slavenskih balkanskih rvackih hordi zla.
NITKO Titov pribor nikada nije dirao. postoji protokol. vama rvat'nama nepojmljivo nešto.
Guest- Guest
Uči plivat, Gnječ.Tribat će ti. Prije svega leđni stil.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:fakatGnječ wrote:vuksadinare wrote:a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:
zašto treba otvarati grobnicu jebotebog retardirani kad u Istri na Brionima (ne Brijunima nego Brionima ) na otoku Vangi dan dans postoji kompletna titova kolekcija pribora za ličnu higijenu od češlja raznih pa do četkica za zube i to je sve netaknuto stoji od kad je drug Tito umro. lako od tamo uzeti uzorak za DNK analizu morončino.brijunesam zaboravio.. ..a ko kaze da se tim nije sluzio rade serbeđija koji ej zamjenio tita na brijunima...nevjerujem da nije netko odolio tajno da se posluzi titovim priborom.. ..tako da to nije 100% nije siguran dokaz
Brioni. Brijuni je hrvatsko slavenska nametnuti naziv. Brioni su se zvali još u rimsko doba tako da ne vidim razloga da se naziv tog otočja slavenizira kad isti sa slavenima nema apsolutno nikakve veze niti dodirne točke osim što su momentalno pod okupacijom slavenskih balkanskih rvackih hordi zla.
NITKO Titov pribor nikada nije dirao. postoji protokol. vama rvat'nama nepojmljivo nešto.
jesi siguran da nitko nije diorao..provjerio si...bio si tamo 24 sataGnječ wrote:vuksadinare wrote:fakatGnječ wrote:vuksadinare wrote:a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodnoGnječ wrote:
2015-09-08
Eroo wrote:Uči plivat, Gnječ.Tribat će ti. Prije svega leđni stil.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:fakatGnječ wrote:vuksadinare wrote:
a zasto se ne utvrdi?..pa nije to problem...otvoris grobnicu otkines vlas kose..jer kosa navodno moze desetljecima se en raspasti ako je skelet dobro ocuvan...pa da se to konacno razjasni ta ima jos rodbine tita...unuci su mu zivi i jedan sin..navodno
na tvoju ustašku hercegovačku žalost i žalost svih nazi hrvata ustaša i kaptol klera, Istra je preblizu Italiji a i Austrija ima svoju riječ i veto da bi ste vi ikada išta pokušali u Istri bili biste potaracani ko žohari. ajd tamo jedi čvarke u sloveniji gdje te svaki slovenac gleda sa prijezirom ko bolesnu bosansku stoku.
Guest- Guest
Jbg to je sve tvoj Slobo na kraju krajeva sjebao. Al ajd necemo o Srbima...pizzon wrote:vidim
cvetate
busevi puni "domoljuba
hrvatska je obavila zadatak
zemlja blagostanja izvozi " pučanstvo
omni-
2014-04-12
jedna za gnječa,soru i crvenog..necu ringa spominjati nije ziher.... ..ajmooo..'kud narodna vojska prođe'
https://www.youtube.com/watch?v=1MX2Bs70LrY
https://www.youtube.com/watch?v=1MX2Bs70LrY
2015-09-08
za sve casne vazduhoplovce pale 1991/92 sa visina na hrvatsko tlo
https://www.youtube.com/watch?v=s36If8QL8OY
https://www.youtube.com/watch?v=s36If8QL8OY
2015-09-08
pssst..ovo ej za moju drugaricu soru..pjeva joj zemljakinja fahreta
https://www.youtube.com/watch?v=yNSH_b3wKfs
https://www.youtube.com/watch?v=yNSH_b3wKfs
2015-09-08
jbte vuce, pa koji si ti jugonostalgicar za ne vjerovat
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Sretan Božiććććććććććććć
» Sretan 1. Maj
» sretan vam
» sretan 21.3
» Sretan Božiććććććććććććć
» Sretan 1. Maj
» sretan vam
» sretan 21.3
Page 2 of 4