Izvješće EU: Crnce se svakodnevno diskriminira
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
CRNCI su suočeni sa "svakodnevnom" diskriminacijom diljem Europske unije, stoji u izvješću Agencije EU-a za temeljna prava.
Osobe afričkog porijekla žive u lošijim stanovima i teže dobivaju posao, a na ulici ih se vrijeđa na rasnoj osnovi i policija ih češće zaustavlja, stoji u izvješću.
Posebno su na poslu i na tržištu rada diskriminirani mlađi crni muškarci.
Rasne uvrede svakom trećem crncu
U nekim europskim zemljama do 76 posto njih ne radi, ne školuje se ili ne osposobljava za rad, u usporedbi prema osam posto opće populacije.
Oko 45 posto crnaca živi u pretrpanim stanovima, prema 17 posto ukupnog stanovništva, dok samo 15 posto posjeduje stan ili kuću, nasuprot 70 posto opće populacije.
Svaki treći crnac doživio je rasne uvrede u posljednjih pet godina, a njih 24 posto zaustavila je policija.
Agencija je pozvala članice Unije da donesu naputke za policijsko postupanje.
"Stvarnost je i sramotna i frustrirajuća: rasizam prema boji kože i dalje je svakodnevna pojava u EU-u", rekao je direktor agencije Michael O'Flaherty.
Izvješće se odnosi na 12 zemalja članica EU-a, a izrađeno je na temelju informacija prikupljenih od 25.000 ljudi imigrantskog ili manjinskog porijekla, uključujući oko 6000 crnaca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izvjesce-eu-crnce-se-svakodnevno-diskriminira/2046181.aspx
Guest- Guest
Re: Izvješće EU: Crnce se svakodnevno diskriminira
Dajte uništite tu usranu EU...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pa..mora se..da ne dignu roge kao u Jamerici..
Guest- Guest
I?
Oće li doći do raspada NATO pakta ako Italijani poćnu vješat crnce po ulici pošto je Amerika multikulti ???
Daj Bože
KKK
Oće li doći do raspada NATO pakta ako Italijani poćnu vješat crnce po ulici pošto je Amerika multikulti ???
Daj Bože
KKK
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Talijani ne podnose arape,ali chamuge ne mogu smisliti..
Guest- Guest
Znampismejker wrote:Talijani ne podnose arape,ali chamuge ne mogu smisliti..
Iznacujem Italiane iz NATO preko KKK ,trpaj još crnaca iz Afrike u Italiju
Amerika je multikulti i to nefunkcionira da ovi ubijaju crnce a da taj vojni savez opstane
o
I
Đavo leži u .....detaljima
2014-04-11
Ne znam..ne vidim chamuge u drustvu u kojem se ja nalazim,bilo poslovno,bilo privatno,bilo u drustvu za zabavu...
I vrlo mi na qrc ide onaj njihov RAP ..veci trash Planet ne dozivje..
sto je sa starim dobrim rokenrolom,methalom i slicno???
naj mi je kad bijeli kreteni pocnu repati i uvrtati ruke i prste ,kao oni Chamuge..dno dna..
Bijelci plesu kako Crnjo udara ritam..
Video..starog dobro boot italo disko music..niti jedna Chamuga u videu,svi lijepi i svjetle puti..
Chamuge krepite,ovakvu mjuzu nikad necete stvoriti...
naj mi je kad bijeli kreteni pocnu repati i uvrtati ruke i prste ,kao oni Chamuge..dno dna..
Video..starog dobro boot italo disko music..niti jedna Chamuga u videu,svi lijepi i svjetle puti..
Guest- Guest
Nezamaj se ,Italija nam je sasvim dovoljna ,tako lijepi poluotok na rubu Afrike kojem je krahirao natalitet a Afrika ide na dvije miljarde crnaca
Dodite svi iz Afrike na taj poluotok
Bog vas voli
Dodite svi iz Afrike na taj poluotok
Bog vas voli
2014-04-11
pismejker wrote:Ne znam..ne vidim chamuge u drustvu u kojem se ja nalazim,bilo poslovno,bilo privatno,bilo u drustvu za zabavu...
upsss.jedna Chamuga se profiltrirala..infiltrirala..jbtg...sranje..
Guest- Guest
Nas i crnaca miljardu i 250 milion
Italija krahirala , na one plaće mogu samo crnce uvozit
KKK parada u Trstu
Fašisti preuzimaju vlast
Raspad NATO pakta jer multikulti Amerika i Musolini nemogu pod jedan koš
Pozdrav američkoj ambasadi u Sarajevu
Ja san ipak pametniji od vas
Italija krahirala , na one plaće mogu samo crnce uvozit
KKK parada u Trstu
Fašisti preuzimaju vlast
Raspad NATO pakta jer multikulti Amerika i Musolini nemogu pod jedan koš
Pozdrav američkoj ambasadi u Sarajevu
Ja san ipak pametniji od vas
2014-04-11
rekoh ja...nekom debelo fale crne kite..idu birokratski debelokosci na zapadu u susret zenama i djevojkama..da ih previse ne gnjavu..nađu im jeftine jebace i previse mi ne soli pamet zeno..imas crnca ili arapina jebaca i jos dobis cek..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Arapi ne mogu crnce smisliti a mrze i Zidove iz dna duse. I onda se kreteni cude porastu antisemitizma i rasizma a uveli stotine tisuca antisemita i rasista u EU. Bem ih supljoglave.
omni-
2014-04-12
Znači na zapadu se afrikanci svuda ponašaju isto.
Možda ti je promaklo da stari dobri rock and roll nisu izmislili čivuti, nego upravo, kako ti kažeš, čamuge ;P I jazz također. O gospelu i bluesu da ni ne pričamo. Uostalom, ni ti nisi bijelac pa šta?pismejker wrote:sto je sa starim dobrim rokenrolom,methalom i slicno???
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Možda ti je promaklo da stari dobri rock and roll nisu izmislili čivuti, nego upravo, kako ti kažeš, čamugepismejker wrote:sto je sa starim dobrim rokenrolom,methalom i slicno???
Istina. To se odnosi i na sam naziv rock and roll.
Guest- Guest
Što znači rock and roll?Speare Shaker wrote:Istina. To se odnosi i na sam naziv rock and roll.Oh_Femder wrote:Možda ti je promaklo da stari dobri rock and roll nisu izmislili čivuti, nego upravo, kako ti kažeš, čamugepismejker wrote:sto je sa starim dobrim rokenrolom,methalom i slicno???
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Što znači rock and roll?Speare Shaker wrote:Istina. To se odnosi i na sam naziv rock and roll.Oh_Femder wrote:Možda ti je promaklo da stari dobri rock and roll nisu izmislili čivuti, nego upravo, kako ti kažeš, čamugepismejker wrote:sto je sa starim dobrim rokenrolom,methalom i slicno???
Opisuje ključne muške pokrete pri spolnom odnosu.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministarstvo diskriminira djecu: Smiju izostati iz škole samo ako idu na skijanje
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
» Dok ljudi iz ostatka BiH masovno odlaze, u Bihać svakodnevno pristižu
» Gužve na autobuskoj i željezničkoj stanici, migranti iz Sarajeva svakodnevno odlaze u Bihać
» Treba li ulaziti u polemiku sa lazima i krivotvorinama koje svakodnevno stizu iz Srbije?
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
» Dok ljudi iz ostatka BiH masovno odlaze, u Bihać svakodnevno pristižu
» Gužve na autobuskoj i željezničkoj stanici, migranti iz Sarajeva svakodnevno odlaze u Bihać
» Treba li ulaziti u polemiku sa lazima i krivotvorinama koje svakodnevno stizu iz Srbije?
Page 1 of 2