Štimac divlja na Fejsu:Evo grobara Hajduka!Nakon petokrake,može i kokarda!
Page 1 of 1
Štimac divlja na Fejsu:Evo grobara Hajduka!Nakon petokrake,može i kokarda!
http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Štimac divlja na Fejsu:Evo grobara Hajduka!Nakon petokrake,može i kokarda!
nisam neki fan stimca ali u dobrom dijelu bi se sa njim slozio posto poznam vecinu likova jos dok sam bio clan dph zagreb...evo za ovog anarhistu i neradniak perasovica je u pravu..pa lik me u vlaku kad sam isao na utakmicu hajduk-panatanaikos u rijeci 1995 godine zicao lovu..'cuj stari imas koju kunu za vopi'..dao sam mu..sta cu sa klosarom..a smrdio ej boze sacuvaj..i sad ej on vodeci po glasovanju za clana upravnog odobora gdje ce biti u prilici suodlucivati o financijama hajduka..strasno
2015-09-08
sve uhljebi po drzavnim i gradskim strukturama bez nekog veceg ucinka...
2015-09-08
Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....vuksadinare wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
Inace Hajduk sa petokrakom je bio silan i veliki i u zemlji i u Europi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
je..dok se kazan dijelio iz drzavnih i gradskih poduzeca...uostalom pod sahovnicom je 95 igrao 1/4 finale lige prvaka...ali dosla nova vremena i u se i u svoje kljuse i prpadosmo..razlog nerad...neznanje...nesnalazenje i filozofija 'di je priša'...a drugi nam utekli svjetlosnim miljama...istina poznjavali su lovu iz hajduka ali opet domaci i opet prije..ali u zadnej dvije godine zaradili 20 milijuna eura od prodaje igraca,marketinga a love opet nema..no sad su na vlasti napredni,liberalni a ne hdz..i opet capajRingo10 wrote:Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....vuksadinare wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
2015-09-08
Hajduk je pod petokrakom postao IME i veliki klub.vuksadinare wrote:je..dok se kazan dijelio iz drzavnih i gradskih poduzeca...uostalom pod sahovnicom je 95 igrao 1/4 finale lige prvaka...ali dosla nova vremena i u se i u svoje kljuse i prpadosmo..razlog nerad...neznanje...nesnalazenje i filozofija 'di je priša'...a drugi nam utekli svjetlosnim miljama...istina poznjavali su lovu iz hajduka ali opet domaci i opet prije..ali u zadnej dvije godine zaradili 20 milijuna eura od prodaje igraca,marketinga a love opet nema..no sad su na vlasti napredni,liberalni a ne hdz..i opet capajRingo10 wrote:Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....vuksadinare wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
1995 su igerali igraci stasali pod potokrakom. Ukljucujuci i ovu histericnu budaletinu
2015-09-24
..svejedno..ali dobro je sad zborio...jer osobno poznam te ljude...pa pazi malo pripustiti blizu klupskog racuna klosara i zicera...Ringo10 wrote:Hajduk je pod petokrakom postao IME i veliki klub.vuksadinare wrote:je..dok se kazan dijelio iz drzavnih i gradskih poduzeca...uostalom pod sahovnicom je 95 igrao 1/4 finale lige prvaka...ali dosla nova vremena i u se i u svoje kljuse i prpadosmo..razlog nerad...neznanje...nesnalazenje i filozofija 'di je priša'...a drugi nam utekli svjetlosnim miljama...istina poznjavali su lovu iz hajduka ali opet domaci i opet prije..ali u zadnej dvije godine zaradili 20 milijuna eura od prodaje igraca,marketinga a love opet nema..no sad su na vlasti napredni,liberalni a ne hdz..i opet capajRingo10 wrote:Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....vuksadinare wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
1995 su igerali igraci stasali pod potokrakom. Ukljucujuci i ovu histericnu budaletinu
2015-09-08
to kao da si lasicu pustio u kokosinjac
2015-09-08
A kakve veze imaju s ovim petokraka, kokarda i sahovnica.vuksadinare wrote:..svejedno..ali dobro je sad zborio...jer osobno poznam te ljude...pa pazi malo pripustiti blizu klupskog racuna klosara i zicera...Ringo10 wrote:Hajduk je pod petokrakom postao IME i veliki klub.vuksadinare wrote:je..dok se kazan dijelio iz drzavnih i gradskih poduzeca...uostalom pod sahovnicom je 95 igrao 1/4 finale lige prvaka...ali dosla nova vremena i u se i u svoje kljuse i prpadosmo..razlog nerad...neznanje...nesnalazenje i filozofija 'di je priša'...a drugi nam utekli svjetlosnim miljama...istina poznjavali su lovu iz hajduka ali opet domaci i opet prije..ali u zadnej dvije godine zaradili 20 milijuna eura od prodaje igraca,marketinga a love opet nema..no sad su na vlasti napredni,liberalni a ne hdz..i opet capajRingo10 wrote:Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....vuksadinare wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/stimac-divlja-na-fejsu-evo-grobara-hajduka-nakon-petokrake-moze-i-kokarda/2046028.aspx
Balkan je fakat bolestan
2015-09-24
ima..samo se ne da pisati da opisem ove koje je napao...dovoljno ej sto sam napisao za benjamina perasovica..a mate kukavica sudac je vrlo necastan covjek...blizak stranci anke mrak paprikas....Ringo10 wrote:A kakve veze imaju s ovim petokraka, kokarda i sahovnica.vuksadinare wrote:..svejedno..ali dobro je sad zborio...jer osobno poznam te ljude...pa pazi malo pripustiti blizu klupskog racuna klosara i zicera...Ringo10 wrote:Hajduk je pod petokrakom postao IME i veliki klub.vuksadinare wrote:je..dok se kazan dijelio iz drzavnih i gradskih poduzeca...uostalom pod sahovnicom je 95 igrao 1/4 finale lige prvaka...ali dosla nova vremena i u se i u svoje kljuse i prpadosmo..razlog nerad...neznanje...nesnalazenje i filozofija 'di je priša'...a drugi nam utekli svjetlosnim miljama...istina poznjavali su lovu iz hajduka ali opet domaci i opet prije..ali u zadnej dvije godine zaradili 20 milijuna eura od prodaje igraca,marketinga a love opet nema..no sad su na vlasti napredni,liberalni a ne hdz..i opet capajRingo10 wrote:
Ne znam o cemu se radi ali kakve veze sad ima petokraka ....
Balkan je fakat bolestan
2015-09-08
nacionalizam je upropastio
fk hajduk koji je po naklonosti bio
odmah iza zvezde. ali, zvezdu
volimo samo mi srbi, hajduk se
probio i po srbiji. to je pase
bez perspektive.
fk hajduk koji je po naklonosti bio
bez perspektive.
Guest- Guest
Da, znam, kad sam bio u JNA, hajdukovaca je bilo iz cijele SFRJ i svih nacionalnosti. Ukljucujuci i Srbiju.pizzon wrote:nacionalizam je upropasti
fk koji je po naklonosti bio
bez perspektive.
Hajduk je stvarno bio popularan sirom bivse drzave.
2015-09-24
sta radi zungul
da li je srbijanac ok
poz
zungul je pravi srbin
prezime je prihvatio od ocuha
kao zahvalnost ili nekih drugih
"tajnih " razloga
da li je srbijanac ok
poz
zungul je pravi srbin
prezime je prihvatio od ocuha
kao zahvalnost ili nekih drugih
"tajnih " razloga
Guest- Guest
a nije bas skroz tako..bilo je nesto navijaca u drugim republikama ali opet vecinom hrvati koji su tamo zivjeli...dosta je albanaca navijalo za hajduk kao uostalom i za dinamo...nesto slovenaca...za srbiju znam sto se tice bas srba za jednu grupu koji su cesto sili na hajdukove utakmice narocito u srbiji,makedoniji..ta je grupa bila iz aleksinca njih 5,6...ovi u beogradu su mahom bili dalmatinci vecinom vojna lica...nesto navijaca je hajduk imao u backoj među hrvatima tamo oko subotice..dok je za dinamo navijalo dosta hrvata iz srijema...muslimana je jako malo navijalo za hajduk..samo jednog tipa iz bosanskog broda znam...hrpa muslimana je uz bosanske klubove navijala za partizan i zvezdu i nesto za dinamo...Ringo10 wrote:Da, znam, kad sam bio u JNA, hajdukovaca je bilo iz cijele SFRJ i svih nacionalnosti. Ukljucujuci i Srbiju.pizzon wrote:nacionalizam je upropasti
bez perspektive.
2015-09-08
Sanja san Hajduka noćaš
Naletin na nekog starijeg klošara i upadnemo u priču o Hajduku, on nevoli to jer je to sve tamo ulica pa me pita odakle meni strast za tim klubom Ja kažem Ja sam ga volim pa počeli pričat pa me pita za utakmice pa san reka da ja neiden na to iz dišpeta upravi i svemu tome već deset godina
Majke mi to san sad sanja maloprije ,noćaš , nelažen ,stvarno san to sanja
Naletin na nekog starijeg klošara i upadnemo u priču o Hajduku, on nevoli to jer je to sve tamo ulica pa me pita odakle meni strast za tim klubom Ja kažem Ja sam ga volim pa počeli pričat pa me pita za utakmice pa san reka da ja neiden na to iz dišpeta upravi i svemu tome već deset godina
Majke mi to san sad sanja maloprije ,noćaš , nelažen ,stvarno san to sanja
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...makedonci su gotovo svi navijali za zvezdu i nesto za partizan..te naravno vardar...osobno ja nisam susreo ni jednog makedonca da navija za hajduk ali svi uredovno vecinom za zvezdu pa vardar ili partizan...također vrlo rijetko sam kako sma rekao od muslimana iz bosne da navijaju za hajduk..isto mahom zvezda,partizan(dosta puno) sarajevo ili zeljo
2015-09-08
Hajduk je 70-ih bio i za mene pojam...
a onda upoznah tovare i njihov mentalitet...
sad vec vise od 30 godina samo Rijeka i Orijent...
a onda upoznah tovare i njihov mentalitet...
sad vec vise od 30 godina samo Rijeka i Orijent...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:a nije bas skroz tako..bilo je nesto navijaca u drugim republikama ali opet vecinom hrvati koji su tamo zivjeli...dosta je albanaca navijalo za hajduk kao uostalom i za dinamo...nesto slovenaca...za srbiju znam sto se tice bas srba za jednu grupu koji su cesto sili na hajdukove utakmice narocito u srbiji,makedoniji..ta je grupa bila iz aleksinca njih 5,6...ovi u beogradu su mahom bili dalmatinci vecinom vojna lica...nesto navijaca je hajduk imao u backoj među hrvatima tamo oko subotice..dok je za dinamo navijalo dosta hrvata iz srijema...muslimana je jako malo navijalo za hajduk..samo jednog tipa iz bosanskog broda znam...hrpa muslimana je uz bosanske klubove navijala za partizan i zvezdu i nesto za dinamo...Ringo10 wrote:Da, znam, kad sam bio u JNA, hajdukovaca je bilo iz cijele SFRJ i svih nacionalnosti. Ukljucujuci i Srbiju.pizzon wrote:nacionalizam je upropasti
bez perspektive.
biti navijac
ko ti za hajduk
ili ja zvezdu
i biti naklonjen nekom klubu
nije isto.
Guest- Guest
Similar topics
» PROJEKT DOMOVINA: Nakon Hoda za život traži se zabrana petokrake, srpa i čekića, štafete i Titovih bedževa
» Je li prvenstvo gotovo? Nakon Hajduka, i Slaven Belupo šokirao Dinamo
» Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
» Vuk Branković nakon šest vekova može da odahne
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» Je li prvenstvo gotovo? Nakon Hajduka, i Slaven Belupo šokirao Dinamo
» Vučić nakon sastanka s Merkel: Mir se može očuvati
» Vuk Branković nakon šest vekova može da odahne
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
Page 1 of 1