Ništa od evolucije
Page 1 of 1
Ništa od evolucije
ANALIZIRALI MILIJUNE STVORENJA TE ŠOKIRALI: Rezultati su suprotni od onog što smo mislili da je istina!
Istraživanje nehotice dokazalo Biblijsko stvaranje - svi smo nastali od jednog ljudskog para - kažu znanstvenici!
Istraživanje nehotice dokazalo Biblijsko stvaranje - svi smo nastali od jednog ljudskog para - kažu znanstvenici!
Znanstvenici Mark Stoeckle i David Thaler koji su na primjerku 5 milijuna životinja ali ljudi te sveukupno 100 tisuća vrsta istraživali genetske kodove, dobili su rezultate koji su šokirali njih ali i cijeli svijet. Zaključak ove studije je da su svi ljudi potekli od jednog muškarca i jedne žene, nakon katastrofe koja gotovo izbrisala ljudsku rasu.
Svi moderni ljudi potekli su od jednog ljudskog para – kažu znanstvenici i dodaju da ne samo ljudi već da isječci DNK koji žive izvan jezgri živih stanica sugeriraju da nisu samo ljudi ti koji dolaze od jednog para bića, već i devet od svakih deset životinjskih vrsta, prenosi Večernji.
Zaključili su da devedeset posto životinjskih vrsta danas dolaze od roditelja koji su počeli rađati otprilike u isto vrijeme, prije manje od 250 tisuća godina. Ovim istraživanjem bacili su sumnju na obrazac ljudske evolucije, a s otkrićem mučio se i sam Thaler.
– Rezultati su me jako iznenadili, a i sam sam se dugo borio s njima. Potpuno je u suprotnosti s onim što smo do sada mislili da je istina – rekao je.
Iako mediji sugeriraju da je ovim istraživanjem dokazano postojanje Adama i Eve, upravo zbog katastrofe koja je pogodila svijet prije nastanska ljudske vrste kakvu znamo danas , možemo reći da je ovime dokazan i Biblijski potop te preživljavanje samo jedne obitelji i to one Noine.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Re: Ništa od evolucije
A čuj sve je moguće, nije sramota reći da nemamo pojma o gotovo ničemu.epikur37 wrote:zemlja je ravna ploča, zds!
2015-09-09
newuser wrote:nije sramota reći da nemamo pojma o gotovo ničemu.
iskreni ljudi koji nemaju pojma trebaju imati veću ulogu u društvu i državi
Guest- Guest
zmaj Rovinjski wrote:newuser wrote:nije sramota reći da nemamo pojma o gotovo ničemu.
iskreni ljudi koji nemaju pojma trebaju imati veću ulogu u društvu i državi
A čuj i malo veći umovi su znali reći "samo znam da ništa ne znam", kakav je nama problem to reći :D
2015-09-09
Nije ovo nikakva novost, prije četiri, pet godinah bil je dokumentarac Prava Eva.
Cak i da je istina, to ne negira teoriju evolucije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Cak i da je istina, to ne negira teoriju evolucije.
Ja bih rekao da naprimjer Darwina negira...
2015-09-09
Zasto?newuser wrote:Ringo10 wrote:Cak i da je istina, to ne negira teoriju evolucije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Vrlo jednostavno, zato.Ringo10 wrote:Zasto?newuser wrote:Ringo10 wrote:Cak i da je istina, to ne negira teoriju evolucije.
2015-09-09
epikur37 wrote:zemlja je ravna ploča, zds!
Cjepivo izaziva autizam
Govno pliva na Vodi
Vođena para u zraku su chemtrailsi:affraid:
A da
Sad vidim otkud bedastoce i pseudoznanost
Iz crkve ofc
Sad vidim otkud bedastoce i pseudoznanost
Iz crkve ofc
Soro, ne laži! Crkva prihvaća budalaštine poput evolucije i okrugle Zemlje.
I da su ercegovci evoluirali u Hrvate ?Regoč wrote:Soro, ne laži! Crkva prihvaća budalaštine poput evolucije i okrugle Zemlje.
Pa to ti je dokaz tko laze
Jebomyjku
Sora laže!Sora wrote:I da su ercegovci evoluirali u Hrvate ?Regoč wrote:Soro, ne laži! Crkva prihvaća budalaštine poput evolucije i okrugle Zemlje.
Pa to ti je dokaz tko laze:
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
» OD ŠIŠMIŠA DO LJUDSKIH PLUĆA: TAJNA EVOLUCIJE COVIDA-19
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» NIŠTA OD ZAHTEVA BiH
» OD ŠIŠMIŠA DO LJUDSKIH PLUĆA: TAJNA EVOLUCIJE COVIDA-19
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 1 of 1