Skandalozna frau Merkel uputila mračne poruke članicama EU:'Države trebaju odustati od nacionalnih suvereniteta na račun Brisela,a Marakeški sporazum je nužnost!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Skandalozna frau Merkel uputila mračne poruke članicama EU:'Države trebaju odustati od nacionalnih suvereniteta na račun Brisela,a Marakeški sporazum je nužnost!
yoda ce, ako nece nitko drugiRayMabus wrote:Ma tko jebe babu
nema kod njega vrdanja
jebac i tocka
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Skandalozna frau Merkel uputila mračne poruke članicama EU:'Države trebaju odustati od nacionalnih suvereniteta na račun Brisela,a Marakeški sporazum je nužnost!
Baba je nebitna
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/tucnjava-migranata-u-mostaru-palestinac-nozem-povrijedio-marokanca/181127031
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/tucnjava-migranata-u-mostaru-palestinac-nozem-povrijedio-marokanca/181127031
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Baba je nebitna
Poslati to gore Gnjecu da organizira borbe u Areni..dalo bi se namlatiti para sa spektaklom fajta kozojeba...
Guest- Guest
Vi skupo placate kukavicluk i prodanost takozvane politicke elite u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:na zalost jedne od njenih zrtava je i hrvatska...skupo placamo tu njenu politikuSpeare Shaker wrote:kolerik wrote:To objašnjava njenu suludu migrantsku agendu.
Nije ni njena agenda niti ona sama suluda, ona je sumanuta, podmukla i jednostavno zla.
Ne doduše na razini Hitlera, ali nije niti daleko od toga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
flumen wrote:RayMabus wrote:Ma tko jebe babu
nitko...zato i sere
babu treba zatvorit s deset osuđenih crnčuga i arapčuga silovatelja u kavez
marcellus wrote:flumen wrote:RayMabus wrote:Ma tko jebe babu
nitko...zato i sere
babu treba zatvorit s deset osuđenih crnčuga i arapčuga silovatelja u kavez
e sad si je prokleo..baš...
Guest- Guest
Mozes li zamisliti da americki predsjednik ili bilo kakav faktor u americkoj politici ovako javno zafrljaci americku zastavu.T. wrote:kolerik wrote:Ne ne čitaj što je rekla, čitaj kako je definirala stanovništvo. Grupa pojedinaca, ne Volk.
To je ne anacionalna, nego protunacionalna koncepcija razrjedjvanja nacionalne supstance, ono što veli i Soroš.
To objašnjava njenu suludu migrantsku agendu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nije ova baba normalna.....ja mislim da nju soros debelo placa i financira...nesto tu definitivno nije u redu sa tom frau...pa kako je samo gadljivo maknula njemacku zastavicu...Ringo10 wrote:Mozes li zamisliti da americki predsjednik ili bilo kakav faktor u americkoj politici ovako javno zafrljaci americku zastavu.T. wrote:kolerik wrote:Ne ne čitaj što je rekla, čitaj kako je definirala stanovništvo. Grupa pojedinaca, ne Volk.
To je ne anacionalna, nego protunacionalna koncepcija razrjedjvanja nacionalne supstance, ono što veli i Soroš.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije ova baba normalna.....ja mislim da nju soros debelo placa i financira...nesto tu definitivno nije u redu sa tom frau...pa kako je samo gadljivo maknula njemacku zastavicu...Ringo10 wrote:Mozes li zamisliti da americki predsjednik ili bilo kakav faktor u americkoj politici ovako javno zafrljaci americku zastavu.T. wrote:kolerik wrote:Ne ne čitaj što je rekla, čitaj kako je definirala stanovništvo. Grupa pojedinaca, ne Volk.
stoput rekao i napisao..OD TRENUTKA KAD JE CIJA PROVALILA MERKELIN MOBITEL,kreceigra opasna po Europu i svabiju...
Guest- Guest
nece biti dobro za europu nikako..ne bi volio biti ptica zloslutnica ali blizimo se nekoj generalnoj frci sa nesagledivim posljedicama...
2015-09-08
E ovo si briljantno rekao...Eto,mogu i ja reci nes se cudno ovdje dogadja..ne vidis u biti nista,ljudi je puuuno manje,svi neki potihi,auta po gradu duplo manje...hrane se vise kupuje,a primjetio sam da puca ona korzervirana..i da,bencin skoro iz dana u dan poskupljuje...vuksadinare wrote:nece biti dobro za europu nikako..ne bi volio biti ptica zloslutnica ali blizimo se nekoj generalnoj frci sa nesagledivim posljedicama...
Guest- Guest
ja sma ti rekao pozeljet ces ti da se vrnes ovamo makar u velebit..jedan ej zivot a ziher je ziher...a koka je kokapismejker wrote:E ovo si briljantno rekao...Eto,mogu i ja reci nes se cudno ovdje dogadja..ne vidis u biti nista,ljudi je puuuno manje,svi neki potihi,auta po gradu duplo manje...hrane se vise kupuje,a primjetio sam da puca ona korzervirana..i da,bencin skoro iz dana u dan poskupljuje...vuksadinare wrote:nece biti dobro za europu nikako..ne bi volio biti ptica zloslutnica ali blizimo se nekoj generalnoj frci sa nesagledivim posljedicama...
2015-09-08
hahahahaha..a dobar si.... u Touaregu i Micubišiju vec imam veliki sator,vrece za spavanje,podosta hrane,medicine i higijene...raspored mi je doli za Wajnaht..valjda dotad ne bude nis...kako smo kao civilizacija napredovali..ovaj WW3 bude munjevit i kratak u sustini..vuksadinare wrote:ja sma ti rekao pozeljet ces ti da se vrnes ovamo makar u velebit..jedan ej zivot a ziher je ziher...a koka je kokapismejker wrote:E ovo si briljantno rekao...Eto,mogu i ja reci nes se cudno ovdje dogadja..ne vidis u biti nista,ljudi je puuuno manje,svi neki potihi,auta po gradu duplo manje...hrane se vise kupuje,a primjetio sam da puca ona korzervirana..i da,bencin skoro iz dana u dan poskupljuje...vuksadinare wrote:nece biti dobro za europu nikako..ne bi volio biti ptica zloslutnica ali blizimo se nekoj generalnoj frci sa nesagledivim posljedicama...
Guest- Guest
bitniji je narod jedne države od jedne zabludjele babe koja se podala ugađanju islama i masonerijivuksadinare wrote:http://www.narod.hr/eu/angela-merkel-drzave-trebaju-odustati-od-nacionalnih-suvereniteta-na-racun-bruxellesa-a-marakeski-sporazum-je-nuznost
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:bitniji je narod jedne države od jedne zabludjele babe koja se podala ugađanju islama i masonerijivuksadinare wrote:http://www.narod.hr/eu/angela-merkel-drzave-trebaju-odustati-od-nacionalnih-suvereniteta-na-racun-bruxellesa-a-marakeski-sporazum-je-nuznost
Od prvih debelo placena,od drugih debelo ucjenjena...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ucjenjeni!Morali smo potpisati marakeski sporazum inace bi smo od Brisela(citaj Merkel i Macron) dobili rampu za Sengen
» Bujica Marakeški sporazum
» Marakeški sporazum - odgovor predsjednice
» Latvija odbila Marakeški sporazum
» Australija odbacila marakeški sporazum
» Bujica Marakeški sporazum
» Marakeški sporazum - odgovor predsjednice
» Latvija odbila Marakeški sporazum
» Australija odbacila marakeški sporazum
Page 3 of 3