Radnika jednostavno nema
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Radnika jednostavno nema
uštedu od 40 000 ljudi, je par par milijardi kuna, ušteda na proračunu bi vratio kroz niže poreze tako da živne privatni sektor da ovi lakše se snađu..AssadNaPodmornici wrote:evo u turizmu, čak i u ZGu fale tisuće radnika.. u sezoni 20k radnika..debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:plus kako je kolega aben rekao, sa državne sise se može otpustiti 100 000 radnika , i prebaciti u građevinu, turizam, i prerađivačku industrijuvuksadinare wrote:Ima radnika...samo treba ih skinut sa socijalne pomoci,vjecne sa burze i one koji side na zidicima...
da 100 000 , koje razbacivanje brojkama
koji su to i sto oni znaju o preradjivackoj industriji , recimo ?
u međimurju samo fali nekoliko tisuća radnika u industrji
u građevini fale deseci tisuća.. ja bih lagano maka sa sise 40 000 ljudi u prvom valu
i naravno dobili bi kao i svi ostali prekvalifikaciju.. meni završila sezona. 1.10 isteka ugovor, a radia sam u turizmu do 1.11, već 5.10 moga sam biti na birou , i dobio sam listu gdje da se prijavim za prekvalifikaciju :D . .tako i njima ista lista.. i biraj.. pomoćni kuvari, zidari, tesari, brodobravi, monteri , vozači c, i d, zaštitari, njegovatelji, pomoćni konobari, pizza majstor, profi kuvar, zavarivači po ovom, onom postopku, čistačice, sobarice.. ajmo... država (to jest porezni obveznici) ti još plaćaju prekvalifikaciju
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:uštedu od 40 000 ljudi, je par par milijardi kuna, ušteda na proračunu bi vratio kroz niže poreze tako da živne privatni sektor da ovi lakše se snađu..AssadNaPodmornici wrote:evo u turizmu, čak i u ZGu fale tisuće radnika.. u sezoni 20k radnika..debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:plus kako je kolega aben rekao, sa državne sise se može otpustiti 100 000 radnika , i prebaciti u građevinu, turizam, i prerađivačku industrijuvuksadinare wrote:Ima radnika...samo treba ih skinut sa socijalne pomoci,vjecne sa burze i one koji side na zidicima...
da 100 000 , koje razbacivanje brojkama
koji su to i sto oni znaju o preradjivackoj industriji , recimo ?
u međimurju samo fali nekoliko tisuća radnika u industrji
u građevini fale deseci tisuća.. ja bih lagano maka sa sise 40 000 ljudi u prvom valu
i naravno dobili bi kao i svi ostali prekvalifikaciju.. meni završila sezona. 1.10 isteka ugovor, a radia sam u turizmu do 1.11, već 5.10 moga sam biti na birou , i dobio sam listu gdje da se prijavim za prekvalifikaciju :D . .tako i njima ista lista.. i biraj.. pomoćni kuvari, zidari, tesari, brodobravi, monteri , vozači c, i d, zaštitari, njegovatelji, pomoćni konobari, pizza majstor, profi kuvar, zavarivači po ovom, onom postopku, čistačice, sobarice.. ajmo... država (to jest porezni obveznici) ti još plaćaju prekvalifikaciju
bogati, forumi bi propali da se to učini
2014-04-16
Nek uvoze radnu snagu
Ha ha ha ahaa ha ha ha ahhaaaaaaa haaa haaa ha ha aaaaaaaaaa aaahhhaaaaaaaa
Ha ha ha ahaa ha ha ha ahhaaaaaaa haaa haaa ha ha aaaaaaaaaa aaahhhaaaaaaaa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
ah da, vjerojatno zato sto nije.
nego ja bi vecinu hrvatskih radnika poslala u njemacku iz vise razloga;
cardak ce brze propasti, hrvatskim poslodavcima ne valjaju jer ne rade, na bolovanju su i jedu govna uglavnom . njemacka je izmisljena za njih , tamo su kus, rade, ne seru , ne usude se biti bezobrazni a placu imaju bolju . mada ne toliku da im bilo super ali ajde, moraju izmisljati malo ..
cardak ce brze propasti, hrvatskim poslodavcima ne valjaju jer ne rade, na bolovanju su i jedu govna uglavnom . njemacka je izmisljena za njih , tamo su kus, rade, ne seru , ne usude se biti bezobrazni a placu imaju bolju . mada ne toliku da im bilo super ali ajde, moraju izmisljati malo ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa uvezi drugu kad ti ova nevaljakaya wrote:zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
Ha ha aahhaaaa haaaa haaa haa ha ha
2014-04-11
:)RayMabus wrote:Pa uvezi drugu kad ti ova nevaljakaya wrote:zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
dobro. kad ti kazes..
2015-08-15
Evo,nova radna snaga gleda preko Save i velebita se ubaciti u RH...Longi,pomozi im..
Guest- Guest
da radim u turizmu ja bi pod broj jedan zabranila zaposljavanje hrvata , ni jedan ne bi mogao raditi. znaci ne nema ih nego ne smijes ih zaposliti i ako se pojave.
no ne sumnjam da ce isti biti ok radnici u austriji .
tamo nece lagati, izmisljati da je bolestan, padati ispred posla, strajkati, bjezati s posla, pitati svabu jel moze sutra ne doci jer mu netko doma ima proljev i tako..
no ne sumnjam da ce isti biti ok radnici u austriji .
tamo nece lagati, izmisljati da je bolestan, padati ispred posla, strajkati, bjezati s posla, pitati svabu jel moze sutra ne doci jer mu netko doma ima proljev i tako..
2015-08-15
Pa kažem ti ,isto sam ti i reka prije godinu danakaya wrote::)RayMabus wrote:Pa uvezi drugu kad ti ova nevaljakaya wrote:zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
dobro. kad ti kazes..
Pokušaj u Unsko Sanskom kantonu ...ako uopće koga tamo više i zatekneš
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/krajina-sve-vise-lici-na-napusteni-otok
Nema nema nema
Nema nigdje nikoga
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
2014-04-11
Mali savjet za ubuduće : Neratuj protiv andeoske hijerarhije, izgubit ćešRayMabus wrote:Pa kažem ti ,isto sam ti i reka prije godinu danakaya wrote::)RayMabus wrote:Pa uvezi drugu kad ti ova nevaljakaya wrote:zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
dobro. kad ti kazes..
Nema nema nema
Nema nigdje nikoga
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
2014-04-11
debilbioiostao na aparatimah, što više socijanih slučajeva manje love za njega i njegovog dečka
A sad nam je i loš natalitet pa triba podignit porodiljne i svašta nešto pa ćete ostat i bez žena kao JEFTINE radne snageRayMabus wrote:Mali savjet za ubuduće : Neratuj protiv andeoske hijerarhije, izgubit ćešRayMabus wrote:Pa kažem ti ,isto sam ti i reka prije godinu danakaya wrote::)RayMabus wrote:Pa uvezi drugu kad ti ova nevaljakaya wrote:zasto se on imao potrebu javiti da mu je super?
dobro. kad ti kazes..
Nema nema nema
Nema nigdje nikoga
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
Pozdrav od legije andela ne samo mene jednoga
Iza nas nema sjena
Iza nas nema tragova
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za poljoprivredu nema radnika
» Radnika "budala" više nema
» Sezona sve bliže, radnika nema
» Posla na pretek ali prazna gradilišta, nema radnika!?
» Nema pedlja Njemačke gdje ne manjka radnika
» Radnika "budala" više nema
» Sezona sve bliže, radnika nema
» Posla na pretek ali prazna gradilišta, nema radnika!?
» Nema pedlja Njemačke gdje ne manjka radnika
Page 2 of 2