Filmski dnevnik forumaša
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Sharp Objects je odlična serija. Pratio sam je tjedno kako su izlazile epizode. Amy Adams je naravno odlična, a sama serija je mračna i depresivna - baš po mom ukusu
Guest- Guest
dakle usrala sam stvar s netflixom... očekivala sam da će poslati neki mail dan/dva prije, no ništa, samo je stigao mail s automatskom uplatom s paypala.. uglavnom otkazala bih onda kad to bude pri kraju, to je negdje krajem mjeseca... damn, blagdani i sve to i jednostavno smetnuh s uma, nisam ni bila za kompom tih par dana prije/poslije Božića i .. jel se to može otkazati sad nakon prve uplate?! nisam provjeravala, ali ne bih niti htjela sad dalje to plaćati, nastavila bih ''jednog dana'' :)
Guest- Guest
Samo prestani plaćat i to je to...
On ce ti automatski blokat i nećeš noć gledat dalje i nikom ništa...
;)
;)
Guest- Guest
Agent Of Oblivion wrote:Sharp Objects je odlična serija. Pratio sam je tjedno kako su izlazile epizode. Amy Adams je naravno odlična, a sama serija je mračna i depresivna - baš po mom ukusu
Evo, danima se sprenam krenuti s njome. Kod mene je to problem jer mi je laptop zavrsio na slikonskim poljanama pa sve sto gledam, zamaram andija.
Ima li neka serija s kojom bi je mogao usporediti?
Guest- Guest
elysium wrote:dakle usrala sam stvar s netflixom... očekivala sam da će poslati neki mail dan/dva prije, no ništa, samo je stigao mail s automatskom uplatom s paypala.. uglavnom otkazala bih onda kad to bude pri kraju, to je negdje krajem mjeseca... damn, blagdani i sve to i jednostavno smetnuh s uma, nisam ni bila za kompom tih par dana prije/poslije Božića i .. jel se to može otkazati sad nakon prve uplate?! nisam provjeravala, ali ne bih niti htjela sad dalje to plaćati, nastavila bih ''jednog dana'' :)
A mozda ostanes prikracena i za koji organ kad stigne naplata. :O
Pozdrav, Eli!
Guest- Guest
To automatsko skidanje prijavis pay palu da ne zelis i vratit ce....
Guest- Guest
Misteriozna ubojstva, mali gradić, tajanstveni likovi, lagana i spora radnja koja ne zamara. Nije da nije bilo takvih serija u prošlosti, ali ne bi je direktno uspoređivao s nijednom jer je one of a kind zbog dobrog odabira glumaca i tmurne i depresivne atomsfere koja prevladava u većini epizoda.Ithildin wrote:Agent Of Oblivion wrote:Sharp Objects je odlična serija. Pratio sam je tjedno kako su izlazile epizode. Amy Adams je naravno odlična, a sama serija je mračna i depresivna - baš po mom ukusu
Evo, danima se sprenam krenuti s njome. Kod mene je to problem jer mi je laptop zavrsio na slikonskim poljanama pa sve sto gledam, zamaram andija.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Samo prestani plaćat i to je to...
;)
e super, ionak nije da imam više gore išta, nisam ni imala, ne znam ni kaj su zapravo uzeli (pisalo mi je 0,50$, sad je 0 ), osim ako mi nije ostalo još na prepaid kartici, a ni tu nisam uplaćivala već dugo jer fakat šparam maksimalno do posla, no ne mogu reći, nije skupo za nekoliko uređaja, super je i ponuda i ne bih imala ništa protiv da nastavim s time, no ne više, ali ajde ovaj mjesec još pa :)
To automatsko skidanje prijavis pay palu da ne zelis i vratit ce....
thx, ali mislim da neće sada biti potrebno, neka ostane još ovaj mjesec, a onda ću ih otkvačiti, iako ne vjerujem da će išta moći automatski skinuti za novi mjesec uvijek mogu probati
Guest- Guest
Agent Of Oblivion wrote:Misteriozna ubojstva, mali gradić, tajanstveni likovi, lagana i spora radnja koja ne zamara. Nije da nije bilo takvih serija u prošlosti, ali ne bi je direktno uspoređivao s nijednom jer je one of a kind zbog dobrog odabira glumaca i tmurne i depresivne atomsfere koja prevladava u većini epizoda.Ithildin wrote:Agent Of Oblivion wrote:Sharp Objects je odlična serija. Pratio sam je tjedno kako su izlazile epizode. Amy Adams je naravno odlična, a sama serija je mračna i depresivna - baš po mom ukusu
Zapravo, nadala sam se da ces takvo nesto napisati. :) Da je jedinstvena..
Krenut cu s gledanjem pa se javim malim osvrtom.
Usput, mislim da ovaj mjesec ide treca sezona TD-a. Jos malo zlokobne atmosfere i makabristickih tema s formulom iz prve sezone..
Guest- Guest
pratim ovu neku modernu seriju westworld,nije lose dapace vrlo dobar cetiri,jedino sto me jako podseca na staru seriju iz proslog desetleca dollhause
https://www.imdb.com/title/tt1135300/
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:pratim ovu neku modernu seriju westworld,nije lose dapace vrlo dobar cetiri,jedino sto me jako podseca na staru seriju iz proslog desetleca dollhause
Nisam je gledala. I ona je neki robotic? Sto joj se dogodilo? Je li poginula pa su joj sjecanja prebacili u "lutkicu"?
Guest- Guest
Ithildin wrote:Agent Of Oblivion wrote:Misteriozna ubojstva, mali gradić, tajanstveni likovi, lagana i spora radnja koja ne zamara. Nije da nije bilo takvih serija u prošlosti, ali ne bi je direktno uspoređivao s nijednom jer je one of a kind zbog dobrog odabira glumaca i tmurne i depresivne atomsfere koja prevladava u većini epizoda.Ithildin wrote:Agent Of Oblivion wrote:Sharp Objects je odlična serija. Pratio sam je tjedno kako su izlazile epizode. Amy Adams je naravno odlična, a sama serija je mračna i depresivna - baš po mom ukusu
Zapravo, nadala sam se da ces takvo nesto napisati. :) Da je jedinstvena..
Krenut cu s gledanjem pa se javim malim osvrtom.
Usput, mislim da ovaj mjesec ide treca sezona TD-a. Jos malo zlokobne atmosfere i makabristickih tema s formulom iz prve sezone..
Dovrsih Sharp Objects. Vrlo zanimljiva serija. Odlican soundtrack u svojstvu pripovjedaca. Neuobicajena montaza. Usporena radnja doprinosi tom osjecaju Camillinog putovanja u samo srce tame, u podrucje potisnutog, onog sto pulsira ispod koze i prisiljava je na samoozljedjivanje. Citava se serija konstanto bavi pogledima drugih. Tako se i glavni osumnjicenik nalazi u toj ulozi jer odudara od opisa uobicajenog ponasanja muskarca. Previse place.
Camille je u rodnom gradicu ili idol ili drolja ili problem. Ipak, dva su je pogleda potpuno potresla. Onaj majcin, u kabini za presvlacenje. Pogled pun gnusanja, optuzivanja. I onaj u motelu - pogled razumijevanja, prihvacanja, utjehe. Mislim da mi je to i najdraza scena citave serije. Kroz taj pogled zapocinje njena preobrazba i razotkrivanje onog sto je oduvijek znala.
Guest- Guest
nema robota u toj seriji bona, al sve ostalo je tu ugradjena sjecanja koja isplivaju ,tajna organizacija koja zaposljava kandidate ,i djeli zadatke.
EstebanEnrique-
2014-04-16
pratim i dalje seriju westworld ,nekako mi je postalo vremenom labavo ...al od kako se pojavila nova glumica sarlote opet sam se nalozio ...odlicna glumica najdraza u seriji
EstebanEnrique-
2014-04-16
Samo gledaj. 2 sezona je veliki fail, ali ima trenutakaJimmieJohnsoon wrote:pratim i dalje seriju westworld ,nekako mi je postalo vremenom labavo ...al od kako se pojavila nova glumica sarlote opet sam se nalozio ...odlicna glumica najdraza u seriji
Elsie,sa malim štakorskim očima je simpa, a ne ova spodoba antipatična :D
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa