Filmski dnevnik forumaša
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Ti tako dobro opisujes sadrzaj da meni obavezno sline cure i zelim odmah upalit i pogledat
Guest- Guest
Je, je, ima mota...Moxy wrote:Ti tako dobro opisujes sadrzaj da meni obavezno sline cure i zelim odmah upalit i pogledat
:D
Guest- Guest
Mora, mora...
Netflix mi izbacuje neku španjolsku seriju o pljački banke...
Jel iko to gleda?
;)
Netflix mi izbacuje neku španjolsku seriju o pljački banke...
Jel iko to gleda?
;)
Guest- Guest
Now i know were they were based the "aliens engeniers" for the Alien movie - Prometheus - Minute 59:42.The all plot its all from this movie too.... Just see and ear clearly from minute1:06:42.
Guest- Guest
veber wrote:ne bum ti rekao kaj je u zadnjoj
mene horori ne diraju previše ali na jednu scenu sam poskočil i bilo mršutripčkmjbtpsm....
pogledala, super je!! ali meni je ta scena s 2 sestre u autu, mrak.. voze se i odjednom se pojavi duh 3. bila ...
katastrofa :D
nakon te mi je ponudilo sinner, ali sam sve pogasila jer smo išli igrati neku društvenu igru i kad sam ponovno pokrenula neflix, nestala je, tako da sam odlučila ipak prije pogledati Better Call Saul, a onda ću na Sinner
Guest- Guest
Moxy wrote:Ti tako dobro opisujes sadrzaj da meni obavezno sline cure i zelim odmah upalit i pogledat
Stvarno? :D Ma posljednjih devet mjeseci apstinirala sam i od serija i filmova pa sam sad kao dijete u Krasu Mozda se i osjeti ta odusevljenost na momente.
Dovrsavam drugu sezonu Westworlda. Mislila sam da nece biti ni upola zanimljiva i zakucasta kao u prvoj ali sa zadovoljstvom primjecujem da joj se radujem. Gledala? :)
Guest- Guest
Ne privlači me Westworld...
Ionako ima tona drugih serija koje neću stic pogledat...
Guest- Guest
nisi nikaj izgubio. da nisam besposlen ne bi ni gledao nakon treće epizode. jako je "sinusoidna". jedna epizoda super, druga ubij bože. dosta isforsano.fridrih_niche wrote:Ne privlači me Westworld...
2014-12-30
Danas ću gledat dokumentarac o Bobby Robsonu na Netflixu...
Bobby je bija veliki gospodin i jedan od rijetkih Engleza iz svita baluna koji je ima moje simpatije...
;)
Bobby je bija veliki gospodin i jedan od rijetkih Engleza iz svita baluna koji je ima moje simpatije...
;)
Guest- Guest
Moxy wrote:Ne...svi je hvale,al nikako naci vremena.....
A dosta vremena iziskuje, da. Svaka je epizoda barem 50 minuta, ima ih deset. Prvu sam sezonu pratila tjedno pa stignes promisliti o svim detaljima koji otkrivaju netipican tijek radnje i detalje koji te upucuju na skrivene price i proslost tog "parka". Druga sezona zadrzala je te elemente, ali fokus je vise na perspektivi jednog lika koji ima rupe u sjecanju pa zajedno s njime pokusavamo doznati sto se desava.
U osnovi, serija pokusava odgovoriti na teska pitanja poput nastanka svijesti, o prirodi funkcioniranja ljudskog uma, o tome svode li se nasi zivoti na price koje si konstantno pripovijedamo, o moralu (kako se ponasano u situacijama u kpjima smo oslobodjeni od odgovornosti vlastitih postupaka), itd.
Jedna scena iz 1. sezone:
.
Guest- Guest
Odličan dokumentarac...fridrih_niche wrote:Danas ću gledat dokumentarac o Bobby Robsonu na Netflixu...
;)
<3
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša