U boj, u boj!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U boj, u boj!
Srbija u finalu pobjednik 2010 i druga 2013
Rusija prva 2002 i 2006 a druga 1994,1995 i 2007
Nije lako ni doći do finala kako sve više nacija igra tenis i kako se taj sport razvija sve je teže , evo mi smo ove godine izbacili Ameriku u polufinalu i Francusku u finalu znači dvi velike teniske nacije
E nema ove godine vama medalja hi hi
Rusija prva 2002 i 2006 a druga 1994,1995 i 2007
Nije lako ni doći do finala kako sve više nacija igra tenis i kako se taj sport razvija sve je teže , evo mi smo ove godine izbacili Ameriku u polufinalu i Francusku u finalu znači dvi velike teniske nacije
E nema ove godine vama medalja hi hi
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jebes ovu sutkinju izdajicu..umjesto da ujkama zapapri ona nasla da sudi posteno..zato su informer,alo u ocaju..lažanski trazi sud za izdajicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
komšija nije odolio, procvrčio ko čvarak pa se bacio na lizanje ranakofein wrote:Eroo wrote:kofein wrote:
https://www.rt.com/sport/444832-croatia-wins-davis-cup/
Komšije nas motre kao ptičari :)
...dobro je..bilo bi cudno da je obrnuto...tre wrote:komšija nije odolio, procvrčio ko čvarak pa se bacio na lizanje ranakofein wrote:Eroo wrote:kofein wrote:
https://www.rt.com/sport/444832-croatia-wins-davis-cup/
Komšije nas motre kao ptičari :)
2015-09-08
Avion upravo sletio u Zagreb, gledan tv , prenos uživo
http://hrvatska-danas.com/2018/11/26/uzivo-hrvatska-davis-cup-reprezentacija-stigla-u-hrvatsku-nakon-doceka-na-trgu-bana-jelacica-i-koncerta-zapresic-boysa-i-prljavog-kazalista-idu-kod-predsjednice-rh/
http://hrvatska-danas.com/2018/11/26/uzivo-hrvatska-davis-cup-reprezentacija-stigla-u-hrvatsku-nakon-doceka-na-trgu-bana-jelacica-i-koncerta-zapresic-boysa-i-prljavog-kazalista-idu-kod-predsjednice-rh/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ok, ok, slavimo... ali zašto baš moraju uvijek revati na tim slavljima...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ok, ok, slavimo... ali zašto baš moraju uvijek revati na tim slavljima...
Regoč wrote:jasambrend wrote:Ok, ok, slavimo... ali zašto baš moraju uvijek revati na tim slavljima...
darth_vader-
2014-04-17
pa nema slavlja bez pjesme i muzike..i ti pitas svasta...bolje da si pitao zar moraju i ovaj put zapresic boysi...a ne grdovic naprimjer..jasambrend wrote:Ok, ok, slavimo... ali zašto baš moraju uvijek revati na tim slavljima...
2015-09-08
Krajan toliko reve da su djeca u Klaićevoj počela plakati...
darth_vader-
2014-04-17
inace kakav je to docek sa tortom i pizzom?..majke ti mile umjesto da su ih docekali sa odojkom,janjcem,buteljama vina..oni im uvalili pizzu od 30 kuna...nek uce od srba kako s eto radi..sad kad su docekali milsim odbojkasice stari mojjedan odojak i jedan janjac ih je docekao..sljivovica cacanka...a ne nasi svjetskim prvacima dali pizzu..ko da ce sutra na turnir a kraj sezone..e skrtice..
2015-09-08
ja mislim da cila,dodig i pavic sad dali sve za dvije kile pecene janjetine...i butelju plavca...
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace kakav je to docek sa tortom i pizzom?..majke ti mile umjesto da su ih docekali sa odojkom,janjcem,buteljama vina..oni im uvalili pizzu od 30 kuna...nek uce od srba kako s eto radi..sad kad su docekali milsim odbojkasice stari mojjedan odojak i jedan janjac ih je docekao..sljivovica cacanka...a ne nasi svjetskim prvacima dali pizzu..ko da ce sutra na turnir a kraj sezone..e skrtice..
Ah, urbana ekipa
Pa nećemo valjda ražanj sa janjcima na sred trga :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma ne..docekala ih pizza u busu na aerodromu..umjesto par kila pecenog da se decki oslade posteno i par buteljica vina...a poklonili su im tortu pa ja bolju imam na rođendanu svoje male...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:inace kakav je to docek sa tortom i pizzom?..majke ti mile umjesto da su ih docekali sa odojkom,janjcem,buteljama vina..oni im uvalili pizzu od 30 kuna...nek uce od srba kako s eto radi..sad kad su docekali milsim odbojkasice stari mojjedan odojak i jedan janjac ih je docekao..sljivovica cacanka...a ne nasi svjetskim prvacima dali pizzu..ko da ce sutra na turnir a kraj sezone..e skrtice..
Ah, urbana ekipa
Pa nećemo valjda ražanj sa janjcima na sred trga :D
2015-09-08
dobar stimung u zagrebu.ajmo,ruke gore.opacupa....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Thompsona ovaj put nisu zvali... možda ipak ne ispadne ustaški dernek na kraju... treba sad paziti što će Puhovski i Zoran Pusić pronaći...mislim da je bilo previše kockica na trgu, mogle bi se (neke) manjine opet osjetiti ugrožen, slabo su organizatori pazili... a i siguran sam da je netko spomenuo nekakav dom... ili da ide doma... spremiti ručak... treba paziti na ovakve stvari da se ne brukamo zbog neodgovornih izjava pojedinaca...
darth_vader-
2014-04-17
..a ima i sumnjivih...hercegovaca koji se motaju po bini...to sora opako motrijasambrend wrote:Thompsona ovaj put nisu zvali... možda ipak ne ispadne ustaški dernek na kraju... treba sad paziti što će Puhovski i Zoran Pusić pronaći...mislim da je bilo previše kockica na trgu, mogle bi se (neke) manjine opet osjetiti ugrožen, slabo su organizatori pazili... a i siguran sam da je netko spomenuo nekakav dom... ili da ide doma... spremiti ručak... treba paziti na ovakve stvari da se ne brukamo zbog neodgovornih izjava pojedinaca...
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5