Policia jep detaje për arrestimet në veri (policija o detaljima uhićenja na sjeveru)
Page 1 of 1
Policia jep detaje për arrestimet në veri (policija o detaljima uhićenja na sjeveru)
Policia jep detaje për arrestimet në veri
23 nëntor 2018 • 08 : 32
Gjatë mëngjesit të sotëm policia e Kosovës me urdhër të Prokurorisë Speciale ka arrestuar katër persona tre prej të cilëve në lidhje me vrasjen e liderit serb të Iniciativës Qytetare Serbe, Oliver Ivanoviq gjatë janarit të këtij viti, si dhe një i cili ka rezistuar ndaj zyrtarëve policor, raporton “Zëri.info”.
Lajmin për Zëri.info e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.
LEXO EDHE: Ja kush u arrestua ne veri
Kelani ka thënë se me këtë rast janë bastisur katër lokacione, kurse në konsultim me prokurorin kompetent ndaj të ndaluarve është duke vazhduar procedura e mëtutjeshme ligjore.
“Mund të konfirmojmë se, në Veri të Mitrovicës, me urdhëresë të Gjykatës kompetente, janë realizuar disa bastisje që nderlidhen me vazhdimin e hetimeve për rastin e vrasjes se O.I.. Njësitet policore kanë kryer bastisje në katër lokacione si dhe kane ndaluar katër persona, tre që ndërlidhen me hetime për rastin dhe një i cili ka rezistuar ndaj zyrtarëve policor. Në konsultim me Prokurorin kompetent ndaj të njëjtëve është duke vazhduar procedura e mëtutjeshme ligjore”, ka thënë Kelani. Zëri
Današnja policija po nalogu Specijalnog tužilaštva uhitila je četiri osobe, od kojih su trojica ubili od srpske građanske inicijative Olivera Ivanovića tijekom siječnja ove godine i onaj koji se odupirao policajcima , izvještava "Zëri.info".
Novosti Zëri.info potvrdile su glasnogovornik kosovske policije Baki Kelani.
PROČITAJTE: Evo tko je uhićen na sjeveru
Kelani je rekao da je u ovom slučaju prevaljen na četiri mjesta, a u dogovoru s nadležnim tužiteljem protiv zatočenika nastavlja daljnju pravnu proceduru.
"Možemo potvrditi da je na sjeveru Mitrovice, po nalogu nadležnog suda, provedeno nekoliko potresa u vezi s nastavkom istraga u slučaju ubojstva OI. Policijske su postrojbe vodile racije na četiri mjesta i uhitile četiri osobe, tri vezane uz istrage slučajeva i one koji su se oduprli policajcima. U dogovoru s tužiteljem nadležnim za istu nastavlja se daljnja pravna procedura ", rekao je Kelani. glas
23 nëntor 2018 • 08 : 32
Gjatë mëngjesit të sotëm policia e Kosovës me urdhër të Prokurorisë Speciale ka arrestuar katër persona tre prej të cilëve në lidhje me vrasjen e liderit serb të Iniciativës Qytetare Serbe, Oliver Ivanoviq gjatë janarit të këtij viti, si dhe një i cili ka rezistuar ndaj zyrtarëve policor, raporton “Zëri.info”.
Lajmin për Zëri.info e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.
LEXO EDHE: Ja kush u arrestua ne veri
Kelani ka thënë se me këtë rast janë bastisur katër lokacione, kurse në konsultim me prokurorin kompetent ndaj të ndaluarve është duke vazhduar procedura e mëtutjeshme ligjore.
“Mund të konfirmojmë se, në Veri të Mitrovicës, me urdhëresë të Gjykatës kompetente, janë realizuar disa bastisje që nderlidhen me vazhdimin e hetimeve për rastin e vrasjes se O.I.. Njësitet policore kanë kryer bastisje në katër lokacione si dhe kane ndaluar katër persona, tre që ndërlidhen me hetime për rastin dhe një i cili ka rezistuar ndaj zyrtarëve policor. Në konsultim me Prokurorin kompetent ndaj të njëjtëve është duke vazhduar procedura e mëtutjeshme ligjore”, ka thënë Kelani. Zëri
Današnja policija po nalogu Specijalnog tužilaštva uhitila je četiri osobe, od kojih su trojica ubili od srpske građanske inicijative Olivera Ivanovića tijekom siječnja ove godine i onaj koji se odupirao policajcima , izvještava "Zëri.info".
Novosti Zëri.info potvrdile su glasnogovornik kosovske policije Baki Kelani.
PROČITAJTE: Evo tko je uhićen na sjeveru
Kelani je rekao da je u ovom slučaju prevaljen na četiri mjesta, a u dogovoru s nadležnim tužiteljem protiv zatočenika nastavlja daljnju pravnu proceduru.
"Možemo potvrditi da je na sjeveru Mitrovice, po nalogu nadležnog suda, provedeno nekoliko potresa u vezi s nastavkom istraga u slučaju ubojstva OI. Policijske su postrojbe vodile racije na četiri mjesta i uhitile četiri osobe, tri vezane uz istrage slučajeva i one koji su se oduprli policajcima. U dogovoru s tužiteljem nadležnim za istu nastavlja se daljnja pravna procedura ", rekao je Kelani. glas
zëri.info
Re: Policia jep detaje për arrestimet në veri (policija o detaljima uhićenja na sjeveru)
Ero, jel ti znaš šiptarski?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Policia jep detaje për arrestimet në veri (policija o detaljima uhićenja na sjeveru)
Što to znači "jep"?
crvenkasti-
2014-04-17
Ja kush u arrestua ne veri
23 nëntor 2018 • 08 : 13
Mediet serbe njoftojnë se në mengjesin e sotëm është arrestuar Dragisha Markoviq, polic i Kosovës, Sasha Çurçiq dhe Milosh Roshiq në lidhje me vrasjen e liderit serb të Iniciativës Qytetare Serbe, Oliver Ivanoviq gjatë janarit të këtij viti, raporton "Zëri.info".
Uhićeni!
23 nëntor 2018 • 08 : 13
Mediet serbe njoftojnë se në mengjesin e sotëm është arrestuar Dragisha Markoviq, polic i Kosovës, Sasha Çurçiq dhe Milosh Roshiq në lidhje me vrasjen e liderit serb të Iniciativës Qytetare Serbe, Oliver Ivanoviq gjatë janarit të këtij viti, raporton "Zëri.info".
Uhićeni!
Znam mađarski. Zašto pitaš?crvenkasti wrote:Ero, jel ti znaš šiptarski?
Eroo wrote:Sasha Çurçiq
Kako se ovo čita na šiptarskom? Saša Kurčić?
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Znam mađarski. Zašto pitaš?crvenkasti wrote:Ero, jel ti znaš šiptarski?
Mislio sam da si Šiptar.
crvenkasti-
2014-04-17
svak svakog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja isto mislio za tebe, kad ono ti Hrvat.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Znam mađarski. Zašto pitaš?crvenkasti wrote:Ero, jel ti znaš šiptarski?
Mislio sam da si Šiptar.
Ukratko, aretirali su ubice Olivera Markovića, od kojih je jedan policajac, ako sam dobro razumio.
Eroo wrote:Ukratko, aretirali su ubice Olivera Markovića, od kojih je jedan policajac, ako sam dobro razumio.
Ivanovića ?....ili su još nekog "overili" ?
Guest- Guest
kofein wrote:Eroo wrote:Ukratko, aretirali su ubice Olivera Markovića, od kojih je jedan policajac, ako sam dobro razumio.
Ivanovića ?....ili su još nekog "overili" ?
Nije to, nego je Ero dementan.
crvenkasti-
2014-04-17
albanci privode srbe koji ubise srbina
a sto je doslo, bas neobicno
dijagram-
2015-08-09
Ne. Uhapšeni nemaju ništa sa ubitvom Ivanovića. Reč je o odmazdi.dijagram wrote:albanci privode srbe koji ubise srbina
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Počeo rat na sjeveru Kosova
» Plinovodni ratovi na sjeveru Europe
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
» Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske
» Počeo rat na sjeveru Kosova
» Plinovodni ratovi na sjeveru Europe
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
» Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske
Page 1 of 1