Srbija se bacila u detektiranje 'regionskih' neprijatelja koji su glasali za ulazak Kosova u Interpol jedino nisu BiH i Rumunjska
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija se bacila u detektiranje 'regionskih' neprijatelja koji su glasali za ulazak Kosova u Interpol jedino nisu BiH i Rumunjska
pa toliko presuda na vašu štetu ne može biti pogrešno, druga je stvar što se politika umješala pa pokušala rasporediti krivicu ali hvala dragom Bogu nisu uspjeli u tom naumu osim u slučaju Hrvata iz BiH a i to će vjerojatno biti srušenodzango wrote:Ne brini ti za moju testeru. Pravično i Hag? Je l' ti mene zajebavaš?Noor wrote:a jok brale, tupa ti je testera..i još naopakodzango wrote:Znači priznaješ šta ti se sviđa a šta ti se ne sviđa ne priznaješ? Bez ličnog stava i mišljenja. Od slučaja do slučaja.Noor wrote:ako su pravične, da...jer svatko može pogriješiti, pa tako i haški sud.dzango wrote:
Ti priznaješ Hag i njegove presude?
pravično i "sviđa mi se" nisu sinonimi...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Srbija se bacila u detektiranje 'regionskih' neprijatelja koji su glasali za ulazak Kosova u Interpol jedino nisu BiH i Rumunjska
ne mogu ni pokusati jer su izrazito neprijateljski nastrojeni prema susjedima i znaju kakav bi bio odgovor.vuksadinare wrote:Primjerice koliki ej intelekt suklje,dacica i kompanije govori da uopce nisu ni pokusali lobirati kod susjeda da ne glasuju za kosovo...dobro ne znaci da bi i uspjeli..ali jednostavno nisu ni pokusali...sto govori o njihovom pristupu prema susjedima a sada kukaju...
ovako prodaju maglu svojim ovcama- vidite kako nas mrzedu !
mislim da tu nema vise nikoga u politici tko bi uopce s vucicem komunicirao pa ni oni najliberalniji ne bi .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vulin: "Tražiću da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju"
» HDZ Dinjevaca prijeti mještanima koji nisu glasali za Hadeze kozojebe
» "Prijem Kosova u Interpol – katastrofa za ceo svet" :D
» Ustase placaju ulazak Kosova u Unesco?!
» SRBIJA,Jedino svjetlo slobode u Evropi
» HDZ Dinjevaca prijeti mještanima koji nisu glasali za Hadeze kozojebe
» "Prijem Kosova u Interpol – katastrofa za ceo svet" :D
» Ustase placaju ulazak Kosova u Unesco?!
» SRBIJA,Jedino svjetlo slobode u Evropi
Page 4 of 4