Teški šamar Sulji!Rusi nisu stali na stranu Srbije u svezi zahtjeva za primanje Kosova u Interpool
Page 1 of 1
Teški šamar Sulji!Rusi nisu stali na stranu Srbije u svezi zahtjeva za primanje Kosova u Interpool
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/717971/Rusi-nas-nisu-podrzali-Kosovo-danas-na-glasanju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Teški šamar Sulji!Rusi nisu stali na stranu Srbije u svezi zahtjeva za primanje Kosova u Interpool
toliko o 'bratstvu'...
2015-09-08
Re: Teški šamar Sulji!Rusi nisu stali na stranu Srbije u svezi zahtjeva za primanje Kosova u Interpool
smaraju sulju ko mladog majmuna..prvo francuzi sada rusi..a sve neki 'tradicionalni' prijatelji i 'braca'
2015-09-08
...plus kolinda rusi rekorde popularnosti u rusiji cak se i pjesme pjevaju o njoj..znao sam ja bre da to nije cista rabota...da tu ujke imaju umesane prste..ujke su uvek krive i kad su zive... ..
2015-09-08
evo malo komentara sa b92
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1471629
2015-09-08
evo malo komentara sa b92
2015-09-08
Kosovo popušilo.
to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2015-09-08
to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2015-09-08
Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2014-04-19
kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2015-09-08
Potuče tako što će da blokira plan koji je bio pred svršetkom. Zna se da je Zapad za Šiptare i ovime se pokazuje njihova nemoć da izvrše zacrtano. Upravo su ih ovde Rusi sačekali na zicer.vuksadinare wrote:kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2014-04-19
....pa gle...kosovo ej vec u svim svjetskim sportskim federacijama...vecini kulturnih..nekih politickih..e sad...ja mislim sto s etice interpola da ju tu vis eproblem i frka srpskih politicara nego kosova kao kosova u interpolu...jer ako bi kosovo uslo u interpol najvjerojatnije bi ovi raspisali brdo tjeralica za srpskim politicarima...i bilo bi frke u tome je najveca poantadzango wrote:Potuče tako što će da blokira plan koji je bio pred svršetkom. Zna se da je Zapad za Šiptare i ovime se pokazuje njihova nemoć da izvrše zacrtano. Upravo su ih ovde Rusi sačekali na zicer.vuksadinare wrote:kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2015-09-08
....pa gle...kosovo ej vec u svim svjetskim sportskim federacijama...vecini kulturnih..nekih politickih..e sad...ja mislim sto s etice interpola da ju tu vis eproblem i frka srpskih politicara nego kosova kao kosova u interpolu...jer ako bi kosovo uslo u interpol najvjerojatnije bi ovi raspisali brdo tjeralica za srpskim politicarima...i bilo bi frke u tome je najveca poantadzango wrote:Potuče tako što će da blokira plan koji je bio pred svršetkom. Zna se da je Zapad za Šiptare i ovime se pokazuje njihova nemoć da izvrše zacrtano. Upravo su ih ovde Rusi sačekali na zicer.vuksadinare wrote:kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnjedzango wrote:Kosovo popušilo.
2015-09-08
JA ne kontam cemu ti toliko ejakuliras oko Kosova.vuksadinare wrote:....pa gle...kosovo ej vec u svim svjetskim sportskim federacijama...vecini kulturnih..nekih politickih..e sad...ja mislim sto s etice interpola da ju tu vis eproblem i frka srpskih politicara nego kosova kao kosova u interpolu...jer ako bi kosovo uslo u interpol najvjerojatnije bi ovi raspisali brdo tjeralica za srpskim politicarima...i bilo bi frke u tome je najveca poantadzango wrote:Potuče tako što će da blokira plan koji je bio pred svršetkom. Zna se da je Zapad za Šiptare i ovime se pokazuje njihova nemoć da izvrše zacrtano. Upravo su ih ovde Rusi sačekali na zicer.vuksadinare wrote:kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:
to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnje
Tvoja opsesija Srbima i Srbijom je nevjerojatna. Mogao bi ti do psihijatra.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To nije problem Rusa. Oni su svoje postigli. Zapad sad žalu što je uopšte došlo do glasanja. Bezbolnije bi bilo da do glasanja nije ni došlo.vuksadinare wrote:....pa gle...kosovo ej vec u svim svjetskim sportskim federacijama...vecini kulturnih..nekih politickih..e sad...ja mislim sto s etice interpola da ju tu vis eproblem i frka srpskih politicara nego kosova kao kosova u interpolu...jer ako bi kosovo uslo u interpol najvjerojatnije bi ovi raspisali brdo tjeralica za srpskim politicarima...i bilo bi frke u tome je najveca poantadzango wrote:Potuče tako što će da blokira plan koji je bio pred svršetkom. Zna se da je Zapad za Šiptare i ovime se pokazuje njihova nemoć da izvrše zacrtano. Upravo su ih ovde Rusi sačekali na zicer.vuksadinare wrote:kako mislis potuce?...pa vise je drzava glasovalo da uđe...bilo je 22 drzave suzdrzano...nego pa zna se da je zapad za ulazak kosova u interpol...ja bi vise rekao da je rusiji pun kufer ove stvari oko kosova...dzango wrote:Očita kalkulacija Rusije je da izvede Zapad na crtu u skupštini Interpola i da ih onda potuče do nogu. Uspelo.vuksadinare wrote:
to nije neocekivano...nisu prosli prva tri puta..jer moraju dobiti preko 100 glasova a to ej sad trenutno realno nemoguce..no poanta je u tome da prvi put rusija nije stala 100% na starnu srbije sto se kosova tice..dakle rusija je htjela da se ulazak kosova u interpol stavi na dnevni red..i to ej u biti poraz...i mali korak sumnje
2014-04-19
Similar topics
» Adem Vuchiqi u teškoj nevolji!Bijela kuća zahtjeva od Srbije priznanje Kosova
» PRAVOBRANITELJICA I HND STALI NA STRANU HASANBEGOVIĆA Urednik Nacionala ispričao se zbog teksta
» Sulji na znanje i ravnanje:Priznanje Kosova do kraja godine
» Rusi opet stali na grablje
» Englez:'Hrvati zadrti,teski,iskljucivi?Nisu.'
» PRAVOBRANITELJICA I HND STALI NA STRANU HASANBEGOVIĆA Urednik Nacionala ispričao se zbog teksta
» Sulji na znanje i ravnanje:Priznanje Kosova do kraja godine
» Rusi opet stali na grablje
» Englez:'Hrvati zadrti,teski,iskljucivi?Nisu.'
Page 1 of 1