SKANDALOZNA izjava ratnog zlocinca i clana vucicevog sns-a Sljivancanina:Zao mi je sto nisam dovrsio posao u Vukovaru
Page 1 of 1
SKANDALOZNA izjava ratnog zlocinca i clana vucicevog sns-a Sljivancanina:Zao mi je sto nisam dovrsio posao u Vukovaru
https://www.express.hr/life/sljivancanin-nisam-dovrsio-posao-u-vukovaru-zao-mi-je-18535?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=18535&utm_campaign=Express+Facebook+status&fbclid=IwAR3WBTVG796prPEma1JwQcdgRTOchrFJrOL5_fpUqcrFZW4xzlpYjKSPqUs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SKANDALOZNA izjava ratnog zlocinca i clana vucicevog sns-a Sljivancanina:Zao mi je sto nisam dovrsio posao u Vukovaru
...nema tu lijeka...imamo debeli debeli danas problem u komsiluku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SKANDALOZNA izjava ratnog zlocinca i clana vucicevog sns-a Sljivancanina:Zao mi je sto nisam dovrsio posao u Vukovaru
Ja ne vjerujem da je to tako strasno. Vecina mladih u Srbiji gleda kako da od svoga zivota ne napravi pedesetogodisnju agoniju neimastine, nezaposlenosti, prisilnog zivota s roditeljima i zivota od njihove male mirovine. Ok jedan dio zvace politiku ovih mamuta koje je davno trebalo istrijebiti, koji su vise manje svi odreda isprljali ruke, osobe sa kriminalnom ili polukriminalnom prosloscu i sadasnjoscu, ukratko sljam koji je jos 90-ih rat uzdigao iz taloga.vuksadinare wrote:...nema tu lijeka...imamo debeli debeli danas problem u komsiluku...
omni-
2014-04-12
pa, neka navrati ponovo, eno, dočekat će ga doktor anđelić
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Skandalozna izjava Hrvata!Zašto su SRBI POVLAŠĆENI U Hrvatskoj?
» SKANDALOZNA IZJAVA Terzić: Nikada ne bih doveo pedera fudbalera u Zvezdu
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
» Skandalozna izjava Hrvata!Zašto su SRBI POVLAŠĆENI U Hrvatskoj?
» SKANDALOZNA IZJAVA Terzić: Nikada ne bih doveo pedera fudbalera u Zvezdu
» Grabar-Kitarović: Uložila sam svoj 'politički kapital' u bolje odnose sa Srbijom, ali nisam sretna zbog 'zapaljivih izjava' iz Beograda
» Brazilac, očaran Srbijom, o planovima u 2021: "Nisam došao ovde da nađem posao, već da ga napravim
Page 1 of 1