Sretan Rođendan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sretan Rođendan
U nas pop kad ispovida i kad mu kazes da si zgrisija kaze nebudi glup ko bracala.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bracala glup si ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:U nas pop kad ispovida i kad mu kazes da si zgrisija kaze nebudi glup ko bracala.
A ne svećenik?
Znao sam da si srbin, pravoslavac.
Guest- Guest
zanimljivo ...drugu pablu i isto kao i drugu endu nedavno omakla se rjec pop ...nisam istakao tada jer mi je nebitno...ali katolik bi rekao svecenik.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Logično, nisu katolici!JimmieJohnsoon wrote:zanimljivo ...drugu pablu i isto kao i drugu endu nedavno omakla se rjec pop ...nisam istakao tada jer mi je nebitno...ali katolik bi rekao svecenik.
:^O
Guest- Guest
nadam se da su bar krscani ...pomolit cu se veceras za spasenje njihovih dusa
EstebanEnrique-
2014-04-16
<3JimmieJohnsoon wrote:nadam se da su bar krscani ...pomolit cu se veceras za spasenje njihovih dusa
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Logično, nisu katolici!JimmieJohnsoon wrote:zanimljivo ...drugu pablu i isto kao i drugu endu nedavno omakla se rjec pop ...nisam istakao tada jer mi je nebitno...ali katolik bi rekao svecenik.
:^O
Ante je srbin, a mali spermenko s obzirom da je ciganin-on je muslidža...
Guest- Guest
Pa i u katolicanstvu i toj vasoj paganskoj sekti se kaze svevenik.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U nas pop kad ispovida i kad mu kazes da si zgrisija kaze nebudi glup ko bracala.
A ne svećenik?
A kod nas u jedinoj pravoj krscanskoj vjeri katolicizmu se za pripadnike petrovackog reda kaze pop.
Dali sad shvacas da si najgluplji covik na svitu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Pa i u katolicanstvu i toj vasoj paganskoj sekti se kaze svevenik.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U nas pop kad ispovida i kad mu kazes da si zgrisija kaze nebudi glup ko bracala.
A ne svećenik?
A kod nas u jedinoj pravoj krscanskoj vjeri katolicizmu se za pripadnike petrovackog reda kaze pop.
Dali sad shvacas da si najgluplji covik na svitu
Ante, ne znaš gde udaraš...
Guest- Guest
Dzabe ti je molit.. davno je nas djava odnijofridrih_niche wrote:<3JimmieJohnsoon wrote:nadam se da su bar krscani ...pomolit cu se veceras za spasenje njihovih dusa
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2