TAČI: Saglasio sam se sa Trampom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: TAČI: Saglasio sam se sa Trampom
Najjači ste na Balkanu, takorekuć lideri. Ako meni ne vjeruješ pitaj Vučkotovog ađutanta Vulina.pizzon wrote:Ma da
samo nedodtaje nase izvinjenje svabama sto su nas u proslom
veku 3 mal sjebali, fizicki i svakojako.
svet se menja, to je ok.
srpski narod mora da skine politicki mrak sa ociju.
Svijet nema paučinu na očima, sve vidi i sve zna. Kad te ulove da lažeš i mutiš slijedi odjeb.
Teško se takve stvari popravljaju...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Regoč wrote:Srbska histerija. A da su godinu dana bili face, istina je.Ringo10 wrote:ALi realno, Srbija je u 1. sv ratu imala jednu od centralnih uloga.
Kakve veze imaju kosovski šiptari sa tim ratom za mene je misterija.
I u WW1 i u WW2 su s vojskom ušli u prazan prostor, kojeg su kasnije imali za plijen.
To je jedina istina, a tumačenja istih događaja su obično prema potrebi.
Proslava je u suštini proslava pobjede saveznika a ti se tješi.Eroo wrote:Ringo10 wrote:ALi realno, Srbija je u 1. sv ratu imala jednu od centralnih uloga.
Proslava nije bila o "pobjedi", kao što to cijelo vrijeme naglašavaju srpski mediji,
inače tamo ne bi bilo poraženih. Radilo se proslavi "primirja" i o općenito o miru
u Europi i svijetu. Kosovo (Tachi) i Albanci su tamo bili iz najmanje dva razloga,
o kojima bi se ovdje dalo pisati...Srpsko zveckanje oružjem već duže vrijeme nije
u službi mira, iako AV voli tako reći. Podcjenjivanje eu zdravog razuma ga je smjestilo
tamo di spada: na rub druge tribine. Poruka: eto, nabavljaj oružje kakvo god želiš i možeš,
povezuj se (soliraj) s kim god hoćeš...U ovom svijetu kakav je, nema soliranja, ako želiš
preživjeti. HR je, na primjer, već previše koštao Lex Perković. Nema potrebe da te itko
javno kažnjava, ali ti može zanemarit postojanje, da ne kažem tiho izolirati.
Skrenu s teme, ali samo na prvi pogled.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znas li josipa barunovića?Ringo10 wrote:Proslava je u suštini proslava pobjede saveznika a ti se tješi.Eroo wrote:Ringo10 wrote:ALi realno, Srbija je u 1. sv ratu imala jednu od centralnih uloga.
Proslava nije bila o "pobjedi", kao što to cijelo vrijeme naglašavaju srpski mediji,
inače tamo ne bi bilo poraženih. Radilo se proslavi "primirja" i o općenito o miru
u Europi i svijetu. Kosovo (Tachi) i Albanci su tamo bili iz najmanje dva razloga,
o kojima bi se ovdje dalo pisati...Srpsko zveckanje oružjem već duže vrijeme nije
u službi mira, iako AV voli tako reći. Podcjenjivanje eu zdravog razuma ga je smjestilo
tamo di spada: na rub druge tribine. Poruka: eto, nabavljaj oružje kakvo god želiš i možeš,
povezuj se (soliraj) s kim god hoćeš...U ovom svijetu kakav je, nema soliranja, ako želiš
preživjeti. HR je, na primjer, već previše koštao Lex Perković. Nema potrebe da te itko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato je Merklova bila u prvom redu, takorekuć na čelu kolone, skupa s Kolindom i Tachijem.Ringo10 wrote:Proslava je u suštini proslava pobjede saveznika a ti se tješi.Eroo wrote:Ringo10 wrote:ALi realno, Srbija je u 1. sv ratu imala jednu od centralnih uloga.
O, majko Isusova...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VUČIĆ SA TRAMPOM O PITANJU KOSOVA
» Vučić sa Trampom o kosovskom dijalogu
» tači : haradinaj
» tači overen za hag
» Bajden i Tači u Prištini
» Vučić sa Trampom o kosovskom dijalogu
» tači : haradinaj
» tači overen za hag