Sutra susret Dodik - Čović
Page 1 of 1
Sutra susret Dodik - Čović
Delegacije SNSD-a i HDZ-a sastaće se sutra u Administartivnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.
Delegacije će predvoditi lideri SNSD-a Milorad Dodik i HDZ-a Dragan Čavić, najavljeno je iz SNSD-a.
Početak sastanka zakazan je za 12.00 časova, a izjave za medije planirane su u 13.30 časova. Dodik je ranije najavio da će sutra razgovarati sa Čovićem o aktuelnoj saradnji.
http://ba.n1info.com/a296511/Vijesti/Vijesti/Sutra-susret-Dodik-Covic.html?fbclid=IwAR2fbCfhlPjiVPEFAf6I6tOvcbmdI5kjLxigUapguLfwVH-BD9YnLr3TioQ
-------------------------
Herceg-Srpska, korak dalje...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Sutra susret Dodik - Čović
Sora wrote:Dva krimosa
U laži su kratke noge, komšinice.
epikur37 wrote:
Delegacije SNSD-a i HDZ-a sastaće se sutra u Administartivnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.
Delegacije će predvoditi lideri SNSD-a Milorad Dodik i HDZ-a Dragan Čavić, najavljeno je iz SNSD-a.
Početak sastanka zakazan je za 12.00 časova, a izjave za medije planirane su u 13.30 časova. Dodik je ranije najavio da će sutra razgovarati sa Čovićem o aktuelnoj saradnji.
http://ba.n1info.com/a296511/Vijesti/Vijesti/Sutra-susret-Dodik-Covic.html?fbclid=IwAR2fbCfhlPjiVPEFAf6I6tOvcbmdI5kjLxigUapguLfwVH-BD9YnLr3TioQ
-------------------------
Herceg-Srpska, korak dalje...
Moramo smijeniti ovog udbaša Čovića i dovesti nekoga po Hasinom ukusu pa će nas cvijeće opet voljeti, zds :D
Last edited by Hektorović on Sun 11 Nov - 19:06; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja nikak da skuži. jel mi otac bogat ili kriminalac. isti namještaj kao i kod ova dva, nema pozlatu na rukohvatima. mada bosančerosi furaju fejk. furnir i te spike.
2014-12-30
veber wrote:ja nikak da skuži. jel mi otac bogat ili kriminalac. isti namještaj kao i kod ova dva, nema pozlatu na rukohvatima. mada bosančerosi furaju fejk. furnir i te spike.
Ovo je u palati predsjedništva u BL.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nije kod mog babeHektorović wrote:veber wrote:ja nikak da skuži. jel mi otac bogat ili kriminalac. isti namještaj kao i kod ova dva, nema pozlatu na rukohvatima. mada bosančerosi furaju fejk. furnir i te spike.
Ovo je u palati predsjedništva u BL.
2014-12-30
Similar topics
» dodik i čović
» Čović sutra u Mostaru na odvojenim sastancima dočekuje Plenkovića i Szijjárta
» Krivi Dodik i Čović
» Sastanak Čović-Dodik
» Dodik i Čović ruše ustavni sud BiH
» Čović sutra u Mostaru na odvojenim sastancima dočekuje Plenkovića i Szijjárta
» Krivi Dodik i Čović
» Sastanak Čović-Dodik
» Dodik i Čović ruše ustavni sud BiH