Aleppo 2g poslije oslobođenja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Aleppo 2g poslije oslobođenja
Damask, Bejrut, Jerusalim... to bi bilo lepo videti.marcellus wrote:https://www.quora.com/Is-it-safe-travel-to-Damascus-Syria-these-days-I-wanna-volunteer-for-a-charity-organization-and-help-the-people-out-theredzango wrote:Karma je zajebana stvar.marcellus wrote:damask je sigurniji od većine gradova u EU. Šljam je uostalom odande zgibao u EU jer to tamo asad strijelja i vješa. Nema terorizma u siriji, ostao je još idlib, sve pet.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
za Novu godinu cu rezervirati ovdje..mir i tisina..dzango wrote:Damask, Bejrut, Jerusalim... to bi bilo lepo videti.marcellus wrote:https://www.quora.com/Is-it-safe-travel-to-Damascus-Syria-these-days-I-wanna-volunteer-for-a-charity-organization-and-help-the-people-out-theredzango wrote:Karma je zajebana stvar.marcellus wrote:damask je sigurniji od većine gradova u EU. Šljam je uostalom odande zgibao u EU jer to tamo asad strijelja i vješa. Nema terorizma u siriji, ostao je još idlib, sve pet.
http://www.barnsleyhouse.com
ebo ti Kozojebije,gdje ucas bez glave ostanes...
Guest- Guest
marcellus wrote:damask je sigurniji od većine gradova u EU. Šljam je uostalom odande zgibao u EU jer to tamo asad strijelja i vješa. Nema terorizma u siriji, ostao je još idlib, sve pet.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
metilda wrote:dzango wrote:I pre nam je svima bilo jasno da si konzerva.aben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
iz čega li si to iščitao
nema ti smisla ovdje čitati između redova.. ja sam katolik pa svejedno nikad nisam poželjela otići u Svetu Zemlju.. prevelik je to štrapac a ja polijena...
Guest- Guest
aben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
biš ti biš da ti drugi ploti poša biš ti i na misec samo da je mukte.
Guest- Guest
Ja nisam lenj za putovanja i lomatanja ali mi fali "vremena". Moja supruga je nesrećnim okolnostims bila u Tel Avivu i oduševljena je. Voleo bih i da posetim manastir Svete Katarine u sirijskoj pustinji.metilda wrote:metilda wrote:dzango wrote:I pre nam je svima bilo jasno da si konzerva.aben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
iz čega li si to iščitao
nema ti smisla ovdje čitati između redova.. ja sam katolik pa svejedno nikad nisam poželjela otići u Svetu Zemlju.. prevelik je to štrapac a ja polijena...
2014-04-19
dzango wrote:Ja nisam lenj za putovanja i lomatanja ali mi fali "vremena". Moja supruga je nesrećnim okolnostims bila u Tel Avivu i oduševljena je. Voleo bih i da posetim manastir Svete Katarine u sirijskoj pustinji.metilda wrote:metilda wrote:dzango wrote:I pre nam je svima bilo jasno da si konzerva.aben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
iz čega li si to iščitao
jel obišla sva sveta mjesta u Jeruzalemu? ma ja naprosto nemam želju putovati van kad nisam obišla ni Hrvatsku.. nisam bila ni na Visovcu.. treba najprije upoznati vlastitu zemlju, mislim da bi je više voljeli
Guest- Guest
Nije obišla nažalost. Nije bilo ni mesto ni vreme za turizam zbog tragičnih okolnosti. Možda drugi put.metilda wrote:dzango wrote:Ja nisam lenj za putovanja i lomatanja ali mi fali "vremena". Moja supruga je nesrećnim okolnostims bila u Tel Avivu i oduševljena je. Voleo bih i da posetim manastir Svete Katarine u sirijskoj pustinji.metilda wrote:metilda wrote:dzango wrote:
I pre nam je svima bilo jasno da si konzerva.
iz čega li si to iščitao
jel obišla sva sveta mjesta u Jeruzalemu? ma ja naprosto nemam želju putovati van kad nisam obišla ni Hrvatsku.. nisam bila ni na Visovcu.. treba najprije upoznati vlastitu zemlju, mislim da bi je više voljeli
Treba obići prvo svoju zemlju. Mi smo počeli da idemo na hajkanje sa planinarima a letos smo sami obišli Zapadnu Srbiju i posle Suboticu. Sledeće godine verovatno obilazimo Istočnu Srbiju, Durmitor i penjemo neke manje planine.
2014-04-19
dzango wrote:Nije obišla nažalost. Nije bilo ni mesto ni vreme za turizam zbog tragičnih okolnosti. Možda drugi put.metilda wrote:dzango wrote:Ja nisam lenj za putovanja i lomatanja ali mi fali "vremena". Moja supruga je nesrećnim okolnostims bila u Tel Avivu i oduševljena je. Voleo bih i da posetim manastir Svete Katarine u sirijskoj pustinji.metilda wrote:metilda wrote:
iz čega li si to iščitao
Treba obići prvo svoju zemlju. Mi smo počeli da idemo na hajkanje sa planinarima a letos smo sami obišli Zapadnu Srbiju i posle Suboticu. Sledeće godine verovatno obilazimo Istočnu Srbiju, Durmitor i penjemo neke manje planine.
ma naravno. :) moj je problem što se vežem uz neko mjesto koje posjetim pa onda par godina putujemo samo tamo.. tako tri ljeta na jednom, tri na drugom, a zime su uvijek na Plitvicama ili u Samoboru :)
Guest- Guest
e tu si na gubitkuaben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
osim ako ti zao potrosit koji dinar,
jedino se slazem za ove muslimanske gradove london paris marsej stokholm malmo i sl :)
Gnječ wrote:aben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
biš ti biš da ti drugi ploti poša biš ti i na misec samo da je mukte.
Leviathan2 wrote:e tu si na gubitkuaben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
jedino se slazem za ove muslimanske gradove london paris marsej stokholm malmo i sl :)
kulture u kima je nož slavljen me nimalo na privloču. da neka nuklearna katastrofa pobije sve ote ljude, unda bi pošo i potroši ki dinar, jer priroda svuder more biti lipa.
ali prostačke nekulture ne vridu ni potrošenog vrimena
2014-04-16
ja sam bio u raznim "nekulturnim " zemljama i mjestima, i mogu ti reci da sam bolje prosao negu u takozvanim kulturnim i civiliziranimaben wrote:Leviathan2 wrote:e tu si na gubitkuaben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
kulture u kima je nož slavljen me nimalo na privloču. da neka nuklearna katastrofa pobije sve ote ljude, unda bi pošo i potroši ki dinar, jer priroda svuder more biti lipa.
Leviathan2 wrote:ja sam bio u raznim "nekulturnim " zemljama i mjestima, i mogu ti reci da sam bolje prosao negu u takozvanim kulturnim i civiliziranimaben wrote:Leviathan2 wrote:e tu si na gubitkuaben wrote:jo nika ne bi pošo u te odvratne zemlje, arabija, afrika, srbija, bosna, ili muslimanske gradove poput londona, pariza...ne bi putovo ni na krupu, kordun, baniju, nigdi di je svit divlji.
ma ok, znun za oto južnjačko gostoprimstvo. ali jo ne išćen nišće muhte.
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Aleppo : Victory Tribute
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» Dan oslobođenja Zagreba
» Gospari, čestitamo vam Dan oslobođenja!
» Aleppo : Victory Tribute
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» Dan oslobođenja Zagreba
» Gospari, čestitamo vam Dan oslobođenja!
Page 2 of 2