Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Sreca da su migranti zbrinuti u domovima liberalnih dusebriznika. Ili sam ja tu nesto pobrkao? Uskoro ce zima.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Debo opet dočekuje čamuge i mujage raširenih nogu
Pusti ti Debu, njega nitko nesluša ali mene datre wrote:Debo opet dočekuje čamuge i mujage raširenih nogu
Jel vi stvarno mislite da ćemo vam mi u Dalmaciji zaustavljat godišnje dva miljona kozojeba koji apliciraju na azil u Njemačkoj kojeg Njemačka na godišnjoj razini daje dvjesto tisuća?
Vi ste nešto polupali u svojim analizama
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tre wrote:Debo opet dočekuje čamuge i mujage raširenih nogu
mislis kao tvoja zenska celjad srbe 45 ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Granica između Hercegovine i Dalmacije nije hrvatsko srpska granica, mađarsko srpska, hrvatsko bošnjačka
S obje strane su Hrvati plus preblizu je moru već tu i nama ovdje
Filmove gdje ta masa prosvjeduje ispred neke ograde gledat ćete samo u početku a onda po noći puštanje da se smanji pritisak
Shvačate?
A Horstu u Bavarskoj ako se scenarij nesviđa neka izađe iz vlade i sruši je pa nek nezovu NIKOGA
NEĆE MENE NITKO PRAVIT BUDALOM ZNAŠ
S obje strane su Hrvati plus preblizu je moru već tu i nama ovdje
Filmove gdje ta masa prosvjeduje ispred neke ograde gledat ćete samo u početku a onda po noći puštanje da se smanji pritisak
Shvačate?
A Horstu u Bavarskoj ako se scenarij nesviđa neka izađe iz vlade i sruši je pa nek nezovu NIKOGA
NEĆE MENE NITKO PRAVIT BUDALOM ZNAŠ
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Opca propagandna kampanja za masovni priliv migranata.
Ko ih voli nek ih sebi kuci vodi.
Ali znajuci sluganstvo i dupelizastvo takozvanih hrvatskih politickih elita, bojim se da je Hrvatska u kurcu, da joj se sprema kaos.
Ali znajuci sluganstvo i dupelizastvo takozvanih hrvatskih politickih elita, bojim se da je Hrvatska u kurcu, da joj se sprema kaos.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Opca propagandna kampanja za masovni priliv migranata.
ne vidis dobro iz daljine , nije problem priliv migranata vec njihova spoznaja da nisu trebali ni krenuti na put ako ce ostati u HR
2014-04-12
Ne trpimo ni "braću" Srbe, a nekmoli islamsku kukavelj s bliskih i inih istoka. Bespotreban im je rizik isprobavati granice naše ksenofobije. Treba im to jasno dati do znanja.
Tu i tamo se dogodi greška, kao s Rimčevim Rajeshom, ali jebiga, čovjek ima papire, pa je sve u redu.
Tu i tamo se dogodi greška, kao s Rimčevim Rajeshom, ali jebiga, čovjek ima papire, pa je sve u redu.
Guest- Guest
Meni je najgluplje kad slusam ono - ma broj migranata u Njemackoj je samo ... ne znam, sest ili sedam posto ... Ili u Francuskoj 10 posto ...RayMabus wrote:Pusti ti Debu, njega nitko nesluša ali mene datre wrote:Debo opet dočekuje čamuge i mujage raširenih nogu
Jel vi stvarno mislite da ćemo vam mi u Dalmaciji zaustavljat godišnje dva miljona kozojeba koji apliciraju na azil u Njemačkoj kojeg Njemačka na godišnjoj razini daje dvjesto tisuća?
Vi ste nešto polupali u svojim analizama
A ti koji to lupaju ne uzimaju u obzir nesto drugo i mnogo opakije - a koliko je u stanovnistvu migrantske populacije do 20, 25 ili 30 godina starosti.
A onda se taj procenat penje na 20 postotaka ili cak i vise. Kozojeba u najfertilnijoj dobi.
Jebes ti vecinu kad se svodi na penzionere kojima je stap za pecanje jedino oruzje kojim mogu da rukuju.
Zapad je u kurcu ali oni se bave Rusijom ... i Kinom ... i Iranom ..
A mozda se zato i bave sa Rusijom Kinom i Iranom. Jer nista im drugo nije ni preostalo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Inace ovi koji kritiziraju babu da je cinker migranata bili su cinkeri u onom sistemu i drzavi...tu mogu ruku u vatru stavit..onda je to bilo 'drustveno pozeljno' jer se cinkanjem branila drzava i poredak a 'vanjski i unutarnji' neprijatelj bio onemogucivan...a sto se tice rugalice o snajperima...'91...to sa opisao ovdje i na drugim forumima i povijesno znanstvenim druzenjima a iz osobnog iskustva...bilo je snajperista...i oni su djelovali ali u znatno manjoj mjeri nego sto se ocekivalo..da je jna otvoreno intervenirala ljeti 91 narocito u srpnju 91 npr u zagrebu je bilo spremno oko 250 snajperista...na koncu od ove brojke desetina ih je djelovala na zagrebackom podrucju u kolovozu i rujnu 91..obicno u blizini vojnih objekata jna...na polozaje policije,zng i NZ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
samo vi pisite , mi cemo zvati
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:samo vi pisite , mi cemo zvati
zovi samo zovi ...
2014-04-12
točno. dužnost građana jest da prijavi sve sumnjivo, a policija je da izađe na teren.. i ako taj Rimčev Pakistanac ima važeće papire naši policajci će mu se ispričati, možda čak i platiti piće i sve pet. i sve pet, neka ljudi sa dozvolama dođu i rade.kaya wrote:samo vi pisite , mi cemo zvati
ako nema, očekujem da ih masiraju pendrecima i deportiraju u bosnu nazad
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a i u Londonu su postali rasisti, ne može više arapin zaboravit paket u podzemnoj a da murija ne zablokira pola grada
na floridi imaju znakove koji upozoravaju strance da domicilno stanovništvo je sklono oružju i da pucaju na turiste. ako ideš na floridu nemoj biti niger, bradat i viši od 190cm jer pucaju i na ruse.AssadNaPodmornici wrote:točno. dužnost građana jest da prijavi sve sumnjivo, a policija je da izađe na teren.. i ako taj Rimčev Pakistanac ima važeće papire naši policajci će mu se ispričati, možda čak i platiti piće i sve pet. i sve pet, neka ljudi sa dozvolama dođu i rade.kaya wrote:samo vi pisite , mi cemo zvati
ako nema, očekujem da ih masiraju pendrecima i deportiraju u bosnu nazad
2014-12-30
Nemaju moja ženska čeljad veze sa srbima dok se za tvoju to ne može kazati. No otkada tebe ženske zanimaju?debotoijusto wrote:tre wrote:Debo opet dočekuje čamuge i mujage raširenih nogu
mislis kao tvoja zenska celjad srbe 45 ?
Dok razni Pavičići, Duhačeki, Stošići, Tomići osobnim primjerom ne udome nekoliko tamnope dice od 30g. smatrati ću da im teorija ne drži vodu.
catabbath-
2015-08-22
a čuj. to je relevantno. ovisi kaj udomljuješ.
2014-12-30
Dobri svabi uvijek zovu policiju,ako nes ne stima...to je u biti ispravan gradjanski duh..policija mora odradjivati slucaj,sud pravdu...poshteno..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Napucalo crnju u Palermu zbog boje kože
» Orban:Ne želimo društvo u kojem bi paralelno živjeli Muslimani i Kršćani
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» mi smo društvo u kojem je penzioner s osam apartmana u Rogoznici oslobođen participacije za zdravstvo, ali zato učiteljica podstanarka nije.
» Orban:Ne želimo društvo u kojem bi paralelno živjeli Muslimani i Kršćani
» Engleskinja šokirana Hrvatskom i Hrvatima: "Žena može sama noću hodati ulicama"
» Hasanbegovićev čovjek kojem nitko nije došao
» mi smo društvo u kojem je penzioner s osam apartmana u Rogoznici oslobođen participacije za zdravstvo, ali zato učiteljica podstanarka nije.
Page 3 of 3