Mjerna jedinica za izdaju i prodaju za lovu odvjetnik Anto Nobilo presao na Dodikovu stranu u slucaju ubojstva Davidovica i rekao da Dodik MUP Srpske nisu krivi za ubojstvo
Page 1 of 1
Mjerna jedinica za izdaju i prodaju za lovu odvjetnik Anto Nobilo presao na Dodikovu stranu u slucaju ubojstva Davidovica i rekao da Dodik MUP Srpske nisu krivi za ubojstvo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sokantan-obrat-u-slucaju-ubojstva-mladica-koje-je-uzdrmalo-dodikov-rezim-anto-nobilo-david-nije-bio-ni-masakriran-ni-silovan-nije-ga-ubila-policija/8041946/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mjerna jedinica za izdaju i prodaju za lovu odvjetnik Anto Nobilo presao na Dodikovu stranu u slucaju ubojstva Davidovica i rekao da Dodik MUP Srpske nisu krivi za ubojstvo
Inace ne zelim ulaziti u slucaj ali poznavajuci nobila moze se otvoreno reci prodao se Dodi ko zadnja picka i ostavio oca malog u nevolji...inace nobilo i mesic dva pervetita i konvertita su dobri frendovi..krpa uvijek trazi zakrpu
2015-09-08
Re: Mjerna jedinica za izdaju i prodaju za lovu odvjetnik Anto Nobilo presao na Dodikovu stranu u slucaju ubojstva Davidovica i rekao da Dodik MUP Srpske nisu krivi za ubojstvo
Nobilo vam je ljevicar..komunisticki tuzitelj...nasilnik prema djeci..inace jako dobar frend pusicke,mesica,brata pusica
2015-09-08
vuksadinare wrote:Inace ne zelim ulaziti u slucaj ali poznavajuci nobila moze se otvoreno reci prodao se Dodi ko zadnja picka i ostavio oca malog u nevolji...inace nobilo i mesic dva pervetita i konvertita su dobri frendovi..krpa uvijek trazi zakrpu
Jasno da ne želiš jer imaš - svoje mišljenje- jer eto " poznaš Nobila "
O slučaju pojma nemaš ( osim ispranog mozga " ali ti "poznaš Nobila"
pa imaš svoje mišljenje...............a - mišljenje je kao šupak.....svatko ga ima -
Similar topics
» Peta kolona...Anto Nobilo na zabavi traktorista zajedno sa Dodikom
» Srpski odvjetnik prijavio Krstičevića za ubojstvo 81 srpskog civila
» Nizozemski pilot prešao na stranu ISIS-a
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» Srpski odvjetnik prijavio Krstičevića za ubojstvo 81 srpskog civila
» Nizozemski pilot prešao na stranu ISIS-a
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
Page 1 of 1