Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Natasa Kandic:Kajkica su gusili i psovali mu ustasku majku
kaya wrote:nije stari to je kreso, trovac pasa po parku.
i zlocinac .
Je, u pravu si.. zahrđao sam skroz... Esco i gorespomenuti su znali biti simpa s vremena na vrijeme, a ovaj je degenerik žešći...a ništa, omekšat će mu malo vagina ovdje...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
kako bamije? jel rastu ili im sad na floridi nije sezona?frka wrote:Da je Evichka tu ona bi odma skuzila ,,tko sam,,shto sam i odakle prihajam::) Meni je to najpametnija putza zbog koje sam i prihajao ovdje..ali je izgleda zbrisala sa nekim zidovom u Israiliju::)
zigo, a što ti treba toliko srat po hvatima?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tko je taj frka?...Noor wrote:kako bamije? jel rastu ili im sad na floridi nije sezona?frka wrote:Da je Evichka tu ona bi odma skuzila ,,tko sam,,shto sam i odakle prihajam::) Meni je to najpametnija putza zbog koje sam i prihajao ovdje..ali je izgleda zbrisala sa nekim zidovom u Israiliju::)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zingaro s net.hrvuksadinare wrote:tko je taj frka?...Noor wrote:kako bamije? jel rastu ili im sad na floridi nije sezona?frka wrote:Da je Evichka tu ona bi odma skuzila ,,tko sam,,shto sam i odakle prihajam::) Meni je to najpametnija putza zbog koje sam i prihajao ovdje..ali je izgleda zbrisala sa nekim zidovom u Israiliju::)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zingaro...nemrem se sjetiti..dakle nebitanNoor wrote:zingaro s iskonavuksadinare wrote:tko je taj frka?...Noor wrote:kako bamije? jel rastu ili im sad na floridi nije sezona?frka wrote:Da je Evichka tu ona bi odma skuzila ,,tko sam,,shto sam i odakle prihajam::) Meni je to najpametnija putza zbog koje sam i prihajao ovdje..ali je izgleda zbrisala sa nekim zidovom u Israiliju::)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Natasa Kandic za HTV4:'Seselj bi itekako mogao pomrsiti racune na izborima,njegova izborna baza nije mala'
» PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
» Udri, Metodije, majku im ustašku! :)
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» PSOVALI IM "MAJKU ČETNIČKU": Napadnut direktor Egzita u Zagrebu, držao bebu u rukama
» Sve su to zakuhali Mađari, majku im ustašku
» Udri, Metodije, majku im ustašku! :)
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
Page 3 of 3