zeleni projekt u sisku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
zeleni projekt u sisku
https://lokalni.vecernji.hr/zupanije/prva-ekodzamija-u-ovom-dijelu-europe-gradi-se-u-sisku-11756
glavno da je eko... valjda radi zelene boje
glavno da je eko... valjda radi zelene boje
Džamija je jedno, ali nešto sasvim drugo "kulturni centar"-
-skupljalište za vehabije i mjesto za njihovu propagandu.
Re: zeleni projekt u sisku
ako je ekološka valjda se da reciklirat... u cijelosti :)
ono od čega su se obranili pjetlovima sada u miru dovode
SISAK radi svoje tradicije MORAO JE OSTATI grad BEZ DŽAMIJE
2014-04-16
To rade u DubrovnikuEroo wrote:Džamija je jedno, ali nešto sasvim drugo "kulturni centar"-
immortal-
2014-04-16
jebote vi rvatine niti povjest ne znate. tražim podatak za povrat zemlje što mi je erina bratija maznula i tražilica mi između ostalog izbaci za upit petrinja tvoj debilni upis. bitka za seget se vodila protiv erinih osmanlija kada pogibaju šubić zrinski i posada segeta. đurđevčani su picekima gađali turke pa od tuda naziv đurđevački picok. nisu u sisku gađali turke picekima.mortal wrote:ono od čega su se obranili pjetlovima sada u miru dovode
2014-12-30
pa djes veberu krava te ne ubola,veber wrote:jebote vi rvatine niti povjest ne znate. tražim podatak za povrat zemlje što mi je erina bratija maznula i tražilica mi između ostalog izbaci za upit petrinja tvoj debilni upis. bitka za seget se vodila protiv erinih osmanlija kada pogibaju šubić zrinski i posada segeta. đurđevčani su picekima gađali turke pa od tuda naziv đurđevački picok. nisu u sisku gađali turke picekima.mortal wrote:ono od čega su se obranili pjetlovima sada u miru dovode
pitah marcela za tebe a on se radi grbav kao nezna
da te nisu udbasi zatvorili zbog neke pizdarije
il si otiso u germaniju
AfD
veber-
2014-12-30
mortal wrote:ono od čega su se obranili pjetlovima
To se po priči dogodilo u Đurđevcu, a ne u Sisku.
A ovo što veber priča o Sigetu nema veze sa obranom Siska od turskog napada 1593. godine.
Guest- Guest
koji dio ti nije jasan? picoki ili pogiblja šubašića? ili eriina žgadija?
2014-12-30
veber wrote:koji dio ti nije jasan? picoki ili pogiblja šubašića? ili eriina žgadija?
Meni je sve jasno, ali tebi očito nije jer povezuješ pad Sigeta (Szigetvara) sa obranom Siska, nebitno što ukazuješ na mortalkinu pogrešku u vezi navodne obrane Đurđevca sa ispaljivanjem zadnjeg pjevca iz topa prema Turcima oko grada. Mislim, drago mi te je ponovo čitati, ali nisi se baš trebao vratiti ovako očito malo previše pijan, makar je i to bolje nego samo biti star.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:veber wrote:koji dio ti nije jasan? picoki ili pogiblja šubašića? ili eriina žgadija?
Meni je sve jasno, ali tebi očito nije jer povezuješ pad Sigeta (Szigetvara) sa obranom Siska, nebitno što ukazuješ na mortalkinu pogrešku u vezi navodne obrane Đurđevca sa ispaljivanjem zadnjeg pjevca iz topa prema Turcima oko grada. Mislim, drago mi te je ponovo čitati, ali nisi se baš trebao vratiti ovako očito malo previše pijan, makar je i to bolje nego samo biti star.
Sad hoćeš reći da je i pijan i star :D
veberu :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zna se što je bio siget, ne ono što ti navodiš.
naravno da je bolje biti pijan nego star, a i stonesi su zakon. oni s okruglim naočalama su pederi.
naravno da je bolje biti pijan nego star, a i stonesi su zakon. oni s okruglim naočalama su pederi.
2014-12-30
zalomi se s godinama :Depikur37 wrote:Speare Shaker wrote:veber wrote:koji dio ti nije jasan? picoki ili pogiblja šubašića? ili eriina žgadija?
2014-12-30
veber wrote:zalomi se s godinama :Depikur37 wrote:Speare Shaker wrote:veber wrote:koji dio ti nije jasan? picoki ili pogiblja šubašića? ili eriina žgadija?
a bome...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:zna se što je bio siget, ne ono što ti navodiš.
Naravno da se zna, a ja samo ukazujem na tvoju pogrešku oko povezivanja Sigeta i Siska, ništa više od toga.
Kao što si ti ukazao na mortalkinu u vezi povezivanja Đurđevca i Siska.
Stonesi su financijski gledano zakon, također je neshvatljiva žilavost organizma hodajućeg zombija i duše grupe Keitha Richardsa, ali glazbeno gledano, oni su se nakon sjajna dva albuma (Exile On Main Street i Sticky Fingers) pretvorili u čisti davež od banda koji neprestano svira jedno te isto uz poneku odličnu pjesmu svakih nekoliko godina.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:star i pijan idem gledat film. čujemo se.
Samo sam star, nisam pijan niti sam se ikada napšio u životu, vjerovao ti to ili ne, a ne mislim započeti s tom praksom u ovim godinama.
Čitamo se, pijančino.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Kamenjarci' vs 'Zeleni'
» Kozojebi iskakali iz srpskih cisterni u Sisku
» U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
» U 'Zvezdama granda' ismijavali potres u Sisku i Petrinji
» Policija traga za autorima ustaških grafita u Sisku
» Kozojebi iskakali iz srpskih cisterni u Sisku
» U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
» U 'Zvezdama granda' ismijavali potres u Sisku i Petrinji