Potonuo norveški vojni brod
Page 1 of 1
Potonuo norveški vojni brod
Stotenberg na aparatima
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:759413-NESRECA-U-NORVESKOJ-U-fregatu-udario-naftni-tanker-sedmoro-povredjeno-prekinuta-proizvodnja-nafte
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:759413-NESRECA-U-NORVESKOJ-U-fregatu-udario-naftni-tanker-sedmoro-povredjeno-prekinuta-proizvodnja-nafte
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Potonuo norveški vojni brod
Jedan od pet najjačih brodova u norveškoj mornarici
Godina proizvodnje 2009
Vraćao se s NATO vježbe
Status : Van funkcije
Godina proizvodnje 2009
Vraćao se s NATO vježbe
Status : Van funkcije
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Mi smo na tu vježbu poslali veziste a moj komentar je bio da je to jer znamo jezik kao Slaveni i da smo tu samo da javimo Bježite Rusi dolaze
Stotenberg glavni tajnik NATO je inače Norvežanin
Stotenberg glavni tajnik NATO je inače Norvežanin
2014-04-11
Nema mu pomoći, mislio sam da će ga moći održati pa otegliti na suho ali ništa od toga, pravac rezalište
2014-04-11
Slika od danas, potonija skroz, ništa ni od rezališta
2014-04-11
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
jebote mi se rugamo nasima...ali iskreno osim zastarjelih migova sve drugo manje vise steka...ovi imaju najmoderniju tehniku pa svako malo neke havarije...inace za vrijeme vladavine demokrata tj obama/hillary nato je dobro ujeban bio...zapusten...trump je imao pravo kad je rekao..'sami rjesite probleme s avosjkom ne mozemo mi stalno uletavat'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..upravo najzapustenije vojske(ne mislim tu tehniku) imaju upravo neoliberalne drzave i tamo di je neoliberalna lijevica bila ili ej na vlasti...najbolji primjeri su njemacka,nizozemska,norveska,slovenija,finska,kanada..svako malo neke havarije...vojnici zapusteni...pa i oruzje makar bilo i najmodernije..kod njemaca 2/3 zrakoplova nije operativnospremno..slicno ej kod nizozemaca,kanađana,danaca...
2015-09-08
RayMabus wrote:Slika od danas, potonija skroz, ništa ni od rezališta
Ode bez ispaljenog metka
Aj nije duboko, može poslužiti kao atrakcija za ronioce
a mogu ga izvući i odvesti na reciklažu...............opet dobro.
rekao mi ej jedan prijatelj koji ej bio nekoliko puta u afganistanu koliko su raspusteni vojnici njemacke,skandinavskih zemalja..to samo loce,lose izvrsavaju zadatke..nevoljko....
2015-09-08
Obala norveške su fjordovi, nisu to Baćvice, strmina je, odvući će ga morske struje i konfiguracija terena još dublje
2014-04-11
vuksadinare wrote:rekao mi ej jedan prijatelj koji ej bio nekoliko puta u afganistanu koliko su raspusteni vojnici njemacke,skandinavskih zemalja..to samo loce,lose izvrsavaju zadatke..nevoljko....
Nema ih više tamo.
Inače dok su bili, letili su njemački tenkovi od 40 t u zrak po šest metara
kad bi naletili na ukopanih pola tone eksplozva.
Dokurčilo i Amerima........iebiga.....17 god ......u ništa.
svabama i skandinavcima dati biznis,swingeraj,guy parade...ostalo nista...da diraju jer sve zajebu
2015-09-08
Yehudim wrote:Stanojko wrote:Ovima Rusi ne trebaju...
Sad optužuju ruse da su brodu blokirali gps.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Potonuo teretni brod kod Smedereva; potraga za posadom
» Jemen: Huti ponovo gađali američki vojni brod
» ''OZBILJNA PRIJETNJA RUSKOG PREMIJERA SAD-u, RUSKI VOJNI BROD KRENUO PREMA AMERIČKIM RAZARAČIMA KOJI SU NAPALI SIRIJU? 'Na korak ste od rata s nama!' ''
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NORVEŠKI HITLER: Ime ovog omraženog čovjeka sinonim je za domaćeg izdajnika
» Jemen: Huti ponovo gađali američki vojni brod
» ''OZBILJNA PRIJETNJA RUSKOG PREMIJERA SAD-u, RUSKI VOJNI BROD KRENUO PREMA AMERIČKIM RAZARAČIMA KOJI SU NAPALI SIRIJU? 'Na korak ste od rata s nama!' ''
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NORVEŠKI HITLER: Ime ovog omraženog čovjeka sinonim je za domaćeg izdajnika
Page 1 of 1