Puno lipi' stvari, ali nije za svakoga
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Puno lipi' stvari, ali nije za svakoga
https://www.ecfr.eu/page/ECFR269_EU_COALITION_EXPLORER_2018_V1.0.pdf
Re: Puno lipi' stvari, ali nije za svakoga
kad ukucam ECFR269_EU_COALITION_EXPLORER_2018_V1.0.pdf pojavi se ovo na Google tražilici:
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
pismejker wrote:Ero zast oje RH prikazana u Crvenoj boji?..
Je li kome došlo do malog mozga, ili moram zamolit Marcellusa da objasni?
Kladio bih se da će kroz par dana napisat članak na ovu temu...i na temu Apachea.
Kladio bih se da će kroz par dana napisat članak na ovu temu...i na temu Apachea.
Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
Guest- Guest
A ti skačeš ka malo dite i kad ih vidiš u video igricaama.pismejker wrote:Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
Nema li ga na Plesu - za nas ga uopće nema. Čim je na 300 km blizu, palimo Meteor. Zemlja-zrak.
..Oni dalekovidniji to vide kao formiranje proxy mete..nema tu nis za slaviti..Eroo wrote:A ti skačeš ka malo dite i kad ih vidiš u video igricaama.pismejker wrote:Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
Nema li ga na Plesu - za nas ga uopće nema. Čim je na 300 km blizu, palimo Meteor. Zemlja-zrak.
Guest- Guest
Meta si tako i tako. Je li kad u povijesti bio da nije bilo tako?pismejker wrote:..Oni dalekovidniji to vide kao formiranje proxy mete..nema tu nis za slaviti..Eroo wrote:A ti skačeš ka malo dite i kad ih vidiš u video igricaama.pismejker wrote:Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
A yebaj ga..ja sam vrlo mobilan...Eroo wrote:Meta si tako i tako. Je li kad u povijesti bio da nije bilo tako?pismejker wrote:..Oni dalekovidniji to vide kao formiranje proxy mete..nema tu nis za slaviti..Eroo wrote:A ti skačeš ka malo dite i kad ih vidiš u video igricaama.pismejker wrote:Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
Ajmo mi malo PAMETNIH stvari Ero da gledamo...
Guest- Guest
pismejker wrote:A yebaj ga..ja sam vrlo mobilan...Eroo wrote:Meta si tako i tako. Je li kad u povijesti bio da nije bilo tako?pismejker wrote:..Oni dalekovidniji to vide kao formiranje proxy mete..nema tu nis za slaviti..Eroo wrote:A ti skačeš ka malo dite i kad ih vidiš u video igricaama.pismejker wrote:Jasno jasno Ero,indijanci se cude i dive svjetlucavim perlicama,koje im je donio veliki Bijeli Brat...skacu i plesu oko vatrice slaveci Dobronamjernog Velikog Bijelog Poglavicu...
Ajmo mi malo PAMETNIH stvari Ero da gledamo...
Ero,nes se utisha...studiras PROPORCIJE prisutne Djeve???
Guest- Guest
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenkovic: "Ima puno lipi stvari, ali ne smin reć"
» Rotvajler nije za svakoga
» Puno radno vrijeme nije za mene. I planiram živjeti s mamom do 50.
» ''Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore''
» ''Koronavirus stigao u Europu? U karanteni 5 osoba, WHO: Puno toga nam nije jasno''
» Rotvajler nije za svakoga
» Puno radno vrijeme nije za mene. I planiram živjeti s mamom do 50.
» ''Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore''
» ''Koronavirus stigao u Europu? U karanteni 5 osoba, WHO: Puno toga nam nije jasno''
Page 1 of 2