Gluposki:Huskac i zlocinac svatko tko obavi gradjansku duznost prijavljivanja ilegalnih migranata
Page 1 of 1
Gluposki:Huskac i zlocinac svatko tko obavi gradjansku duznost prijavljivanja ilegalnih migranata
https://m.24sata.hr/kolumne/lov-na-migrante-u-samoboru-evo-dokle-nas-dovodi-huskanje-598778
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Gluposki:Huskac i zlocinac svatko tko obavi gradjansku duznost prijavljivanja ilegalnih migranata
I onda kad mi takvi pricaju o pravnoj drzavi
2015-09-08
Re: Gluposki:Huskac i zlocinac svatko tko obavi gradjansku duznost prijavljivanja ilegalnih migranata
pa ako su ovo na slici radnici od rimca i ja bi mislila da su migranti.
radnci u hrvatskoj se obicno ne griju na logorskoj vatri, ne sjede na podu prekrizenih nogu i iza njih nije sator.
to je mozda u pustinji uobicajena skica velikog odmora ali u hr bas i nije.
radnci u hrvatskoj se obicno ne griju na logorskoj vatri, ne sjede na podu prekrizenih nogu i iza njih nije sator.
to je mozda u pustinji uobicajena skica velikog odmora ali u hr bas i nije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
fali jos jedino deva iza njih... ono.. sasvim uobicajen prizor u rh , kako se mogla tako zabuniti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...moras imati cvrste dokaze da ih prijavis policiji...a to su redom kad te bocnu cakijom ili ako se izredaju na tebi(ne manje od pet)
2015-09-08
A i to je huskanje, pa nisu nikoga ubili.vuksadinare wrote:...moras imati cvrste dokaze da ih prijavis policiji...a to su redom kad te bocnu cakijom ili ako se izredaju na tebi(ne manje od pet)
omni-
2014-04-12
Ja pravo velis..no ni smrt nije garancija...moras bar biti bez glave da bi se uopce poteglo pitanje moguce sumnje da su to migranti islamistiomni wrote:A i to je huskanje, pa nisu nikoga ubili.vuksadinare wrote:...moras imati cvrste dokaze da ih prijavis policiji...a to su redom kad te bocnu cakijom ili ako se izredaju na tebi(ne manje od pet)
2015-09-08
Klauški, profesionalni huškač ...
Komentari ispod ovog teksta govore sami za sebe...
Komentari ispod ovog teksta govore sami za sebe...
da sam doli,isao bih ja malo i u lov...samostrel,.308,pa i nova macchetta,nije naodmet..
Guest- Guest
U sad-u građanske milicije, naoružane naravno, hrle ka granici s meksikom u pomoć vojsci...
- Stvarno se nadam da naši sugrađani nisu toliko ograničeni. Ali s obzirom da znam kako se neki odnose prema “Bosancima” iz prve ruke, ništa me ne bi čudilo - objavio je Rimac.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ahhhh..milina..
posluzite se,posluzite se....
posluzite se,posluzite se....
Guest- Guest
dushu vragu za onu braon curu doli...
Guest- Guest
Similar topics
» Premijer SLO, g. Janša, ima prijedlog zagovornicima za preuzimanje ilegalnih migranata
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Novinar ratni huskac
» Čanak oštro:Dačić je ratni huškač,kvisling i na slobodi je zbog nedostatka dokaza
» Slovenija u 9 mjeseci Hrvatskoj vratila 6.487 ilegalnih migranata, a Hrvatska u BiH deportirala njih 402
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Novinar ratni huskac
» Čanak oštro:Dačić je ratni huškač,kvisling i na slobodi je zbog nedostatka dokaza
Page 1 of 1