EK otkantala Zokija i Ostoju:Nismo zainteresirani za upiranje prstom i optuživanje'
Page 1 of 1
EK otkantala Zokija i Ostoju:Nismo zainteresirani za upiranje prstom i optuživanje'
http://www.vecernji.hr/eu/nismo-zainteresirani-za-upiranje-prstom-i-medusobno-optuzivanje-oko-izbjeglicke-krize-1031624
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: EK otkantala Zokija i Ostoju:Nismo zainteresirani za upiranje prstom i optuživanje'
eto ludonje zoki i ostoja jeste valjda konacno shvatili poruku i onu..'uzdaj se u se i u svoje kljuse'..a ne cekat kad ce ti neko rec drugi sta da radis sa krizom i da'l da podizes ograde..njima svejedno podigao ti ili ne....tvoj problem i ti se bakci s izbjeglicama..daleko je brisel
2015-09-08
Re: EK otkantala Zokija i Ostoju:Nismo zainteresirani za upiranje prstom i optuživanje'
mislim ono zoki i ostoja navikli na samare ko magarac na batine...
2015-09-08
tak su nekad prosli i frankopani..stajali na braniku protiv osmalija stiteci tu istu europu da bi ovi odsjekli glave a ne turci...
2015-09-08
Navik on živi k zgine pošteno!
Guest- Guest
ta'k bu i zoki...dok mu upravo merkelica ne recne glavu a ne muhamad al arabiEva wrote:Navik on živi k zgine pošteno!
2015-09-08
I djeca će učit o njemu u školi
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
http://www.vecernji.hr/eu/nismo-zainteresirani-za-upiranje-prstom-i-medusobno-optuzivanje-oko-izbjeglicke-krize-1031624
Europska komisija i dalje stoji na stavu, koji je izrekao i predsjednik EK Jean-Claude Juncker, da ograde i zidovi na granicama zemalja EU nisu rješenje, no i dalje ponavlja da Mađarska, prema schengenskim propisima, sama odlučuje kako će upravljati vanjskom granicom Schengena, što je i mađarsko-hrvatska granica.
- Nismo zainteresirani za upiranje prstom i međusobno optuživanje oko specifičnih aspekata ove izbjegličke krize. Uvjereni smo da nam je potrebno sveobuhvatno europsko rješenje koje će pokazati da Europa može odgovoriti kao unija - rekao je glavni glasnogovornik Komisije Margaritis Schinas.
Guest- Guest
Oni izvan Schengena ima da najebu k'o žuti.
"Srećom, mi nismo u Schengenu i tamo nam se ne žuri" kazaše Vesna i Zoki.
Guest- Guest
Zoki:'ahhhh..ahhh'
Milanka:'Kaje zokica..kaj uzdises?'
Zoki:'nemrem i nemrem vjerovati..i nemrem..gotovo'
Milanka:'a kaj nemres vjerovati zokica,kaj?'
Zoki:'A kaj..kaj kaj?...tak je sve lepo islo...ovaj mandat...ni's se nisam umoril..niko me ni's nije pital..osim onog mucavog karamarka i hdzovci...tak je dobro bilo do prije mesec,dva..svako malo sam pohodil krk da se rastegnem...u taču sam stalno veceral i partijal..lova je kapala...a onda?'
Milanka:'A kaj onda Zokica..kaj onda?'
Zoki:'kaj,kaj onda?..onda ona baba merkel kaj me je ionak zajebavala s perkovicem pozvala u nemacku ove mujezine i dala mi posla..a mozak mi nije radil skoro cetri godine ka'k spada..i kaj da onda se ne nerviram?..znas li ti milanka kaj znaci imat mozak i prepone na lageru cetri godine?...znas li ti kaj znaci da s emoram budti v pet jutro a ici spat u ponoc sve zbog briga..a ti znas da se ja ne budim prije deset,jedanaest vur...znas li ti kaj znaci ta'k delati?'
Milanka:'ne znam...'
Zoki:'e jebiga onda..sad bum ti samar zveknul...i bus se dizala i ti u pet vjutro da znas..'
Milanka:'Kaje zokica..kaj uzdises?'
Zoki:'nemrem i nemrem vjerovati..i nemrem..gotovo'
Milanka:'a kaj nemres vjerovati zokica,kaj?'
Zoki:'A kaj..kaj kaj?...tak je sve lepo islo...ovaj mandat...ni's se nisam umoril..niko me ni's nije pital..osim onog mucavog karamarka i hdzovci...tak je dobro bilo do prije mesec,dva..svako malo sam pohodil krk da se rastegnem...u taču sam stalno veceral i partijal..lova je kapala...a onda?'
Milanka:'A kaj onda Zokica..kaj onda?'
Zoki:'kaj,kaj onda?..onda ona baba merkel kaj me je ionak zajebavala s perkovicem pozvala u nemacku ove mujezine i dala mi posla..a mozak mi nije radil skoro cetri godine ka'k spada..i kaj da onda se ne nerviram?..znas li ti milanka kaj znaci imat mozak i prepone na lageru cetri godine?...znas li ti kaj znaci da s emoram budti v pet jutro a ici spat u ponoc sve zbog briga..a ti znas da se ja ne budim prije deset,jedanaest vur...znas li ti kaj znaci ta'k delati?'
Milanka:'ne znam...'
Zoki:'e jebiga onda..sad bum ti samar zveknul...i bus se dizala i ti u pet vjutro da znas..'
2015-09-08
Ostojko:'Nu,zoki..?'
Zoki:'Reci moj najbolji policijote...'
Ostojko:'zapelo sefe na granici....evo moji istukose one novinare...sta da radim..sta..?'
Zoki:'kad bi znao rado bi ti odgovorio...'
Ostojko:'Nu sefe..oli ti ne znas sve..'
Zoki:'hm..da...između nas a i ne znam bas..sve...kojeg bi đavla ja mora znat sve..pa nisam ja tito..boga ti'
Ostojko:'nemoj druga tita boga ti....znas da smo se dogovorili da falimo tuđmana..a posli cemo jopet tita ako zajasimo nanovo u fotelje'
Zoki:'Ma da..u pravu si...nego kako tamo na granici...'
Ostojko:'ma dobro..konjaka,vina,prasetine ne manjka....nego sefe dođi i vidi..'
Zoki:'ne mogu sad...znas pukla mi cijev..'
Zoki:'Reci moj najbolji policijote...'
Ostojko:'zapelo sefe na granici....evo moji istukose one novinare...sta da radim..sta..?'
Zoki:'kad bi znao rado bi ti odgovorio...'
Ostojko:'Nu sefe..oli ti ne znas sve..'
Zoki:'hm..da...između nas a i ne znam bas..sve...kojeg bi đavla ja mora znat sve..pa nisam ja tito..boga ti'
Ostojko:'nemoj druga tita boga ti....znas da smo se dogovorili da falimo tuđmana..a posli cemo jopet tita ako zajasimo nanovo u fotelje'
Zoki:'Ma da..u pravu si...nego kako tamo na granici...'
Ostojko:'ma dobro..konjaka,vina,prasetine ne manjka....nego sefe dođi i vidi..'
Zoki:'ne mogu sad...znas pukla mi cijev..'
2015-09-08
Zoka i Ostoja, koji cirkus... Kad stane trpačina Njemačke, svijet se njima sruši.
Guest- Guest
Srušit će se njima swijet na izborima koje će popušit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kao i obično vrhunski od slučajno vladajućih slučajne države u kojoj je sirotinja i neškolovani ginuli a pametni kao zoky zgiljili u diplomaciju dalekooooo od RH.Le Roi Soleil wrote:Oni izvan Schengena ima da najebu k'o žuti.
Guest- Guest
Zoka je sebe ukopao kad mu je Čačić prestao voditi Vladu, ali se proslavio nakon izbora 2007. o vladi lijevog centra koju mu je Sanader 'oduzeo'. Tada ga je Sanader izazvao da u duetu s Jurčićem ili njega samog dođe na medijsko sučeljavanje i odbio je da bi zadnjih tjedana slušali prosere o sučeljavanju s Karamarkom.
Kakvi kreteni... Lijepi naš Birokratistan.
Kakvi kreteni... Lijepi naš Birokratistan.
Guest- Guest
Onda se još aklimatizirao i nije bio siguran jel rat gotov, sada je u naponu snage, visinske pripreme avonom do Ri i nazad, pa svađa sa svima od početka mandata, EU, učitelji, roditelji,branitelji,sindikati,crkva, predsjednik-predsjednica, političarima, mađarima, ustavnim sudom, vrhovnim sudom, slovencima, sa srbima-dobro tu im je poslje par dana išao na RTS lizati č**r.....
Guest- Guest
A jadni...pioniri maleni...nije im prošla tužibabareza doktrina...a baš ih lijepo odškolovalo u bivšem sistemu na tu foru...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Milorad Dodik: RS ima male koristi od BiH, a mi nismo ni zainteresirani da država funkcioniše
» Komsic napada Zokija:'Milanovic i ja nikada nismo bili jarani.Bio je predmet sprdnje'
» EU Komisija otkantala debelu tajnicu
» Venezuelanska vojska otkantala MAdura
» Niko prstom da mrdne i spreci da nas sve ne pobije!
» Komsic napada Zokija:'Milanovic i ja nikada nismo bili jarani.Bio je predmet sprdnje'
» EU Komisija otkantala debelu tajnicu
» Venezuelanska vojska otkantala MAdura
» Niko prstom da mrdne i spreci da nas sve ne pobije!
Page 1 of 1