Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
1% svih Hrvata u Španjolskoj čine Rakitić i Modrić
Operacija Come back
Saš vidit koliko će ih biti u Španjolskoj, Francuskoj i Belgiji
Koliko Hrvata živi u Francuskoj?
. Dovoljno za ovo
Operacija Come back
Saš vidit koliko će ih biti u Španjolskoj, Francuskoj i Belgiji
Koliko Hrvata živi u Francuskoj?
. Dovoljno za ovo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pokušavaju se ogrebat na nezaposlene u zapadnom Balkanu ali već to Švedska, Njemačka i ostali usisavaju
A naši naravno očekuju da će nabijati cijene kao u Montecarlu a pružiti će nikakvu uslugu sa trećerazrednom PKV radnom snagom.
catabbath-
2015-08-22
danni1 wrote:Oni koji lupaju o Bajagi i domoljublju nemaju drugih problema.kaya wrote:pa je, lupaju ko drogirani o nekom domoljublju i bajagi 27 godina poslje rata a realno imaju sasvim drugih problema.
Društveni paraziti.
catabbath-
2015-08-22
Neki.catabbath wrote:danni1 wrote:Oni koji lupaju o Bajagi i domoljublju nemaju drugih problema.kaya wrote:pa je, lupaju ko drogirani o nekom domoljublju i bajagi 27 godina poslje rata a realno imaju sasvim drugih problema.
Društveni paraziti.
Ja nisam.
Običan šljaker u privatnom sektoru i ne zanima me ni BDP ni PDV ni porezi ni niki kurac oko ekonomije al mi živce razjebu srbi, antifašisti, pederi,imigranti, ateisti, vegani, zeleni, ljubitelji pasa, borci za ljudska prava... to su stvari koje mi smetaju.
A Srbija uvozi radnike iz Albanije, Makedonije pa čak i iz Turske
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:758944-STRANCI-GRADE-NASU-ZEMLjU-Sve-vise-radnika-nam-dolazi-iz-Albanije-Makedonije
Zašto me nije začudilo da će pušači turskih kurčeva pozvat braću iz male Azije da im rade po Srbiji
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:758944-STRANCI-GRADE-NASU-ZEMLjU-Sve-vise-radnika-nam-dolazi-iz-Albanije-Makedonije
Zašto me nije začudilo da će pušači turskih kurčeva pozvat braću iz male Azije da im rade po Srbiji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa šta su krivi ljubitelji pasah?danni1 wrote:Neki.catabbath wrote:danni1 wrote:Oni koji lupaju o Bajagi i domoljublju nemaju drugih problema.kaya wrote:pa je, lupaju ko drogirani o nekom domoljublju i bajagi 27 godina poslje rata a realno imaju sasvim drugih problema.
Društveni paraziti.
Ja nisam.
Običan šljaker u privatnom sektoru i ne zanima me ni BDP ni PDV ni porezi ni niki kurac oko ekonomije al mi živce razjebu srbi, antifašisti, pederi,imigranti, ateisti, vegani, zeleni, ljubitelji pasa, borci za ljudska prava... to su stvari koje mi smetaju.
Briga nas, sutra nam se Todorić vraća, to je bitno.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
:tu:Bolje imati divljinu nego divljakekic wrote:
je, baš nam treba banda koja pali od Karlobaga do Čavoglava..
Volimo ga ko mater ludu kćerjasambrend wrote:Esco, nema veze što si ispao iz pičke na beton, svejedno si nam drag...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Poljski parlament usvojio zakon kojim se zabranjuju svi oblici pobačaja!
» Živi žid svakom grđaninu: vratit ćemo najmanje 5000 eura
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Poljski parlament usvojio zakon kojim se zabranjuju svi oblici pobačaja!
» Živi žid svakom grđaninu: vratit ćemo najmanje 5000 eura
Page 3 of 3