Ezeku,protumaci nam...Tri znaka biblijskog prorocanstva,o kraju svijeta,su se ostvarila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ezeku,protumaci nam...Tri znaka biblijskog prorocanstva,o kraju svijeta,su se ostvarila
red wolf wrote:Prvi, odnosno četvrti znak Vam je bilo rađanje potpuno bijelih životinja unutar određenih vrsta...Što se tiče crvene boje...Promatrajte nebo...
Znao sam..!!! nedavno sam vidio Bijelu Chamugicu,istinski svjetle puti,jako zgodno..jel se i to broji??
Guest- Guest
Re: Ezeku,protumaci nam...Tri znaka biblijskog prorocanstva,o kraju svijeta,su se ostvarila
neposredno prije pocetka WW2,moja mama je bila sasim mala..5-6 godina,i pricala mi je kak oje na nebu vidjela neke znakove,koji su se brzo smjenjivali,nije ih mogla shvatiti...jel to to Ezeku...?red wolf wrote:Indijanska proročanstva Vam govore da će kraj biti blizu, a znak ćete vidjeti na nebu...Promatrajte nebo jer ga vidite svaki dan...
Guest- Guest
Ne.pismejker wrote:neposredno prije pocetka WW2,moja mama je bila sasim mala..5-6 godina,i pricala mi je kak oje na nebu vidjela neke znakove,koji su se brzo smjenjivali,nije ih mogla shvatiti...jel to to Ezeku...?red wolf wrote:Indijanska proročanstva Vam govore da će kraj biti blizu, a znak ćete vidjeti na nebu...Promatrajte nebo jer ga vidite svaki dan...
red wolf-
2016-02-10
Vidite to svakodnevno.
red wolf-
2016-02-10
Kad umre Ariel Sharon (sad je u komi, na aparatima).newuser wrote:Kraj je blizu, no što znači blizu je li to 10, 50 ili 150 godina?
Potrebna je izgradnja hrama koji bi mogao biti uskoro izgrađen kako stvari stoje a znamo što nakon toga ide...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Elon Musk pušio joint uživo na YouTubeu i podijelio svoje brige o kraju svijeta
» Kako do znaka za euro i do drugih posebnih znakova na tipkovnici?
» FIFA pokrenula istragu protiv Sacirija,Djake zbog znaka orla
» Fatimska proročanstva
» Grčka ostvarila suficit
» Kako do znaka za euro i do drugih posebnih znakova na tipkovnici?
» FIFA pokrenula istragu protiv Sacirija,Djake zbog znaka orla
» Fatimska proročanstva
» Grčka ostvarila suficit
Page 2 of 2