Je li Hrvatska spremna za 13 milijardi eura kineskih investicija? (DW)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Je li Hrvatska spremna za 13 milijardi eura kineskih investicija? (DW)
znaci ne diskriminiramo , sve vidis negativnoaben wrote:mi mrzimo svaki kapital
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sasvim je svejedno ulagali ili ne, mi od tog nećemo imati koristi.
Kad kažem "Mi" mislim na običan narod ne na političare i mafiju u sprezi s njima, oni će omastit brk eventualnim investicijama.
Mi se time ne trebamo zamarati.
Kad kažem "Mi" mislim na običan narod ne na političare i mafiju u sprezi s njima, oni će omastit brk eventualnim investicijama.
Bravodanni1 wrote:Sasvim je svejedno ulagali ili ne, mi od tog nećemo imati koristi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
danni1 wrote:Sasvim je svejedno ulagali ili ne, mi od tog nećemo imati koristi.
svi imaju koristi od brdo kineza koji dodju zidjat hrvatsku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A ionako nemaš svoju radnu snagu pa nije ni bitnodebotoijusto wrote:danni1 wrote:Sasvim je svejedno ulagali ili ne, mi od tog nećemo imati koristi.
svi imaju koristi od brdo kineza koji dodju zidjat hrvatsku
Neizimaju nikome posao kad nikoga ni nema
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Upravo je potpisan sporazum kojim Hrvatska bespovratno od EU dobiva 9 milijardi eura
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Upravo je potpisan sporazum kojim Hrvatska bespovratno od EU dobiva 9 milijardi eura
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
Page 2 of 2