Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
Motiv im je lova kroz Jagodinu prolazi željeznica, Jagodina ima nešto industrije , izvoz uvoz
Ponoviti ću : Nemam ništa protiv gospodarske suradnje imam jako puno protiv načina na koji oni to predstavljaju
Srbe na vrbe
Ponoviti ću : Nemam ništa protiv gospodarske suradnje imam jako puno protiv načina na koji oni to predstavljaju
Srbe na vrbe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Volim gledati ljude u oči
Bio je rat ali ti još držiš dijelove mog teritorija a pričate o bratstvo i jedinstvo
Nemože
Srbe na vrbe
Sad kad smo to raščistili pređimo na gospodarstvo
Ako imaš Jagodinu imaš Niš
Bio je rat ali ti još držiš dijelove mog teritorija a pričate o bratstvo i jedinstvo
Nemože
Srbe na vrbe
Sad kad smo to raščistili pređimo na gospodarstvo
Ako imaš Jagodinu imaš Niš
2014-04-11
"Želimo napraviti odnose kao u staroj Jugoslaviji"
|02.11.2018. |08:16 >15:55
Na poziv Milana Bandića u Zagreb u petak je u službeni posjet stigao Dragan Marković Palma, kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine, koji je sada predsjednik skupštine tog grada.
Palma je novinarima hvalio Milana Bandića rekavši da je on prototip europskog gradonačelnika od kojeg mnogi uče.
Rekao je da je predložio gradonačelniku Bandiću da se u Jagodinu iduće godine pošalje pet studenata koji bi tamo studirali besplatno
"Želimo napraviti odnose kao u staroj Jugoslaviji, da ti mladi vide da je budućnsot suradnja, da više nitko ne treba poginuti za svoju državu, treba živjeti za državu. Zalažemo se i za kulturnu suradnju, ekonomsku razmjenu... Bandić i ja nismo političari nego državnici. Političari svađaju naorod, mi želimo stvarati uvjete da se surađuje. 40 tisuća ljudi je otišlo iz Hrvatske, iz Srbije nešto manje, kako da zaustavimo te mlade, kako da tu ostanu", rekao je Plama.
Istaknuo je da poštuje hrvatski narod i sve običaje. "Ima mnogo mješovitih brakova i nitko nema pravo slati militantne poruke i vraćati se na nešto što je teško i za jedne i za druge. Idemo stazom naprijed i svi koji idu tom stazom imat će koristi... Hoću da se družim s takvim ljudima, pozvao sam delegaciju iz RH, prva delegacija 300 ljudi, iduća tisuću. Da se druže ljudi sa sela. Obični ljudi, Srbi vole Hrvate i Hrvati vole Srbe. Moja poruka je idemo naprijed, budućnost je važna za našu djecu", rekao je Palma.
Zagrebački gradonačelnik Bandić rekao je da će idući put kada bude išao u Beograd svratiti i u Šumadiju.
"Kad se rade paralele to je kao naša Slavonija, to su krasni ljudi i zato mi je drago što iz Šumadije dolazi naš Palma. Mi moramo rušiti barijere. Presudan odnos na ovim prostorima je odnos hrvatskog i srpskog naroda, bez obzra na naše tektonske poremećaje. Moramo delati, moramo raditi", rekao je Bandić.
Bandić nije htio komentirati politički put svoga gosta koji je bio suradnik Željka Ražnatovića Arkana i s kojim je 1993. osnivao Stranku srpskog jedinstva. Palma je pak istaknuo da nije imao veze s ratom u Hrvatskoj, da nije bio vojnik i da nije bio u Tigrovima.
"Ja sam u politiku ušao 1995. Idemo u budućnost, kako da bolje žive građani", rekao je Palma dodavši da neće govoriti o prošlosti, uz poruku "poštujte i čuvajte" gradonačelnika Bandića.
N1 Hrvatska
|02.11.2018. |08:16 >15:55
Na poziv Milana Bandića u Zagreb u petak je u službeni posjet stigao Dragan Marković Palma, kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine, koji je sada predsjednik skupštine tog grada.
Palma je novinarima hvalio Milana Bandića rekavši da je on prototip europskog gradonačelnika od kojeg mnogi uče.
Rekao je da je predložio gradonačelniku Bandiću da se u Jagodinu iduće godine pošalje pet studenata koji bi tamo studirali besplatno
"Želimo napraviti odnose kao u staroj Jugoslaviji, da ti mladi vide da je budućnsot suradnja, da više nitko ne treba poginuti za svoju državu, treba živjeti za državu. Zalažemo se i za kulturnu suradnju, ekonomsku razmjenu... Bandić i ja nismo političari nego državnici. Političari svađaju naorod, mi želimo stvarati uvjete da se surađuje. 40 tisuća ljudi je otišlo iz Hrvatske, iz Srbije nešto manje, kako da zaustavimo te mlade, kako da tu ostanu", rekao je Plama.
Istaknuo je da poštuje hrvatski narod i sve običaje. "Ima mnogo mješovitih brakova i nitko nema pravo slati militantne poruke i vraćati se na nešto što je teško i za jedne i za druge. Idemo stazom naprijed i svi koji idu tom stazom imat će koristi... Hoću da se družim s takvim ljudima, pozvao sam delegaciju iz RH, prva delegacija 300 ljudi, iduća tisuću. Da se druže ljudi sa sela. Obični ljudi, Srbi vole Hrvate i Hrvati vole Srbe. Moja poruka je idemo naprijed, budućnost je važna za našu djecu", rekao je Palma.
Zagrebački gradonačelnik Bandić rekao je da će idući put kada bude išao u Beograd svratiti i u Šumadiju.
"Kad se rade paralele to je kao naša Slavonija, to su krasni ljudi i zato mi je drago što iz Šumadije dolazi naš Palma. Mi moramo rušiti barijere. Presudan odnos na ovim prostorima je odnos hrvatskog i srpskog naroda, bez obzra na naše tektonske poremećaje. Moramo delati, moramo raditi", rekao je Bandić.
Bandić nije htio komentirati politički put svoga gosta koji je bio suradnik Željka Ražnatovića Arkana i s kojim je 1993. osnivao Stranku srpskog jedinstva. Palma je pak istaknuo da nije imao veze s ratom u Hrvatskoj, da nije bio vojnik i da nije bio u Tigrovima.
"Ja sam u politiku ušao 1995. Idemo u budućnost, kako da bolje žive građani", rekao je Palma dodavši da neće govoriti o prošlosti, uz poruku "poštujte i čuvajte" gradonačelnika Bandića.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Srbe na vrbe
Nema odnosa nikakvih dok mi ne vratiš močvare, čaplje, rode i kornjače s onu stranu Dunava
Prestanite pričati priče o bratstvo i jedinstvo dokdok mi to nerješite
Nema odnosa nikakvih dok mi ne vratiš močvare, čaplje, rode i kornjače s onu stranu Dunava
Prestanite pričati priče o bratstvo i jedinstvo dokdok mi to nerješite
2014-04-11
Zar niti jedne riječi o najboljem Arkanovom prijatelju i političkom partneru? Zar su vam toliko dragi novci iz zagrebačkog proračuna? Zar vam je toliko od koristi Bandić koji se skrivao po zagrebačkim tunelima za vrijeme Domovinskog rata? Gdje su sad vaše press konferencije?Sram me je danas.. Ne radi Palme i Bandića jer oni su za mene isto..Već radi nas moji suborci. Radi svih onih tisuća poginulih ali i živih", napisao je Kosor.https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-hslsa-napao-vodje-braniteljskih-udruga-gdje-ste-se-skrili/2036951.aspx
darinko nije informiran , branitelji su na izletu sto platio bandic
kad se vrate bajaga ne najebao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti tzv branitelji su obični ološ
Srića pa sad Kosovo radi vojsku
Tako ću van zasrat odnose da je to strašno
Srića pa sad Kosovo radi vojsku
Tako ću van zasrat odnose da je to strašno
2014-04-11
Eroo wrote:Je li to onaj šta se pohvalio da mu je Mozart neki dan lično svirao violinu na uvce?
to nisam čula, al da Beethovena i Chopina nije uživo slušao samo zato jer jer bio još mali...to jesam
bio čovek i u Dubai-u i video najveću zgradu u Europi...(1:18)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije mi smešno
Ide vojska Kosova, Dačič nek sere i dalje
U EU nećeš , krah nataliteta i iseljavanje
Tarabići
Ide vojska Kosova, Dačič nek sere i dalje
U EU nećeš , krah nataliteta i iseljavanje
Tarabići
2014-04-11
BANDIC I PALMA u talu...neka lova i poslovi u igri
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dok mi nevratite močvare s onu stranu Dunava vama u Hrvatskoj samo vrbe mogu poželjeti dobrodošlicu
Nikakvi komunisti na Kokainu i razno razni jugonostalgičari, srbofili, rusofili, liberali i europejci van neće pomoći
Vrbe će vam dobrodošlicu u Hrvatskoj biti
Nikakvi komunisti na Kokainu i razno razni jugonostalgičari, srbofili, rusofili, liberali i europejci van neće pomoći
Vrbe će vam dobrodošlicu u Hrvatskoj biti
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Mladi Srbi najmanje vole Albance pa Hrvate i Bugare
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Srbi vole Grčku, ali i Grci Srbiju
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Srbi vole Grčku, ali i Grci Srbiju
Page 5 of 5