Grupa imigranata pobjegla iz Hrvatske natrag u Siriju: Ipak nam je bolje kod kuće!
Page 1 of 1
Grupa imigranata pobjegla iz Hrvatske natrag u Siriju: Ipak nam je bolje kod kuće!
Imigranti tvrde kako nemaju ništa protiv Hrvata, ali jednostavno nisu navikli na toliku količinu siromaštva i religijskog fanatizma
Rano jutros grupa izbjeglica koja je u bijegu od džihadista odlučila potražiti spas u Hrvatskoj ipak se predomislila i vratila kući u Siriju. Na pitanje zašto su se odlučili na taj potez, izjavili su:
- Stvarno nemamo ništa protiv Hrvata i Hrvatske. Hrvatska je divna zemlja, imate divne ljude, prelijepo more i hranu, ali shvatili smo da nam to sve skupa ipak ne odgovara. Jednostavno ne možemo podnijeti svu tu prljavštinu, siromaštvo, neefikasni državni aparat i ogromnu količinu religijskog ekstremizma s kojim smo se svakodnevno susretali kod vas. Baš jučer smo šetali zagrebačkim Kaptolom kad nas je skupina terorista u crnim haljinama pokušala pokrstiti frantično vičući "HVALJEN ISUS I MARIJA". Jedva smo im pobjegli. Osim toga, primijetili smo da se Hrvati još nisu spremni suočiti s tolikim brojem novih beskućnika. A niti s nama izbjeglicama. Teško je gledati toliku količinu bijede i siromaštva kod vas. Shvatili smo da nas Hrvati smatraju konkurencijom jer misle da ćemo im oteti pothodnike i tramvaje u kojima spavaju, ali to je potpuno pogrešno, ipak smo navikli na viši životni standard od hrvatskog - izjavile su izbjeglice koje su već spakirale kofere za povratak u svoju zemlju.
O novonastalim ekonomskim teškoćama zbog dolaska u Hrvatsku, rekli su nam:
- Gledajte, nismo mi glupi. Došli smo u Hrvatsku s nekom količinom novaca i resursa s kojim bismo mogli samostalno preživjeti neko vrijeme, ali čim su hrvatske institucije nanjušile da imamo nešto novca, odmah su nam skočile na grbaču. Nismo financijski mogli izdržati uzdržavanje Hrvata - dodali su imigranti.
Na pitanje što će s problemom džihadista zbog kojeg su i pobjegli u Hrvatsku, odgovorili su nam:
- U Hrvatskoj smo shvatili da se s njima barem da pregovarati i da stvari ipak nisu toliko loše kako nam se prvotno činilo. Kod nas su teroristi vrsta gerilaca koji nas bilo kad mogu zgromiti, a vi ih sami birate svake četiri godine i još se ponosite time. Potpuno nam je neobičan taj vaš koncept življenja. Upravo smo shvatili da je naš odnos prema Siriji kao kad nađete srodnu dušu s kojom se posvađate; možete promijeniti još nekoliko partnera, ali na kraju ipak shvatite da ste vi jedno za drugo - izjavili su imigranti koji su nakon toga uzeli svoje stvari i ubrzanim korakom krenuli prema granici.
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/svijet/grupa-imigranata-pobjegla-iz-hrvatske-natrag-u-siriju-ipak-nam-je-bolje-kod
Guest- Guest
Re: Grupa imigranata pobjegla iz Hrvatske natrag u Siriju: Ipak nam je bolje kod kuće!
Samo ti nemoj o fanatizmu. Neki dan se pjeniš kako sve Palestince treba pobit.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Grupa imigranata pobjegla iz Hrvatske natrag u Siriju: Ipak nam je bolje kod kuće!
Zemi si ih doma, ak su tak slatki
Guest- Guest
Neki sigurno i jesu. Neki su dobri, neki pak zli. Isto kao i Židovi ili bilo koji drugi. Samo ne znam kakva bi ti bila da su uloge na ovom clipu obrnute:Eva wrote:Zemi si ih doma, ak su tak slatki
2015-10-07
S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
Guest- Guest
Kod nas su teroristi vrsta gerilaca koji nas bilo kad mogu zgromiti, a vi ih sami birate svake četiri godine i još se ponosite time. Potpuno nam je neobičan taj vaš koncept življenja.
Za to moraš biti Hrvat.
Kad se jednom privikneš, super je. Samo se opustiš.
crvenkasti-
2014-04-17
Koji "članak" ?! News-bar, a ?
Trinity-
2014-04-17
a tu smo se zajebali, što nismo s teroristima po tvom naputku... aj dobro za ubuduće, ako ništa drugo...Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eva ima super naputak.
Zamisli kakva bi bila da ga skine...
Zamisli kakva bi bila da ga skine...
crvenkasti-
2014-04-17
A eto, drugi puta ćeš pametnije. Daj glas meni, mene za premijerkumichaellcmacha wrote:a tu smo se zajebali, što nismo s teroristima po tvom naputku... aj dobro za ubuduće, ako ništa drugo...Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
Guest- Guest
ma je kak ne, em si strani državljanin em si podvojena ličnost.... a vjerojatno si bio i terorist... s tobom jedino strogo i oštro po tvom naputku...Eva wrote:A eto, drugi puta ćeš pametnije. Daj glas meni, mene za premijerkumichaellcmacha wrote:a tu smo se zajebali, što nismo s teroristima po tvom naputku... aj dobro za ubuduće, ako ništa drugo...Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A čovjek bi na osnovu slike pomislio kako si osjećajna i nježna žena. Izgled vara.Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
2015-10-07
A možda sam ti i tatamichaellcmacha wrote:ma je kak ne, em si strani državljanin em si podvojena ličnost.... a vjerojatno si bio i terorist... s tobom jedino strogo i oštro po tvom naputku...Eva wrote:A eto, drugi puta ćeš pametnije. Daj glas meni, mene za premijerkumichaellcmacha wrote:a tu smo se zajebali, što nismo s teroristima po tvom naputku... aj dobro za ubuduće, ako ništa drugo...Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
Guest- Guest
Itekako. Čuvaj se, svijet je velik i opasan!marcus-t wrote:A čovjek bi na osnovu slike pomislio kako si osjećajna i nježna žena. Izgled vara.Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma je kak ne, em si strani državljanin em si podvojena ličnost.... a vjerojatno si bio i terorist... s tobom jedino strogo i oštro po tvom naputku...Eva wrote:A eto, drugi puta ćeš pametnije. Daj glas meni, mene za premijerkumichaellcmacha wrote:a tu smo se zajebali, što nismo s teroristima po tvom naputku... aj dobro za ubuduće, ako ništa drugo...Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
''On''? Ča ni Efica žensko? Ča je on muž ki se dela kot žensko? Conchita Wurst?
Last edited by Stribor on 19/10/2015, 12:45; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
Svejedno. Ja bih se ipak žrtvovao za tebe. Nešto mi govori da si mrak ženica.Eva wrote:Itekako. Čuvaj se, svijet je velik i opasan!marcus-t wrote:A čovjek bi na osnovu slike pomislio kako si osjećajna i nježna žena. Izgled vara.Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
2015-10-07
Ne slušaj te demone. Hoće te zavest na stranputicumarcus-t wrote:Svejedno. Ja bih se ipak žrtvovao za tebe. Nešto mi govori da si mrak ženica.Eva wrote:Itekako. Čuvaj se, svijet je velik i opasan!marcus-t wrote:A čovjek bi na osnovu slike pomislio kako si osjećajna i nježna žena. Izgled vara.Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
Guest- Guest
Ma Evička, ti si meni baš cool. Išao bih na rizik.Eva wrote:Ne slušaj te demone. Hoće te zavest na stranputicumarcus-t wrote:Svejedno. Ja bih se ipak žrtvovao za tebe. Nešto mi govori da si mrak ženica.Eva wrote:Itekako. Čuvaj se, svijet je velik i opasan!marcus-t wrote:A čovjek bi na osnovu slike pomislio kako si osjećajna i nježna žena. Izgled vara.Eva wrote:S terorizmom oštro i strogo. Nema pregovora, nema milosti.
2015-10-07
A nema ti tu profita, pa čemu rizik?
Guest- Guest
Ti znaš sve unaprijed?Eva wrote:A nema ti tu profita, pa čemu rizik?
2015-10-07
Similar topics
» Želi natrag u Siriju jer je u sobi nije dočekao televizor :D
» Želi natrag u Siriju jer je u sobi nije dočekao televizor
» Izrael odustao od deportacije imigranata natrag u Afriku...
» ODMAH NATRAG! Milanović će pokrenuti izvlačenje hrvatske vojske iz Afganistana
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» Želi natrag u Siriju jer je u sobi nije dočekao televizor
» Izrael odustao od deportacije imigranata natrag u Afriku...
» ODMAH NATRAG! Milanović će pokrenuti izvlačenje hrvatske vojske iz Afganistana
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
Page 1 of 1