Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvati radije bi u brakove sa zidovima nego muslimanima
ti spadas u onih 68% koji se smatraju 'nadmocnoj' nacijiSora wrote:Istraživanje se ne moze temeljiti na javnom izjašnjavanjuvuksadinare wrote:na zapadu te takvo misljenje kosta posla,javno si medijski zigosan..zato se tamo mnogi javno nece izjasniti sto doista misleYehudim wrote:Triba biti svoj
Razmišljati svojom glavom pa šta košta neka košta.
Na žalost danas je toga jako malo.
Dalje, jasno je da se svaka takva ispitivanja uzimaju s rezervom
Mozda ipak se vide tendencije u stavovima.
U svakom slucaju vrijedi, cim južnije tim tužnije.
Narodi se dijele na tolerantne i netolerantne.
Hrvati su kukavelji, stisli se ko pilići uz majčicu crkvu...
oce im od nje .
Biti bolje.
Oce sigurno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne nikome nisam nadmoćna
Ja sam ponizan stvor
Sve vise me tog impresionira u svijetu, povijesti, zivotu , ljudima
A sve smo dalje od dobrog i lijepo zivita za sve
Ja sam ponizan stvor
Sve vise me tog impresionira u svijetu, povijesti, zivotu , ljudima
A sve smo dalje od dobrog i lijepo zivita za sve
Debo i Yoda su već na Zapadu.marcellus wrote:dzango wrote:Bolje krkan nego derpe:debotoijusto wrote:Čak 89 posto Grka vjeruje da su kulturološko nadmoćni ostalim nacijama. Kao i 65 posto Srba, 68 posto Bosanaca, 69 posto Rusa, dok je Hrvata – 44 posto. Što je puno bliže rezoniranju na zapadu, gdje ovako misli 46 posto Britanaca, 45 posto Nijemaca i samo 36 posto Francuza
sto veci krkanluk to bolje misljenje o sebi
Ali ako postoji pitanje koje duboko dijeli Europu, onda je to odnos prema homoseksualnim brakovima, i to stanovnika koji su mlađi od 34 godine. Čak 61 posto mladih Hrvata i Hrvatica je protiv istospolnih brakova, također i 75 posto Srba, 79 posto u BiH, 82 posto Ukrajinaca i 86 posto Rusa (koje, eto, ujedinjuje mržnja prema gejevima). Zapad je potpuno drukčiji – protiv istospolnih zajednica je tek 20 posto Iraca, 15 posto Nijemaca, 7 posto Španjolaca i 6 posto Danaca.
svi pederi na tom zapadu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nešto kao Yoda.NPC wrote:dzango wrote:
Evolucija je kurva. Uvek te sjebe na kraju:
djeca će im biti prelijepa
2014-04-19
Najzdravije na Balkanu.epikur37 wrote:Puno zdravije stavove pokazuje istočna europa.
2014-04-19
Leviathan2 wrote:Hrvati radije bi u brakove sa zidovima
mislim halo, stvarno su nastrani il su svi zidari baustelci
Ne volim kad me sredina hvali kao izuzetnog...ono, baš mi bude neugodno.AssadNaPodmornici wrote:bog te jebo, 68% bosanaca misli da su superiorniji.. isusati boga. depresije od države.,. aj 44% hrvata, sve više shavaćmo da smo kao narod prosječno glupi itd. nije loše.debotoijusto wrote:Čak 89 posto Grka vjeruje da su kulturološko nadmoćni ostalim nacijama. Kao i 65 posto Srba, 68 posto Bosanaca, 69 posto Rusa, dok je Hrvata – 44 posto. Što je puno bliže rezoniranju na zapadu, gdje ovako misli 46 posto Britanaca, 45 posto Nijemaca i samo 36 posto Francuza
Kad si, uvjetno rečeno, sposoban i izrazito pametan, onda i znaš koliko je tvoje znanje ograničeno.
Obično volim reći da sve moje znanje mogu napisati na pola stranice papira formata A4.
Bosanac s pečatom na papiru u džepu dokazuje svoju pamet...Kao i svi istočni, uostalom.
On je ponosan na papir i ne na sebe.
Eroo wrote:Ne volim kad me sredina hvali kao izuzetnog...ono, baš mi bude neugodno.AssadNaPodmornici wrote:bog te jebo, 68% bosanaca misli da su superiorniji.. isusati boga. depresije od države.,. aj 44% hrvata, sve više shavaćmo da smo kao narod prosječno glupi itd. nije loše.debotoijusto wrote:Čak 89 posto Grka vjeruje da su kulturološko nadmoćni ostalim nacijama. Kao i 65 posto Srba, 68 posto Bosanaca, 69 posto Rusa, dok je Hrvata – 44 posto. Što je puno bliže rezoniranju na zapadu, gdje ovako misli 46 posto Britanaca, 45 posto Nijemaca i samo 36 posto Francuza
Kad si, uvjetno rečeno, sposoban i izrazito pametan, onda i znaš koliko je tvoje znanje ograničeno.
Obično volim reći da sve moje znanje mogu napisati na pola stranice papira formata A4.
Bosanac s pečatom na papiru u džepu dokazuje svoju pamet...Kao i svi istočni, uostalom.
ne volis no volis sam sebe hvalit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Upoznavanje u virtualnom svijetu je nešto drugo...Lijepo bi bilo da svi kažudebotoijusto wrote:Eroo wrote:Ne volim kad me sredina hvali kao izuzetnog...ono, baš mi bude neugodno.AssadNaPodmornici wrote:bog te jebo, 68% bosanaca misli da su superiorniji.. isusati boga. depresije od države.,. aj 44% hrvata, sve više shavaćmo da smo kao narod prosječno glupi itd. nije loše.debotoijusto wrote:Čak 89 posto Grka vjeruje da su kulturološko nadmoćni ostalim nacijama. Kao i 65 posto Srba, 68 posto Bosanaca, 69 posto Rusa, dok je Hrvata – 44 posto. Što je puno bliže rezoniranju na zapadu, gdje ovako misli 46 posto Britanaca, 45 posto Nijemaca i samo 36 posto Francuza
ne volis no volis sam sebe hvalit
ponešto o sebi....izobrazba, zanimanje, uspjesi, neuspjesi...i slično.
Ako ništa ono zbog prilagođavanja nivoa priče, tako da svi mogu razumjeti
ono šta se želi reći. Ja, napr. nisam pravnik ni liječnik, a možda netko tu je.
Evo, ako je netko liječnik imao bih par pitanja za njega....na PP, ako ne drugačije.
PS:
Kad god se nađem na nekom sastanku s nepoznatim ljudima najprije tražim da se
predstave: vrsta izobrazbe i funkcija.Na taj način opredjelim način svoje diskusije.
Ne možeš ekonomisti objašnjavati neke detalje iz struke, koje neće razumjeti
niti pod razno. Ne predaje se na isti način odraslima i djeci..na primjer. Itd...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radije bih bio Srbin nego Britanac"
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž
» Anketa: HDZ-ovci bi radije birali Milanovića nego Brunu Esih
» Radije se zapalio nego doživio ponižavajuću deložaciju iz svog doma
» PUPOVAC ŽESTOKO: ‘Škoru bi u Beogradu radije vidjeli u Vladi nego mene
» Radije vam govorim neugodnu istinu nego udobnu laž
» Anketa: HDZ-ovci bi radije birali Milanovića nego Brunu Esih
» Radije se zapalio nego doživio ponižavajuću deložaciju iz svog doma
» PUPOVAC ŽESTOKO: ‘Škoru bi u Beogradu radije vidjeli u Vladi nego mene
Page 2 of 2