Božinović: Podižu se prepreke na 13 puteva na granici sa BiH
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tih 13 lokacija blokirat će se velikim preprekama ili betonskim blokovima ili kanalima, a sve radi onemogućavanja ilegalnog prelaska državne granice, poručio je ministar Božinović
Vlada je u srijedu na sjednici dopunila Odluku o zaprječivanju cestovnih komunikacija i putova na državnoj granici s Bosnom i Hercegovinom i Republikom Srbijom i blokirala poljske puteve na 13 lokacija prema BiH.
Na taj način će se onemogućiti nezakoniti prelasci granice izvan graničnog prijelaza, poboljšati nadzor granice i suzbiti svaki oblik krijumčarenja, na području koje pokrivaju četiri policijske uprave; sisačko-moslavačka, dubrovačko-neretvanska, ličko-senjska te zadarska.
- Propisano je da se cestovne komunikacije koje nisu u funkciji mogu zapriječiti preprekama. Vlada je u aprilu 2014. donijela odluku o zaprječavanju puteva i uvidom u stanje utvrđena je potreba za ograničavanje dodatnih 13 lokacija na granici s BiH koje se treba zapriječiti velikim preprekama ili betonskim blokovima ili kanalima, a sve radi onemogućavanja ilegalnog prelaska državne granice - poručio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.
Istaknuo je da će se prepreke manjim dijelom financirati iz prorčuna, a većim dijelom europskim novcem, prenosi 24sata.hr
oslobođenje portal
Tih 13 lokacija blokirat će se velikim preprekama ili betonskim blokovima ili kanalima, a sve radi onemogućavanja ilegalnog prelaska državne granice, poručio je ministar Božinović
Vlada je u srijedu na sjednici dopunila Odluku o zaprječivanju cestovnih komunikacija i putova na državnoj granici s Bosnom i Hercegovinom i Republikom Srbijom i blokirala poljske puteve na 13 lokacija prema BiH.
Na taj način će se onemogućiti nezakoniti prelasci granice izvan graničnog prijelaza, poboljšati nadzor granice i suzbiti svaki oblik krijumčarenja, na području koje pokrivaju četiri policijske uprave; sisačko-moslavačka, dubrovačko-neretvanska, ličko-senjska te zadarska.
- Propisano je da se cestovne komunikacije koje nisu u funkciji mogu zapriječiti preprekama. Vlada je u aprilu 2014. donijela odluku o zaprječavanju puteva i uvidom u stanje utvrđena je potreba za ograničavanje dodatnih 13 lokacija na granici s BiH koje se treba zapriječiti velikim preprekama ili betonskim blokovima ili kanalima, a sve radi onemogućavanja ilegalnog prelaska državne granice - poručio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.
Istaknuo je da će se prepreke manjim dijelom financirati iz prorčuna, a većim dijelom europskim novcem, prenosi 24sata.hr
oslobođenje portal
Re: Božinović: Podižu se prepreke na 13 puteva na granici sa BiH
Eroo wrote:- Propisano je da se cestovne komunikacije koje nisu u funkciji mogu zapriječiti preprekama. Vlada je u aprilu 2014. donijela odluku o zaprječavanju puteva i uvidom u stanje utvrđena je potreba za ograničavanje dodatnih 13 lokacija na granici s BiH koje se treba zapriječiti velikim preprekama ili betonskim blokovima ili kanalima
S kanalima i krokodilima...Mogao bi Yoda tražit ošetu za autorska prava.
Trpaj još
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/prilikom-transporta-migranata-s-maljevca-napadnut-policajac/181031086
Uć će njima još par tisuća ovih pa će bit belaja
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/prilikom-transporta-migranata-s-maljevca-napadnut-policajac/181031086
Uć će njima još par tisuća ovih pa će bit belaja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Krstičević u Austriji jučer , proširenje suradnje i suradnja oko zaštite granica
https://www.google.hr/amp/s/www.vecernji.hr/amp/vijesti/krsticevic-i-kunasek-dogovorili-potpis-novog-sporazuma-o-obrambenoj-suradnji-2019-u-zagrebu-1279664
https://www.google.hr/amp/s/www.vecernji.hr/amp/vijesti/krsticevic-i-kunasek-dogovorili-potpis-novog-sporazuma-o-obrambenoj-suradnji-2019-u-zagrebu-1279664
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
ako imaju zelju zivjeti u europi neka traze vizu i radnu dozvolu i idu u njemacku.
ako imaju zelju zivjeti u europi neka traze vizu i radnu dozvolu i idu u njemacku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A onima koji u svoju kuću žele primiti migrante neka samo prime, ja im to ne bih zabranio.kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Naravno o'svom trošku.
Last edited by Eroo on Wed 31 Oct - 16:10; edited 1 time in total
dajte ljudi pa to su sve hodočasnici u Međugorje.
Guest- Guest
Eroo wrote:S kanalima i krokodilima...Mogao bi Yoda tražit ošetu za autorska prava.
mislim da je to bilo moje :)
pa takvih nema, osim metilde koja misli da joj stize saladin u kraljevstvo bozje.Eroo wrote:A onima koji u svoju kuću žele primiti migrante neka samo prime, ja im to ne bih zabranio.kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Naravno o'svom trošku.
nije ni stvar troska nego to sto su muslimani. nitko ne zeli gledati te pokrivene zene , hrpe smeca iza njih pustinjske obicaje. neka odu u saudijsku arabiju.
2015-08-15
Pustit onih par Sirijaca u EU pa neka odluce jesu li za azil ili ne. Ovo ostalo nema razlog za dobijanje azila. Vratit o svapskom trosku ili ih poslati njima.
omni-
2014-04-12
Kako ću ja prevesti kobasice i rakiju...to nikog ne zanima?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:Eroo wrote:S kanalima i krokodilima...Mogao bi Yoda tražit ošetu za autorska prava.
mislim da je to bilo moje :)
Grafično rješenje je , ako se ne varam, bilo Yodino.
Dijelite pola-pola, jebiga.
Šta te briga di Sora drži svoje smeće?kaya wrote:pa takvih nema, osim metilde koja misli da joj stize saladin u kraljevstvo bozje.Eroo wrote:A onima koji u svoju kuću žele primiti migrante neka samo prime, ja im to ne bih zabranio.kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Naravno o'svom trošku.
nije ni stvar troska nego to sto su muslimani. nitko ne zeli gledati te pokrivene zene , hrpe smeca iza njih pustinjske obicaje. neka odu u saudijsku arabiju.
ne pricam o sori. sora nije iz pakistana a nije cak ni muslimanka.Eroo wrote:Šta te briga di Sora drži svoje smeće?kaya wrote:pa takvih nema, osim metilde koja misli da joj stize saladin u kraljevstvo bozje.Eroo wrote:A onima koji u svoju kuću žele primiti migrante neka samo prime, ja im to ne bih zabranio.kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Naravno o'svom trošku.
iako ne skriva simpatije prema njima jer joj pola familije ipak jesu muslimani :)
tim ljudima sa mrkim facama, mobitelom i par zena u sarma looku nije mjesto u europi.
nitko ne zeli gledati njihovo zavijanje na mjesec i dimije.
2015-08-15
Ti si islamofob.kaya wrote:ne pricam o sori. sora nije iz pakistana a nije cak ni muslimanka.Eroo wrote:Šta te briga di Sora drži svoje smeće?kaya wrote:pa takvih nema, osim metilde koja misli da joj stize saladin u kraljevstvo bozje.Eroo wrote:A onima koji u svoju kuću žele primiti migrante neka samo prime, ja im to ne bih zabranio.kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Naravno o'svom trošku.
iako ne skriva simpatije prema njima jer joj pola familije ipak jesu muslimani :)
tim ljudima sa mrkim facama, mobitelom i par zena u sarma looku nije mjesto u europi.
nitko ne zeli gledati njihovo zavijanje na mjesec i dimije.
jesam. vi iz bosne ste se navikli na njih.
ja ne zelim vidjeti u svojoj blizini nikakvu sarmu ni pustinjske obicaje.
ovi iz bih dok su bili normalni nije mi bilo vazno. sad kad glume arape ne mogu ih smisliti.
ja ne zelim vidjeti u svojoj blizini nikakvu sarmu ni pustinjske obicaje.
ovi iz bih dok su bili normalni nije mi bilo vazno. sad kad glume arape ne mogu ih smisliti.
2015-08-15
dobro ti nisi iz bosne vise ali si ih u djetinjstvu gledao:)
meni je to uzasno kako se pokrivaju, hodaju bosi po kuci , sjede po podu .. strava.
meni je to uzasno kako se pokrivaju, hodaju bosi po kuci , sjede po podu .. strava.
2015-08-15
Bosnu sam vidio samo jedanput, ito iz vlaka...po noći.kaya wrote:dobro ti nisi iz bosne vise ali si ih u djetinjstvu gledao:)
Nama je to uvijek bilo jednako blizu kao Priština, na primjer.
Emocije...niti smo ih volili, niti mrzili. Samo smo znali da postoje.
Ustvari, čuli smo da postoje.
ma neka prepreka, trebaju i one. A oni koji zaobidju, deportacija nazad. Ovi sa druge strane prepreke su problem druge drzave, to isto se i diplomacijom dosta da rijesit, vidi kako su ih odma pokupili nije bio granicni prelaz sta 5-6 dana zatvoren?...kaya wrote:mah, prepreke se zaobidu. treba ih poceti deportirati doma. na njemacki trosak. u kamione i brodove i doma.
Da se to sve rijesit, samo treba imati malo volje i kreativnosti. Mozda bi mogli i njemacku recimo tuzit ili nesto za stetu koju ovi pocine na teritoriju hrvatske, ipak oni forsiraju to sve i tako. Nije bitno sto tu tuzbu necemo nikad dobit, bitna je poruka koja se posalje time i tako, ako ista mrze ti masonski vampiri to je kad im kosturi pocmu ispadat iz ormara...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na splitskoj Rivi osvanule antiislamističke prepreke
» U Crnoj Gori podižu spomenik Skenderbegu
» Budi ustrajan i nikad ne posustaj, bezobzira na prepreke
» šta rade PAS RATA medved i JUGONACISTA božinović
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘
» U Crnoj Gori podižu spomenik Skenderbegu
» Budi ustrajan i nikad ne posustaj, bezobzira na prepreke
» šta rade PAS RATA medved i JUGONACISTA božinović
» Božinović: Covid potvrde? Sigurno se neće ukinuti‘