Halo pašteta Dalija Orešković
Page 1 of 1
Halo pašteta Dalija Orešković
http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo-kako-dalija-oreskovic-moze-pobijediti-hdz/2036057.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Halo pašteta Dalija Orešković
ova ima sve predispozicije da nadmasi u iskakanju iz pastete,jacu,mirelu holly,anku mrak paprikas,radu boric,danijelu trbovic
2015-09-08
cuj ovog duhaceka...on sebe percipira kao 'radnika udarnika' a nije dignuo nista teze od pera...pa u biti slonu jedan debeli plenkovic radi ono sto ti trazis suprotno..ulazi u lijevo biracko tijelo i mudro kupi podrsku i glasove takvih...blento jedan debeli kasno je da oreskovicka tu nesto ucini a i ne moze..fiskalu ne vjeruj
2015-09-08
pretjerano favoriziranje medija koje nikad dobro ne zavrsi...po tu osobu..kratkorocno mozda da dugorocno i ne..ima brdo primjera...drugo mala sere ko grlica..dok je sdp bio na vlasti ni 1% njihovih nije proganjala a bilo ej itekako materijala..karamarka ej proganjala kao nekakvo cudoviste d abi nekidan priznala da njegov sukob interesa je mlaka vodica...dakle nemos u nju imati povjerenje kao nepristrane osobedebotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
2015-09-08
debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
mene ništa, da je ljevica htjela nać iritantniju i antipatičniju osobu teško bi uspjela, danijela trbović možda...
kolinda je šarmerica a dalija djeluje blago frigidno kad priča
marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
mene ništa, da je ljevica htjela nać iritantniju i antipatičniju osobu teško bi uspjela, danijela trbović možda...
nije nju "ljevica" nasla , dalija mjerka trziste s kapitalom iza sebe od percepcije da dobro radila svoj posao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
nije nju "ljevica" nasla , dalija mjerka trziste s kapitalom iza sebe od percepcije da dobro radila svoj posao
2015-09-08
ako se dobro spominjem "kaznila" je rimac karamarka koly dalicku... sto je tu pristrano ? pobogu mislim da kaznila i bozu petrovavuksadinare wrote:nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
2014-04-12
pa eto...sve si rekao...dok su prdoljak,milanovic,josipovic,milanka,zmajlovic bili zasticeni ko licki medvjedi naustrb svih dokazadebotoijusto wrote:ako se dobro spominjem "kaznila" je rimac karamarka koly dalicku... sto je tu pristrano ? pobogu mislim da kaznila i bozu petrovavuksadinare wrote:nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa eto...sve si rekao...dok su prdoljak,milanovic,josipovic,milanka,zmajlovic bili zasticeni ko licki medvjedi naustrb svih dokazadebotoijusto wrote:ako se dobro spominjem "kaznila" je rimac karamarka koly dalicku... sto je tu pristrano ? pobogu mislim da kaznila i bozu petrovavuksadinare wrote:nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:
zavrtio svemoguceg....pa kaze vako
Bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović nekoliko je puta bio tema sjednica Povjerenstva. U zadnjem slučaju zaradio je i opomenu jer je istovremeno obnašao dužnost zastupnika i direktora svoje konzultantske tvrtke.
s 30.000 kuna kaznilo zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića jer je u predizborno vrijeme izmijenio pravilnik kojim je on, a ne više Gradska skupština, mogao dodjeljivati besplatno plakatna mjesta kome želi, a dodijelio ga je i svojoj stranci.
Rekordnu kaznu od 40.000 kuna zaradio je pak bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum jer na opetovano traženje Povjerenstva nije dostavio svoju imovinsku karticu na kraju mandata.
Novčanu kaznu dobila je i bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. Zbog toga što upravljačka prava s tvrtke Duga strana d.o.o. nije prebacila na drugu osobu morala je uplatiti u državni proračun 15.000 kuna. Još šest tisuća kuna kazne zaradila je jer je zloupotrijebila diskrecijske ovlastikad je portalu Autograf dodijelila 70.000 kuna.
Nekoliko puta tema sjednica Povjerenstva bio je i bivši ministar zdravstva Siniša Varga. Njega je Povjerenstvo kaznilo s 20.000 kuna u dva slučaja - jer je kao ministar zdravlja odobrio pokroviteljstvo nad kongresom u organizaciji udruge CIMS s kojom je bio interesno povezan te jer je dok je bio ministar u KB-u Dubrava obavljao posao koji nije bio edukativne naravi.
Trideset tisuća kuna kazne dobio je pak bivši ministar obrane Ante Kotromanović i to jer mu je privatni let na Mali Lošinj platila tvrtka koja je ranije iskazala interes za kupnju vojnih nekretnina na području Malog Lošinja.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dalija-oreskovic-ozbiljno-shvatila-posao-podsjecamo-koga-je-sve-opalila-po-dzepu-foto-20170829
kad pogledas prijasnje sazive povjerenstva ova je mahnito radila sve 5 no izvrsna politika druga igra , logistika i spremnost na kompromise dobiva glasove
2014-04-12
vuksadinare wrote:pa eto...sve si rekao...dok su prdoljak,milanovic,josipovic,milanka,zmajlovic bili zasticeni ko licki medvjedi naustrb svih dokazadebotoijusto wrote:ako se dobro spominjem "kaznila" je rimac karamarka koly dalicku... sto je tu pristrano ? pobogu mislim da kaznila i bozu petrovavuksadinare wrote:nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:
naročito pupovac koji sam sebi dodjeljuje novac iz proračuna i onda još to i sam kontrolira
marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
Aleksandru Kolarić
catabbath-
2015-08-22
dalija je pametna zena i vrlo kvalitetna pravnica.
ono sto joj ova bezuba hdz rulja ne moze oprostiti u politickom anagzmanu je to - sto je zensko!
to je najbolje njen svekar slaven letica uoblicio u tome sto joj je javno porucio - toboz brigu za njegove unuke krene li u politiku.
njega politika nije omela u ocinstvu ali nju bi valjda trebala.
ono sto joj ova bezuba hdz rulja ne moze oprostiti u politickom anagzmanu je to - sto je zensko!
to je najbolje njen svekar slaven letica uoblicio u tome sto joj je javno porucio - toboz brigu za njegove unuke krene li u politiku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
catabbath wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
Aleksandru Kolarić
T.- Posts : 17557
2014-04-14
kaya wrote:dalija je pametna zena i vrlo kvalitetna pravnica.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
to sto je zensko .debotoijusto wrote:sto te smeta kod dalije ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa eto...sve si rekao...dok su prdoljak,milanovic,josipovic,milanka,zmajlovic bili zasticeni ko licki medvjedi naustrb svih dokazadebotoijusto wrote:ako se dobro spominjem "kaznila" je rimac karamarka koly dalicku... sto je tu pristrano ? pobogu mislim da kaznila i bozu petrovavuksadinare wrote:nije dobro radila bila je pristranadebotoijusto wrote:marcellus wrote:
zavrtio svemoguceg....pa kaze vako
Bivši premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović nekoliko je puta bio tema sjednica Povjerenstva. U zadnjem slučaju zaradio je i opomenu jer je istovremeno obnašao dužnost zastupnika i direktora svoje konzultantske tvrtke.
s 30.000 kuna kaznilo zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića jer je u predizborno vrijeme izmijenio pravilnik kojim je on, a ne više Gradska skupština, mogao dodjeljivati besplatno plakatna mjesta kome želi, a dodijelio ga je i svojoj stranci.
Rekordnu kaznu od 40.000 kuna zaradio je pak bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum jer na opetovano traženje Povjerenstva nije dostavio svoju imovinsku karticu na kraju mandata.
Novčanu kaznu dobila je i bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić. Zbog toga što upravljačka prava s tvrtke Duga strana d.o.o. nije prebacila na drugu osobu morala je uplatiti u državni proračun 15.000 kuna. Još šest tisuća kuna kazne zaradila je jer je zloupotrijebila diskrecijske ovlastikad je portalu Autograf dodijelila 70.000 kuna.
Nekoliko puta tema sjednica Povjerenstva bio je i bivši ministar zdravstva Siniša Varga. Njega je Povjerenstvo kaznilo s 20.000 kuna u dva slučaja - jer je kao ministar zdravlja odobrio pokroviteljstvo nad kongresom u organizaciji udruge CIMS s kojom je bio interesno povezan te jer je dok je bio ministar u KB-u Dubrava obavljao posao koji nije bio edukativne naravi.
Trideset tisuća kuna kazne dobio je pak bivši ministar obrane Ante Kotromanović i to jer mu je privatni let na Mali Lošinj platila tvrtka koja je ranije iskazala interes za kupnju vojnih nekretnina na području Malog Lošinja.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dalija-oreskovic-ozbiljno-shvatila-posao-podsjecamo-koga-je-sve-opalila-po-dzepu-foto-20170829
kad pogledas prijasnje sazive povjerenstva ova je mahnito radila sve 5 no izvrsna politika druga igra , logistika i spremnost na kompromise dobiva glasove
ovo su kazne kao nama po 200kn-
Dalija...
Koli... %
A desnije sam od iti jednog čmradezeovca, a 100% sigurno nemam niti jednog antifašističkog pretka...
Koli... %
A desnije sam od iti jednog čmradezeovca, a 100% sigurno nemam niti jednog antifašističkog pretka...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» DALIJA OREŠKOVIĆ O SLUČAJU ‘PREDSJEDNICA’: Povjerenstvo ne arbitrira, a još manje politički!
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» U lici na izborima HDZ zadrzao vlast a najveci dobitnik je HSP a gubitnik favorizirana Dalija Oreskovic
» Karamarko:'Momci iz Sherwoodske sume i u tajicama su u parlamentu a Dalija Oreskovic lansirana u visoku politiku'
» Nova anketa: Živi zid snažno pao, a Dalija Orešković jako porasla
» Dalija Orešković:Bilo je afera i u SDP-u a Kotromanović do danas nije platio kaznu
» U lici na izborima HDZ zadrzao vlast a najveci dobitnik je HSP a gubitnik favorizirana Dalija Oreskovic
» Karamarko:'Momci iz Sherwoodske sume i u tajicama su u parlamentu a Dalija Oreskovic lansirana u visoku politiku'
Page 1 of 1