Trump ukida mogućnost stjecanja državljanstva rođenjem
Page 1 of 1
Trump ukida mogućnost stjecanja državljanstva rođenjem
Miljona trudnica sleti u SAD i postanu američki državljani
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-ukida-mogucnost-stjecanja-drzavljanstva-rodenjem
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/trump-ukida-mogucnost-stjecanja-drzavljanstva-rodenjem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Trump ukida mogućnost stjecanja državljanstva rođenjem
Uvedeno prije 150 godina...
U međuvremenu se populacija SAD-a udesetorostručila...
Dakle, relikt prošlosti koji današnjem SAD-u ne treba...
U međuvremenu se populacija SAD-a udesetorostručila...
Dakle, relikt prošlosti koji današnjem SAD-u ne treba...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
shit... a ja se bas mislio rodit u Americi...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa moš u Kanaduflumen wrote:shit... a ja se bas mislio rodit u Americi...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa moš u Kanaduflumen wrote:shit... a ja se bas mislio rodit u Americi...
pa da pregrtavam snijeg...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
treba otici u Ameriku u stilu starih dobrih kolonista zabiti 4 stapa u zemlju,po mogucnosti u obliku kvadrata sto veceg i proderati se sto glasnije..OVO JE MOJE...!!!
Guest- Guest
pismejker wrote:treba otici u Ameriku u stilu starih dobrih kolonista zabiti 4 stapa u zemlju,po mogucnosti u obliku kvadrata sto veceg i proderati se sto glasnije..OVO JE MOJE...!!!
tako sam ja u Njemackoj, pa su mi rekli da ne smijem ovo ili ono, da treba dozvola za gradnju i slicne gluposti...nema moje, pa da mogu radit sto hocu...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:pismejker wrote:treba otici u Ameriku u stilu starih dobrih kolonista zabiti 4 stapa u zemlju,po mogucnosti u obliku kvadrata sto veceg i proderati se sto glasnije..OVO JE MOJE...!!!
tako sam ja u Njemackoj, pa su mi rekli da ne smijem ovo ili ono, da treba dozvola za gradnju i slicne gluposti...nema moje, pa da mogu radit sto hocu...
uffff,kud Svabe nadje.. ..Velika povrsina zemlje,iako 80 miljuna dusa,a opet,gradjevinsko zemljiste ,skupo do nebesa.. ... Cijenim da su vlesnicki odnosi malo tajnoviti...
Guest- Guest
pismejker wrote:flumen wrote:pismejker wrote:treba otici u Ameriku u stilu starih dobrih kolonista zabiti 4 stapa u zemlju,po mogucnosti u obliku kvadrata sto veceg i proderati se sto glasnije..OVO JE MOJE...!!!
uffff,kud Svabe nadje.. ..Velika povrsina zemlje,iako 80 miljuna dusa,a opet,gradjevinsko zemljiste ,skupo do nebesa.. ... Cijenim da su vlesnicki odnosi malo tajnoviti...
ma sve ok...samo nema kako ja hocu nego po propisi...
Da sam otisao u Ameriku bolje bi proso...ali sad je kasno...sad jos samo da se Doma vratit na dve noge...
flumen-
2015-08-21
tja..ja u Rusiji zabio 4 stapa...i sve legaliti..doduse sa gotovom Dačom u sredini...flumen wrote:pismejker wrote:flumen wrote:pismejker wrote:treba otici u Ameriku u stilu starih dobrih kolonista zabiti 4 stapa u zemlju,po mogucnosti u obliku kvadrata sto veceg i proderati se sto glasnije..OVO JE MOJE...!!!
ma sve ok...samo nema kako ja hocu nego po propisi...
Da sam otisao u Ameriku bolje bi proso...ali sad je kasno...sad jos samo da se Doma vratit na dve noge...
Guest- Guest
Similar topics
» Trump ukida War on drugs
» Trump ukida ograničenje od dva mandata
» Trump ukida financijsku pomoć Pakistanu
» Trump ukida đemokraciju i ravnopravnost za pedere
» Trump ukida Obamacare i uvodi zdravstveno osiguranje za sve
» Trump ukida ograničenje od dva mandata
» Trump ukida financijsku pomoć Pakistanu
» Trump ukida đemokraciju i ravnopravnost za pedere
» Trump ukida Obamacare i uvodi zdravstveno osiguranje za sve
Page 1 of 1