''Što se dogodi kad malo mjesto preplave migranti? Pročitajte ispovijesti stanovnika sicilijanskog gradića o suživotu s došljacima iz Afrike''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Što se dogodi kad malo mjesto preplave migranti? Pročitajte ispovijesti stanovnika sicilijanskog gradića o suživotu s došljacima iz Afrike''
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/572296/sto-se-dogodi-kad-malo-mjesto-preplave-migranti-procitajte-ispovijesti-stanovnika-sicilijanskog-gradica-o-suzivotu-s-dosljacima-iz-afrike
Strah je oružje vaših neprijatelja. Oni se njime dobro služe.
Strah je oružje vaših neprijatelja. Oni se njime dobro služe.
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Što se dogodi kad malo mjesto preplave migranti? Pročitajte ispovijesti stanovnika sicilijanskog gradića o suživotu s došljacima iz Afrike''
Europa umire...Dolaze novi ljudi...Život se nastavlja...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Što se dogodi kad malo mjesto preplave migranti? Pročitajte ispovijesti stanovnika sicilijanskog gradića o suživotu s došljacima iz Afrike''
ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
Guest- Guest
''I dok mnogi zaziru od migranata, u Suteri ih većina doživljava kao pravi blagoslov. Lokalna škola, kojoj je prijetilo zatvaranje, sad je opet skoro pa puna, ali opet, nisu svi sretni - protuimigrantski lobi smatra ih "općom katastrofom" i prijetnjom za domaće stanovništvo, a izmišljene priče o porastu kriminala zbog dolaska migranata sveprisutne su u talijanskoj javnosti.
Samo desničarima, nacionalistima ništa nije jasno...
red wolf-
2016-02-10
Ti si majmun, ne oni.pismejker wrote:Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
red wolf-
2016-02-10
Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..red wolf wrote:Ti si majmun, ne oni.pismejker wrote:Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
Guest- Guest
Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.pismejker wrote:Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..red wolf wrote:Ti si majmun, ne oni.pismejker wrote:Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
red wolf-
2016-02-10
Točno, umiru Europljani...Europe će biti i poslije nje.AssadNaPodmornici wrote:ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
red wolf-
2016-02-10
naravno da nije ..ne mozes od ghovneta napraviti dragulj...red wolf wrote:Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.pismejker wrote:Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..red wolf wrote:Ti si majmun, ne oni.pismejker wrote:Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
Guest- Guest
Ako si Židov, onda ti je koža malo tamnija...To je razumljivo jer ti je prvi predak došao iz Afrike...pismejker wrote:naravno da nije ..ne mozes od ghovneta napraviti dragulj...red wolf wrote:Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.pismejker wrote:Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..red wolf wrote:Ti si majmun, ne oni.pismejker wrote:Dolaze majmuni ne ljudi Ezeku..
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,Chamuge su ono sto nije moglo evoluirati..rest...talog...
zanimljiva stvar,ovih dana to proucavam intenzivno..upoznao sam jednu Bijelu chamugicu.albino girl..full crnacka fizionomija lica i forma tijela,jedino bijele koze,sva svijetla,svjetle oci,i kosa onako svjetlo bakarna..cak djeluje impresivno...
zanimljiva stvar,ovih dana to proucavam intenzivno..upoznao sam jednu Bijelu chamugicu.albino girl..full crnacka fizionomija lica i forma tijela,jedino bijele koze,sva svijetla,svjetle oci,i kosa onako svjetlo bakarna..cak djeluje impresivno...
Guest- Guest
nope..svjetle sam puti,..tvoja logika je cudna..pogledaj Hrvate..na moru tamnoputi,u slavoniji svjetli...kujis..nema to veze sa genetikom..red wolf wrote:Ako si Židov, onda ti je koža malo tamnija...To je razumljivo jer ti je prvi predak došao iz Afrike...pismejker wrote:naravno da nije ..ne mozes od ghovneta napraviti dragulj...red wolf wrote:Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.pismejker wrote:Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..red wolf wrote:
Ti si majmun, ne oni.
Guest- Guest
ne znam za tebe, ja nikada boljeg zdravlja, fala bogu i familija isto, i najbolji frendovi isto. nitko ne umire.red wolf wrote:Točno, umiru Europljani...Europe će biti i poslije nje.AssadNaPodmornici wrote:ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
a tebe pustilo za vikend na internet ,
Gojo, preteško je to za tebe...AssadNaPodmornici wrote:ne znam za tebe, ja nikada boljeg zdravlja, fala bogu i familija isto, i najbolji frendovi isto. nitko ne umire.red wolf wrote:Točno, umiru Europljani...Europe će biti i poslije nje.AssadNaPodmornici wrote:ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
red wolf-
2016-02-10
Tvoj prvi predak je bio crn...Istraži, ako meni ne vjeruješ...pismejker wrote:nope..svjetle sam puti,..tvoja logika je cudna..pogledaj Hrvate..na moru tamnoputi,u slavoniji svjetli...kujis..nema to veze sa genetikom..red wolf wrote:Ako si Židov, onda ti je koža malo tamnija...To je razumljivo jer ti je prvi predak došao iz Afrike...pismejker wrote:naravno da nije ..ne mozes od ghovneta napraviti dragulj...red wolf wrote:Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.pismejker wrote:
Ma dobro,znamo da ti zudis za crnackim pithonom,ali ostaje cinjenica..Chamuge su najblize drvetu i zivotu na njemu..
red wolf-
2016-02-10
kad će više taj pon pa da te ponovo stavu pod nazdor..red wolf wrote:Gojo, preteško je to za tebe...AssadNaPodmornici wrote:ne znam za tebe, ja nikada boljeg zdravlja, fala bogu i familija isto, i najbolji frendovi isto. nitko ne umire.red wolf wrote:Točno, umiru Europljani...Europe će biti i poslije nje.AssadNaPodmornici wrote:ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Gojo, uhvatio si se pogrešnog...AssadNaPodmornici wrote:kad će više taj pon pa da te ponovo stavu pod nazdor..red wolf wrote:Gojo, preteško je to za tebe...AssadNaPodmornici wrote:ne znam za tebe, ja nikada boljeg zdravlja, fala bogu i familija isto, i najbolji frendovi isto. nitko ne umire.red wolf wrote:Točno, umiru Europljani...Europe će biti i poslije nje.AssadNaPodmornici wrote:ne umire europa, samo treba krenuti sa deportarcijama.. ubrzo će
red wolf-
2016-02-10
Crno ostaje crno,Bijelo ostaje Bijelo...red wolf wrote:Tvoj prvi predak je bio crn...Istraži, ako meni ne vjeruješ...pismejker wrote:nope..svjetle sam puti,..tvoja logika je cudna..pogledaj Hrvate..na moru tamnoputi,u slavoniji svjetli...kujis..nema to veze sa genetikom..red wolf wrote:Ako si Židov, onda ti je koža malo tamnija...To je razumljivo jer ti je prvi predak došao iz Afrike...pismejker wrote:naravno da nije ..ne mozes od ghovneta napraviti dragulj...red wolf wrote:
Tvoj prvi predak u lozi bio je crn...Nije mogao biti drugačiji.
da ti odmah razjasnim..ne jebe me bas boja koze drugih svatova,nego ono sto ona predstavlja..Eto primjer orijentalce jako visoko cijenim i potivam..inteligentni radisni pozrtvovni,,samozatajni...savrsena rasa..
Guest- Guest
Prekrasno, nadam se ovakvim toplim ljudskim pričama diljem starog kontinenta...
Samo neka su škole pune...
Samo neka su škole pune...
2014-04-15
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nepoznate ispovijesti žena s Golog otoka: ‘Nakon ceremonije sramoćenja malo koja je rodila...‘
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 3