Počeo je kaos..Slovenija diže žičanu ogradu!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Počeo je kaos..Slovenija diže žičanu ogradu!
Čemu panika Hrvatskoj ionako fali po svim parametrima oko 3 milijuna stanovnika po površini koju ima sve po bivšoj Krajini i G.Kotaru je prazno
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
stenjalica wrote:Čemu panika Hrvatskoj ionako fali po svim parametrima oko 3 milijuna stanovnika po površini koju ima sve po bivšoj Krajini i G.Kotaru je prazno
Tamo su trebali doći Hrvati iz dijaspore, a ne Arapi i Afganistanci.
crvenkasti-
2014-04-17
Je li moguće da je ovo Branko Kalanj?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to hrvati čuvaju za šiptare, muje i migrante, ima da ih
instaliraju " saveznici " sa realnim obrazlozenjem
šta ce vama to, ionako nemate " puchanstvo za naseliti "
evo, ovo, fini ljudi, sve krem sa bliskog istoka. siluju po
izbeglickim kampovima, i ostave zrtvi po 1o eu ili $, svako.
cisto da je naprave kurvom i sl.
instaliraju " saveznici " sa realnim obrazlozenjem
šta ce vama to, ionako nemate " puchanstvo za naseliti "
evo, ovo, fini ljudi, sve krem sa bliskog istoka. siluju po
izbeglickim kampovima, i ostave zrtvi po 1o eu ili $, svako.
cisto da je naprave kurvom i sl.
Guest- Guest
ne bi rekao..ali isto ej moguce....bezbradica je vise psovao...sukobljavao se..ovaj mi pari mirnije..sad jedino ako bezbradi nije bio na lijecenju od ptsp-a pa se smirio...jastreb wrote:Je li moguće da je ovo Branko Kalanj?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za 10 godina očekujem na ulazu u Petrinju ili Novsku naptis Welcome to islam republic of SirAvg
Plodove Oluje sada žanjemo a urod će biti plodan
stenjalica-
2015-10-18
pa sami su oni poznjeli..nismo ih mi...znas kako se kaze..st6o trazis to i dobijes..svakom po zasluzistenjalica wrote:za 10 godina očekujem na ulazu u Petrinju ili Novsku naptis Welcome to islam republic of SirAvg
2015-09-08
Kad na RH teritoriju ostane zaribano nekoliko desetaka tisuća imigranata, tek onda će se Ostojić sjetiti za plani Ž-icu.
a ne..dotle ga vise nece biti....nakon izbora..dawson wrote:Kad na RH teritoriju ostane zaribano nekoliko desetaka tisuća imigranata, tek onda će se Ostojić sjetiti za plani Ž-icu.
2015-09-08
Zlovenac, sad si najebo. Neki Arap će te sprčiti garant.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Kalmeta već trlja dlanove, bit će perja.mutava baštarda wrote:Istina samo što ćemo mi našu ogradu preplatiti, a zid obojati nekoliko puta. U tome se svi naši problemi.vuksadinare wrote:..ne mozemo mi ostat na balkanu....jer ovo s ogradom bice inercija..podignemo li mi ogradu dignut ce je i srbija prema makedonoji a mekedonci prema grcima..a grcka ima prirodnu zicu prema turskoj-more...gdje granici u 90% obliku s turskomepikur37 wrote:europa se ograđuje ostasmo na balkanu
Guest- Guest
marcus-t wrote:Zlovenac, sad si najebo. Neki Arap će te sprčiti garant.
Meni rečeš? Nisam Slovenac. Hrvat sam. A to gdo će koga .... ada vidim ča delate va Hrvatskoj.
Last edited by Stribor on 19/10/2015, 12:24; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:marcus-t wrote:Zlovenac, sad si najebo. Neki Arap će te sprčiti garant.
Meni rečeš? Nisam Slovenac. Hrvat sam.
I ja i marcelus smo Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Austrija i Slovenija opet propuštaju izbjeglice nakon što je Slovenija sinoć blokirala ulaz pristiglima iz Slavonije.
Slovenska policija dočekala je sinoć izbjeglice sa žičanom ogradom i psima te ih nije pustila u zemlju [Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell]
Austrija je u ponedjeljak ujutro ponovno počela primati izbjeglice iz slovenskih prihvatnih centara Šentilj i Gornja Radgona, ali granicu prelaze u malim skupinama, javljaju izvjestitelji mariborskog lista Večer.
I slovenska strana je ponovno počela propuštati izbjeglice koje pristižu iz Hrvatske, javlja reporterka Al Jazeere Ana Mlinarić.
Hrvatska Vlada je na Twitteru objavila da je u Sloveniji ponovno počeo prihvat na graničnim prijelazima Bregana i Trnovec.
Predstavnica za tisak slovenske policijske uprave Vesna Drole kazala je telefonom za Hinu da prednost u prihvatu imaju ranjive skupine, posebno žene i djeca.
Nakon registracije, svi danas prihvaćeni upućuju se dalje u prihvatne centre u Sloveniji, najviše u Šentilj.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Litva gradi žićanu ogradu na granici s Bjelorusijom dugu više od 500 km
» Zoka mijenja planove i diže ogradu
» Potvrđeno: Austrija diže ogradu na svojoj granici
» Slovenija sutra u 6 ujutro podiže ogradu na granici s Hrvatskom
» Kaos na granici SAD i Meksika: Migranti jurišaju na ogradu, situacija sve gora
» Zoka mijenja planove i diže ogradu
» Potvrđeno: Austrija diže ogradu na svojoj granici
» Slovenija sutra u 6 ujutro podiže ogradu na granici s Hrvatskom
» Kaos na granici SAD i Meksika: Migranti jurišaju na ogradu, situacija sve gora
Page 3 of 3