Europski sud za ljudska prava: 'Vrijeđanje proroka Muhameda nadilazi slobodu govora'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Europski sud za ljudska prava: 'Vrijeđanje proroka Muhameda nadilazi slobodu govora'
Ezeku,jel ti se svidja..?
Guest- Guest
Re: Europski sud za ljudska prava: 'Vrijeđanje proroka Muhameda nadilazi slobodu govora'
Odoh nes posloziti i pojesti..ajd Ezeku,cuvaj mi moj homeyard..
Guest- Guest
Gledaj, danas si saznao da je 60 % životinjskih vrsta izumrlo zbog ljudskog djelovanja...Postotak je zapravo veći...Nebitno...I nitko ništa...Koga briga?...Zemlja je u teškom stanju, ali se ne predaje...Čovjek se mora promijeniti! Ovako ne ide dalje. Lako je namaknuti novih par milijuna radnika i dovesti ih u Europu kako je to sad učinjeno, ali to je učinjeno da se spasi svijet Vaših vladara...Odnosno sadašnji sustav...pismejker wrote:Kakogod...sve mi je bolje i bolje..Bougat sam i sve vise toga mogu...red wolf wrote:Ne, ti si klaun...pismejker wrote:red wolf wrote:Ne...Vladari ovog svijeta se prilagođavaju situaciji...Vi, sadašnji, ste već prošlost za njih...A toga još niste svjesni...pismejker wrote:
Kozojepski postaje..svima jasno...
Dakle ja sam Vladar..adaptiram se i u svim uvjetima uspjesno prilagodjavam..i sve mi je bolje i bolje...
Ezeku,se sjecas humoristicke serije Seinfeld..Lik je po epizodi dobivao oko milijun dolara..toliko o klaunima...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Novinar si...Imaš pedeset i nešto godina, i još nisi shvatio kako ''igra'' funkcionira...hahahahahahahahahahamarcellus wrote:dok istovremeno u Irskoj imamo referendum o dozvoli blasfemije usmjerene protiv krista.
najbolje da nisam, mamlazu poluinteligentni...
A sto cu mu ja..izumrlo,jako mi zao,ali ja gledam da JA prezivim,i moji bliznji,a zivo me se jebe za ostalih 8 milijardi tutleka..red wolf wrote:Gledaj, danas si saznao da je 60 % životinjskih vrsta izumrlo zbog ljudskog djelovanja...Postotak je zapravo veći...Nebitno...I nitko ništa...Koga briga?...Zemlja je u teškom stanju, ali se ne predaje...Čovjek se mora promijeniti! Ovako ne ide dalje. Lako je namaknuti novih par milijuna radnika i dovesti ih u Europu kako je to sad učinjeno, ali to je učinjeno da se spasi svijet Vaših vladara...Odnosno sadašnji sustav...pismejker wrote:Kakogod...sve mi je bolje i bolje..Bougat sam i sve vise toga mogu...red wolf wrote:Ne, ti si klaun...pismejker wrote:red wolf wrote:
Ne...Vladari ovog svijeta se prilagođavaju situaciji...Vi, sadašnji, ste već prošlost za njih...A toga još niste svjesni...
Dakle ja sam Vladar..adaptiram se i u svim uvjetima uspjesno prilagodjavam..i sve mi je bolje i bolje...
Ezeku,se sjecas humoristicke serije Seinfeld..Lik je po epizodi dobivao oko milijun dolara..toliko o klaunima...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Europski sud za ljudska prava odbio tužbu Srba protiv Hrvatske!Bijesni Srbi odlučili tužiti-suce
» Europski sud za ljudska prava danas je presudio da drzave mogu raspustiti stranke koje se ne distanciraju od bivsih komunistickih partija
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» Europski sud za ljudska prava danas je presudio da drzave mogu raspustiti stranke koje se ne distanciraju od bivsih komunistickih partija
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
Page 4 of 4