'' Usvojena rezolucija Drastičan porast neofašističkog nasilja u Europi: Traži se zabrana neofašističkih i neonacističkih grupa u EU''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: '' Usvojena rezolucija Drastičan porast neofašističkog nasilja u Europi: Traži se zabrana neofašističkih i neonacističkih grupa u EU''
Rezolucija EU Parlamenta, nemoj biti smiješan. Uskoro slijedi potop Angele Merkel u Njemačkoj a stranke tzv. političkog centra mogu samo nemoćno gledati.red wolf wrote:Ne. Sve je u tome da postigneš pravi trenutak.melkior wrote:Stislo im se govno u guzici jer vide da vrag šalu nosi, samo što je sad malo prekasno za neke stvari...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: '' Usvojena rezolucija Drastičan porast neofašističkog nasilja u Europi: Traži se zabrana neofašističkih i neonacističkih grupa u EU''
I da, čak su i Zeleni bolji izbor od SPD-a...a CDU i CSU treba uništiti, pa makar i sami Zeleni ili sam AFD formirao vlast...Potop stabilne korupcije prijeti stabilnosti civilizacije, kme.melkior wrote:Rezolucija EU Parlamenta, nemoj biti smiješan. Uskoro slijedi potop Angele Merkel u Njemačkoj a stranke tzv. političkog centra mogu samo nemoćno gledati.red wolf wrote:Ne. Sve je u tome da postigneš pravi trenutak.melkior wrote:Stislo im se govno u guzici jer vide da vrag šalu nosi, samo što je sad malo prekasno za neke stvari...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
2015-08-09
Mrš u pičkumaterinu muho bezglavared wolf wrote:Ne zanosim je sa ničim. Tvoja vrsta je glupa. Do bola. Kad im je rečeno da će se ovo dogoditi, tvoja vrsta to uopće nije shvatila.omni wrote:Samo se ti zanosi, poslije ce biti kukulele. Nema veze mozda dobijes malo bonusa posto si bio fini na forumu.red wolf wrote:Tvoja vrsta je stavljena pod lijekove. Ne možete bez njih. hahahahahahahahaha. Vi ste glupa vrsta.omni wrote:Smijat ces se koliko ti lijekovi dozvole, a kada se budes previse smijao onda cemo da oducimo na koju ces temperaturu. Nema labavo braleee. ;)red wolf wrote:
A ne prijatelju, ti ćeš to sve kušati. Ja ću samo promatrati i smijati se tvojoj vrsti.
Jebo te ko te spojio na internet.
Ono što stranke tzv. centra ne shvaćaju i nikako da shvate, da njima dugoročno prijetnja nisu ni stranke tzv. ljevice ni stranke tzv. desnice, već sistemska korupcija koja je toliko uzela maha da je tzv. politička elita izgubila dodir s realnošću. Najbolje bi im bilo da uopće ukinu demokratske izbore, ako već ne mogu Ustavom zabraniti bilo kakvu ozbiljnu alternativu svojoj vlasti. Demokracija u Europi je na izdisaju, ali ne zahvaljujući fašistima ni radikalnoj ljevici, već prije svega, zahvaljujući do grla ogrezloj u korupciji pokvarenoj političkoj eliti.
2015-08-09
Politički centar i tzv. "umjereni" je sinonim za korupciju, birači to vide.melkior wrote:Ono što stranke tzv. centra ne shvaćaju i nikako da shvate, da njima dugoročno prijetnja nisu ni stranke tzv. ljevice ni stranke tzv. desnice, već sistemska korupcija koja je toliko uzela maha da je tzv. politička elita izgubila dodir s realnošću. Najbolje bi im bilo da uopće ukinu demokratske izbore, ako već ne mogu Ustavom zabraniti bilo kakvu ozbiljnu alternativu svojoj vlasti. Demokracija u Europi je na izdisaju, ali ne zahvaljujući fašistima ni radikalnoj ljevici, već prije svega, zahvaljujući do grla ogrezloj u korupciji pokvarenoj političkoj eliti.
2015-08-09
Europa jednostavno se jednostavno mora probuditi i shvatiti da je tzv. politička elita neprijatelj čitavog naroda koja mu radi o glavi. To sad zovu populizam jer ne žele priznati evidentnu činjenicu da su sami najviše pridonijeli tome. Uskoro će se prestati razgovarati a proradit će oružje.
2015-08-09
Demokracija je gomila potplacenoga vodstva. To vec pomalo i ptice na grani pocinju uvidjati.
omni-
2014-04-12
Ljudi su umorni od "dijaloga", hoće konkretna, brza i efikasna rješenja, a ne "papine enciklike" EU komesara i isprazne frazetine preplaćenih birokrata kojima je ionako najveći problem u životu hoće li u stanci za ručak od besplodnih sastanaka naručiti jastoge ili dagnje.
2015-08-09
Stvarno, koja je razlika između CDU-a, CSU-a i SPD-a ili HDZ-a, SDP-a i HNS-a? Sve su to sistemske stranke stabilne korupcije.
2015-08-09
Treba potpuno redefinirati političke pojmove i odnose; ljevica i desnica je mrtva, socijaldemokracija i demokršćanstvo su ionako isprazne ideologije lišene ikakvog sadržaja i smisla, jedina realna politička podjela jest ona na:
a) globalisti i antiglobalisti (premda je to uvjetno jer ionako nove tehnologije diktiraju dinamiku društva)
b) sistemske stranke stabilne korupcije i tzv. "populisti"
a) globalisti i antiglobalisti (premda je to uvjetno jer ionako nove tehnologije diktiraju dinamiku društva)
2015-08-09
Jebiga Ezeku,ako si toliko zeljan raznolikosti,budem pri iducem posjetu Er-Ha,spakirao nekog kuratog chamugu,hormonima natopljenog arapa, i jos par sasavih i van kontrole afganistanaca,pa te stavim u sobu 3x3 metra sa njima...Slobodno dijeli jednakost,bratstvo i slobodu...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
Vrijeme je za Europu slobode, različitosti, jednakosti i bratstva...
Guest- Guest
On je kao i europska elita, on bi rado da se različitost, bratstvo i jednakost događa drugima, iza debelog sigurnosnog zida okruženog žicom i kamerama, i ne nužno po slobodnom izboru tih drugih...pismejker wrote:Jebiga Ezeku,ako si toliko zeljan raznolikosti,budem pri iducem posjetu Er-Ha,spakirao nekog kuratog chamugu,hormonima natopljenog arapa, i jos par sasavih i van kontrole afganistanaca,pa te stavim u sobu 3x3 metra sa njima...Slobodno dijeli jednakost,bratstvo i slobodu...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
2015-08-09
Sva društvena dinamika se može opisati kao prolazak kroz faze diktature, anarholiberalizma i stabilne korupcije. To je u stvari začarani krug koji je reverzibilan, znači, može ići u oba smjera.melkior wrote:Treba potpuno redefinirati političke pojmove i odnose; ljevica i desnica je mrtva, socijaldemokracija i demokršćanstvo su ionako isprazne ideologije lišene ikakvog sadržaja i smisla, jedina realna politička podjela jest ona na:
2015-08-09
Znas Melk,najmije kad netko prizeljkuje nesto o cemu nema pojma,nego mu je to onako fensi šmensi..melkior wrote:On je kao i europska elita, on bi rado da se različitost, bratstvo i jednakost događa drugima, iza debelog sigurnosnog zida okruženog žicom i kamerama, i ne nužno po slobodnom izboru tih drugih...pismejker wrote:Jebiga Ezeku,ako si toliko zeljan raznolikosti,budem pri iducem posjetu Er-Ha,spakirao nekog kuratog chamugu,hormonima natopljenog arapa, i jos par sasavih i van kontrole afganistanaca,pa te stavim u sobu 3x3 metra sa njima...Slobodno dijeli jednakost,bratstvo i slobodu...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
Ezek bi prvo trebao da malo provede vrijeme u okruzenju Kozojeba i chamuga,a potom nek slobodno govori svoje nedozrele zelje..
Ovdje su se Kozojebi ichamuge svima zgadili..jedno vrijeme je uzas zivi bio kod mene u gradu..kao da si u Damasku,ili Kairu...svabi se poceli skrivati u kucama,a ulici carovali arapi..sreca sva,pa ih je Turchadija redovno razbijala..Njima su Arapi nes kao Cige..
Guest- Guest
Ispada da jedino Turci i Kurdi u Njemačkoj imaju muda...pismejker wrote:Znas Melk,najmije kad netko prizeljkuje nesto o cemu nema pojma,nego mu je to onako fensi šmensi..melkior wrote:On je kao i europska elita, on bi rado da se različitost, bratstvo i jednakost događa drugima, iza debelog sigurnosnog zida okruženog žicom i kamerama, i ne nužno po slobodnom izboru tih drugih...pismejker wrote:Jebiga Ezeku,ako si toliko zeljan raznolikosti,budem pri iducem posjetu Er-Ha,spakirao nekog kuratog chamugu,hormonima natopljenog arapa, i jos par sasavih i van kontrole afganistanaca,pa te stavim u sobu 3x3 metra sa njima...Slobodno dijeli jednakost,bratstvo i slobodu...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
Ezek bi prvo trebao da malo provede vrijeme u okruzenju Kozojeba i chamuga,a potom nek slobodno govori svoje nedozrele zelje..
Ovdje su se Kozojebi ichamuge svima zgadili..jedno vrijeme je uzas zivi bio kod mene u gradu..kao da si u Damasku,ili Kairu...svabi se poceli skrivati u kucama,a ulici carovali arapi..sreca sva,pa ih je Turchadija redovno razbijala..Njima su Arapi nes kao Cige..
2015-08-09
Ja sam za slobodu izbora i protiv korupcije, a hoće li to rezultirati mirom ili totalnom koljačinom, meni uopće nije bitno.melkior wrote:Sva društvena dinamika se može opisati kao prolazak kroz faze diktature, anarholiberalizma i stabilne korupcije. To je u stvari začarani krug koji je reverzibilan, znači, može ići u oba smjera.melkior wrote:Treba potpuno redefinirati političke pojmove i odnose; ljevica i desnica je mrtva, socijaldemokracija i demokršćanstvo su ionako isprazne ideologije lišene ikakvog sadržaja i smisla, jedina realna politička podjela jest ona na:
2015-08-09
melkior wrote:Ispada da jedino Turci i Kurdi u Njemačkoj imaju muda...pismejker wrote:Znas Melk,najmije kad netko prizeljkuje nesto o cemu nema pojma,nego mu je to onako fensi šmensi..melkior wrote:On je kao i europska elita, on bi rado da se različitost, bratstvo i jednakost događa drugima, iza debelog sigurnosnog zida okruženog žicom i kamerama, i ne nužno po slobodnom izboru tih drugih...pismejker wrote:Jebiga Ezeku,ako si toliko zeljan raznolikosti,budem pri iducem posjetu Er-Ha,spakirao nekog kuratog chamugu,hormonima natopljenog arapa, i jos par sasavih i van kontrole afganistanaca,pa te stavim u sobu 3x3 metra sa njima...Slobodno dijeli jednakost,bratstvo i slobodu...red wolf wrote:https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/europski-parlament-trazi-zabranu-neofasistickih-i-neonacistickih-skupina---535836.html
Mogu ti reci da si u pravu..Svi ostali,pojedinci se ne broje,izbjegavaju fajt..Ja sam malo triskao ispocetka,pa me jedna frendica iz policije upozorila,da to ne radim,jer ako mi je ona zazmirila na oba oka,mozda drugi nece..danas,paaa..ponesto je drugacije...
zadnji konflikt je bio u statbanu,sjedila 4 ..ne znam sto su ono...tamnoputi,tankih faca,vrckaste kose..jebaji ih,afge ili stovec..sjedili u statbanu i podizali noge na sjedala..uffff kako su me raspizdili..Poceo ja fino,da spuste noge,,ono ignoriraju me i dalje pricaju..digao se ja i sve glasnije i bjesnje da maknu noge dolje..
jedan se ohrabrio i pitao sto ce biti ako ne spusti..nakon toga,Rujka mi je pricala da sam napravi tako grdu facu,da bi i pitbul pobjegao...lagano sam se nagnuo prema tom liku,i valjda je vidio da sam na rubu ,i onda su spustili noge,..ajoj jos sam im lajao i na hrvatkom,pickaro ih ,i govorio da su idjoti..na iducoj su izisli..
Sad dozvo se ja svijesti i mislim,sto ce ostali,kad ono nasmijane face svabija i izgledi,kao kad macka pojede misa..kimali glavom i odobravali,spominjali štojere,koje placamo da sve bude tip top..ispa ja heroj..
Guest- Guest
T omoze napraviti presedan...Napravis bilo sto sto smrdljivim liberalima ne pase,i odmah te etiketiraju kao nacistu ili fasistu..isto i sa Kozojebima..Kako ih svabi pazljivo uce Pravima...uzas
Guest- Guest
U Hrvatskoj je prošle godine rođeno 36.556 djece, dok je umrlo 53.477 osoba, a najčešće uzrok smrti su cirkulacijske bolesti i novotvorevine, koje su bile uzrokom smrti kod tri četvrtine umrlih, pokazuju podaci iz Hrvatsko zdravstveno-statističkog ljetopisa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
U Hrvatskoj je tako lani umrla 16.921 osoba više u odnosu na broj rođenih.
U Hrvatskoj je tako lani umrla 16.921 osoba više u odnosu na broj rođenih.
P to je Hrvatska, jebote! Mi smo neofašistička i neonacistička grupa u Europskoj uniji.
Hoće li onda nas zabraniti?
Jučer, na hateveju:
Jučer, na hateveju:
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:P to je Hrvatska, jebote! Mi smo neofašistička i neonacistička grupa u Europskoj uniji.
Jučer, na hateveju:
To je tek samo jedna knjiga.
Fašizam, neofašizam i neonacizam su nešto drugo. Oni se ne bore za svoju istinu knjigom.
Ne bojte se istine ona je spas.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Usvojena rezolucija UN o bezbjednosti na aerodromima
» Usvojena rezolucija: Srbima uvedite vize
» U Rumunjskoj dolazi drastičan porast cijena plina
» Preglasavanje: Usvojena Rezolucija o osudi ustaških zločina, poslanici HDZ BiH napustili sjednicu
» U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje
» Usvojena rezolucija: Srbima uvedite vize
» U Rumunjskoj dolazi drastičan porast cijena plina
» Preglasavanje: Usvojena Rezolucija o osudi ustaških zločina, poslanici HDZ BiH napustili sjednicu
» U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje
Page 2 of 3