Hrvatska na prosijačkom štapu
Page 1 of 1
Hrvatska na prosijačkom štapu
Toliko o blagostanju
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/571423/katastrofalni-podaci-drzavnog-zavoda-za-statistiku-svaki-peti-hrvat-je-na-pragu-siromastva-a-cak-18-milijuna-ih-zivi-u-kucanstvima-koja-jedva-spajaju-kraj-s-krajem
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/571423/katastrofalni-podaci-drzavnog-zavoda-za-statistiku-svaki-peti-hrvat-je-na-pragu-siromastva-a-cak-18-milijuna-ih-zivi-u-kucanstvima-koja-jedva-spajaju-kraj-s-krajem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatska na prosijačkom štapu
1,8 miljona
Sva srića pa nam je krahira natalitet i uteklo pola milijuna mladih tako da nema tko uživati u blagostanju o kojem političari pričaju
Fala kurcu
Sva srića pa nam je krahira natalitet i uteklo pola milijuna mladih tako da nema tko uživati u blagostanju o kojem političari pričaju
Fala kurcu
2014-04-11
tribo in povećati poreze da in država more pomoći
2014-04-16
Idemo u nove radne pobjede, danas sam odlučio da opet neću raditi NIŠTA
Fino kad sve iseli digni prosječnu plaću za dvije tisuće kuna
To su one dvije tisuće kuna razlike mjesečno koje si mi dosada uzimao na plaći a trpao u državni proračun da nahraniš uhljebskosocijalni sistem
Aj čao
Fino kad sve iseli digni prosječnu plaću za dvije tisuće kuna
To su one dvije tisuće kuna razlike mjesečno koje si mi dosada uzimao na plaći a trpao u državni proračun da nahraniš uhljebskosocijalni sistem
Aj čao
2014-04-11
to su sve laži i neistine,lažu svi i index i yutarnji i Dalija i ovi špijuni izvana.Pa imamo kako veli regoč pozitivan bdp,dobro da je iza brojke jedna nula ne bi škodilo.
vili40-
2015-08-02
A ništa ne kažu za Srbiju? Pa tamo je još gore!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:A ništa ne kažu za Srbiju? Pa tamo je još gore!
od kako si Hrvat, najebo si...svakim danom sve gore...valja mijenjat drzavljanstvo.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
loooolaben wrote:tribo in povećati poreze da in država more pomoći
ajukurac i ti :)
al me nasmija
eto, imamo veci bdp i od rusije LOLvili40 wrote:to su sve laži i neistine,lažu svi i index i yutarnji i Dalija i ovi špijuni izvana.Pa imamo kako veli regoč pozitivan bdp,dobro da je iza brojke jedna nula ne bi škodilo.
aaaah
crvenkasti, aj probaj uzet americko drzavljanstvo, nek i oni propadnu :)
Vidjet cu jos do Nove godine, pa mozda onda.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Srbija na staračkom štapu
» Plenkovic u teškoj poziciji : EU novac je na dugom štapu a bit će još na dužem
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Plenkovic u teškoj poziciji : EU novac je na dugom štapu a bit će još na dužem
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
Page 1 of 1