JACA nova heroina Sarajeva o Dodikovoj i Čovićevoj koaliciji: Jad i bijeda
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: JACA nova heroina Sarajeva o Dodikovoj i Čovićevoj koaliciji: Jad i bijeda
njoj nije bilo jasno ni ko je ruši ni zašto je ruši, uglavnom se znala tupavo smijat....
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
crvenkasti-
2014-04-17
...a sto rec kad je iz ocaja da opstane makar u saborskoj fotelji isla koalirati sa kerumom...marcellus wrote:njoj nije bilo jasno ni ko je ruši ni zašto je ruši, uglavnom se znala tupavo smijat....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ILI JESU ILI NISURegoč wrote:Jaca pokazuje da ne uočava da se okolnosti mienjaju i da Bošnjaci nisu više nedodirljiva veličina i najveće, možda i jedine, žrtve u predodžbi međunarodne zajednice.
[TA SERES S TIM
ko stara frajla bi dala jebat ne bi dala
ili jesi ii nisi .. musko
ha hahacrvenkasti wrote:Jaca je na heroinu?
ovo je stos dana
umjesto s kojim od inteligentnih braniteljavuksadinare wrote:...a sto rec kad je iz ocaja da opstane makar u saborskoj fotelji isla koalirati sa kerumom...marcellus wrote:njoj nije bilo jasno ni ko je ruši ni zašto je ruši, uglavnom se znala tupavo smijat....
tipa Skeje..
mislis na Plenkija ha kamenjarkomortal wrote:Regoč wrote:newuser wrote:Rojs ima najbolju izjavu vezano za "sposobne" političare... Kaže ako je bitno što govore nekoliko jezika neka se zaposle ko prevoditelji :D nama trebaju državnici, što ostaje nego složiti se s time.
izjava u sridu tek kad je skoro sve rasuto i uništeno, ali .... još uvijek se može izvući
godinama ste forsali i na starom forumu intelektualce, tzv stručnjake i ine koji masu puta nemaju karaktera i na sam mig se prodaju interesima stranaca
takvi nam i danas drmaju zemljom
e sad znam dakle zakaj su stalno potresi u zemlji
nego kae to KARAKTER _
zatucancu iz imocke krajine , iz ercgovne je jedno a kutulrnom i obrazovanom purgeru drugo
sorrz
mislim da se mortalki vrti po glavi onaj prvi KARAKTER
...imala je izbora ali je niko nece...Sora wrote:umjesto s kojim od inteligentnih braniteljavuksadinare wrote:...a sto rec kad je iz ocaja da opstane makar u saborskoj fotelji isla koalirati sa kerumom...marcellus wrote:njoj nije bilo jasno ni ko je ruši ni zašto je ruši, uglavnom se znala tupavo smijat....
tipa Skeje..
2015-09-08
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
sto joj treba maltretiranje
inace sam je uvijek dozivljavao kao kumicu koja je upala u politiku sasvim slucajno krivnjom jebaca mecene
inace sam je uvijek dozivljavao kao kumicu koja je upala u politiku sasvim slucajno krivnjom jebaca mecene
jbg znala je kome dati za karijeru...inace uvrh glave i dalje bi bila radiovoditeljica...ćiro se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme..a u godinama i ne mo's vise birat vazno je da umocis dok mognes josLeviathan2 wrote:men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
2015-09-08
pa bas takovuksadinare wrote:jbg znala je kome dati za karijeru...inace uvrh glave i dalje bi bila radiovoditeljica...ćiro se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme..a u godinama i ne mo's vise birat vazno je da umocis dok mognes josLeviathan2 wrote:men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
jednostavno nije bila umno mocna da se nosi s mjestom na koje su je postavili, ajd dok je kuhala sanaderu kavu nekako
inace...normalno da je jaca iskoristila ciru dok ju je mandario...sto s eono kaze ni kod stare babe đabe..'ciro daj reci franceku da mu je dosadio ovaj posao radiovoditeljice ima li koje slobodno mjesto na pantovscaku znas malo obradi franceka vec je demenentan reci mu da sam mu odana do gorba,da je bog pa ce valjda se naci koje mjesto na pantovscaku za mene...makar da zalijevam cvijece i da me kamera uhvati poslije c evec ici lako..'...'hocuuu jacoooo hocuuu jooooj kako se jebe....ah ah'Leviathan2 wrote:pa bas takovuksadinare wrote:jbg znala je kome dati za karijeru...inace uvrh glave i dalje bi bila radiovoditeljica...ćiro se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme..a u godinama i ne mo's vise birat vazno je da umocis dok mognes josLeviathan2 wrote:men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
jednostavno nije bila umno mocna da se nosi s mjestom na koje su je postavili, ajd dok je kuhala sanaderu kavu nekako
2015-09-08
Koliko kancerogenog materijala na jednom mjestu prije 7-8 godina, a glupi Hrvati u Sinju tome još aplaudiraju i pozdravljaju.
Guest- Guest
...interesantno da nikad nije otisla na prvu liniju i bila je jedna od radio i tv voditeljica koje nisu kako sam rekao vidjela prvu crtu ili bila u kriznim zaristima...to joj je hebrang uvijek predbacivao tipa..'vodi emisiju o prognanicima a nikad nije otisla u ona podrucja odakle su da vidi na licu mjesta kroz sta su prolazili'...inace cak su i sportski novinari morali biti jedno vrijeme ratni reporteri..cvitkovic,blazicko,susec...ali ova nije mrdnula dalej od porte hrt-aFénix wrote:Na forumu hercegbosne.org ima od prije 9 godina jedna tema s tračevima pa se Jaca tamo našla i što je jednom Vukovarcu radila dok je još radila na radiju.
2015-09-08
"Ravnopravnost", "jednakost", Istanbulska konvencija 1991.vuksadinare wrote:...interesantno da nikad nije otisla na prvu liniju i bila je jedna od radio i tv voditeljica koje nisu kako sam rekao vidjela prvu crtu ili bila u kriznim zaristima...to joj je hebrang uvijek predbacivao tipa..'vodi emisiju o prognanicima a nikad nije otisla u ona podrucja odakle su da vidi na licu mjesta kroz sta su prolazili'...inace cak su i sportski novinari morali biti jedno vrijeme ratni reporteri..cvitkovic,blazicko,susec...ali ova nije mrdnula dalej od porte hrt-aFénix wrote:Na forumu hercegbosne.org ima od prije 9 godina jedna tema s tračevima pa se Jaca tamo našla i što je jednom Vukovarcu radila dok je još radila na radiju.
Guest- Guest
je..samo si zaboravio..nakon zvizdanaj mesicu...smanjili su broj karata u prodaji a vise su dijelili tako da se izbjegnu situacije kao sto je bila sa mesicem..obicno su isle karte u prodaju one na najudaljenijim tribinama tako da zvizduci i negodovanja su se slabo culi...a blize svecanoj lozi su karte dobijali podobnijiFénix wrote:
Koliko kancerogenog materijala na jednom mjestu prije 7-8 godina, a glupi Hrvati u Sinju tome još aplaudiraju i pozdravljaju.
2015-09-08
Fénix wrote:
2018-04-10
vuksadinare wrote:jbg znala je kome dati za karijeru...inace uvrh glave i dalje bi bila radiovoditeljica...ćiro se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme..a u godinama i ne mo's vise birat vazno je da umocis dok mognes josLeviathan2 wrote:men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
To je njen vrh vrhova...
Ostalo je jako loša šala. No poltronstvo se u nas uvijek isplatilo.
2018-04-10
osobno mislim da tu dobrano snosi krivicu i tuđman koji vec polako bolestan i star nakon oluje narocito podkraj devdesetih je sebi priopustio da ga okruze i uđu u hdz svakakvi cirkusanti i politicke analfabete na rijeci odanih 'prijatelja' i 'suradnika'...tako d adanas vidimo posljedice..svi kuhari i kuharice kava,siljitelji olovaka po uredima i filozofi drmaju drzavom ili su drmali do nedavnoHektorović wrote:vuksadinare wrote:jbg znala je kome dati za karijeru...inace uvrh glave i dalje bi bila radiovoditeljica...ćiro se nasao na pravom mjestu i u pravo vrijeme..a u godinama i ne mo's vise birat vazno je da umocis dok mognes josLeviathan2 wrote:men je jace zao, fino se potkozila i mogla je bezbrizno provesti ostatak zivota s saborskom pemzijicom
To je njen vrh vrhova...
Ostalo je jako loša šala. No poltronstvo se u nas uvijek isplatilo.
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ljutita Jaca o Covicu:'JAD i BIJEDA.Mozes biti sljedeci srpski kandidat za predsjednistvo'
» Dodikovoj firmi pripao posao u Hrvatskoj vrijedan 70 milijuna KM
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Heroina
» Sjaj i bijeda ovisnosti
» Dodikovoj firmi pripao posao u Hrvatskoj vrijedan 70 milijuna KM
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Heroina
» Sjaj i bijeda ovisnosti
Page 4 of 5