Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
ma trebalo je to prvo odvest pod......ocu rec trebala je probat....ma znate sta ocu rec
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zaključak cile filozofije,melkior wrote:Pa da. Svačije je pravo biti retardiran, ali na vlastiti trošak.danni1 wrote:Kajo što tebe točno tjera na takvo razmišljanje? Zašto se misliš da ta žena nema pravo na svoju sreću i zadovoljstvo svojim životom a medicina joj u tome može pomoći?kaja_333 wrote:A zasto ju jednostavno nisu odveli u umobnicu umjesto sto su je oslijepili. Pa to je za zatvor. Ne možeš ludim osobama ispunjavati želje tipa odreži mi ruku, osljepi me, otvori prozor da letim, zaveži mi sidro oko struka da ronim Itd.
Ako je normalno ubiti dijete da bi bili zadovoljni,ako je normalno da muškarac postane žena uz pomoć medicine zašto te ovo toliko zgražava?
Guest- Guest
Daleko od očiju javnosti.melkior wrote:Pa da. Svačije je pravo biti retardiran, ali na vlastiti trošak.danni1 wrote:Kajo što tebe točno tjera na takvo razmišljanje? Zašto se misliš da ta žena nema pravo na svoju sreću i zadovoljstvo svojim životom a medicina joj u tome može pomoći?kaja_333 wrote:A zasto ju jednostavno nisu odveli u umobnicu umjesto sto su je oslijepili. Pa to je za zatvor. Ne možeš ludim osobama ispunjavati želje tipa odreži mi ruku, osljepi me, otvori prozor da letim, zaveži mi sidro oko struka da ronim Itd.
Ako je normalno ubiti dijete da bi bili zadovoljni,ako je normalno da muškarac postane žena uz pomoć medicine zašto te ovo toliko zgražava?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Split: prijetio svjedoku kako ne bi izgubio lažni status invalida Domovinskog rata
» Radikalne feministice zvijeri u tijelu zene
» Ponovo nepravda: Curicu Zarru smatraju previše zdravom
» "Policija RS kod mnogih migranata utvrdila da imaju ratne rane na tijelu"
» Kombi invalida u Puli išarali grafitom "Govna četnička"
» Radikalne feministice zvijeri u tijelu zene
» Ponovo nepravda: Curicu Zarru smatraju previše zdravom
» "Policija RS kod mnogih migranata utvrdila da imaju ratne rane na tijelu"
» Kombi invalida u Puli išarali grafitom "Govna četnička"
Page 3 of 3