Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užas: Hrvatskoj fale Srbi jer su Hrvati glupi
Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
Ili ko kurcevi sto bi bilo pravilnije.
Ali ne zelim da vrijedjam kurac, taj neduzni spolni organ zasluzan za opstanak ljudske vrste i za mnoga zadovoljstva.
Hrvati - mislim na muski dio populacije - GLUPI DO JAJA I DOSADNI KO PROLJEV.
Nista debilnije na svijetu nema.
Nije ni cudo sto se zenski mladji dio populacije ide provoditi i jebavat po Beogradu i raznim drugim destinacijama. Jer od hrvatske muske polulacije imaju samo neprevazidjenu dosadu i depresiju.
a srbi još gluplji
https://iq-research.info/en/average-iq-by-country/rs-serbia
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kako je taj covjek dosadan...savrseno je sebe opisaomarcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
Ali ne zelim da vrijedjam kurac, taj neduzni spolni organ zasluzan za opstanak ljudske vrste i za mnoga zadovoljstva.
Nije ni cudo sto se zenski mladji dio populacije ide provoditi i jebavat po Beogradu i raznim drugim destinacijama. Jer od hrvatske muske polulacije imaju samo neprevazidjenu dosadu i depresiju.
a srbi još gluplji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ko govori o Srbima.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
a srbi još gluplji
Jebo te, pa sta god kazes za Hrvate oni odmah se hvataju Srba.
A sto se tice tog teksta o kvocjentima inteligencije gdje se tu pribrajaju Srbi iz Hrvatske.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa ne mogu vjerovat da ova tema ima sedam stranica od provokatora crvenkastog...mislim debilizam kao i crveni
2015-09-08
Jel to ti nesto ko meni ...vuksadinare wrote:kako je taj covjek dosadan...savrseno je sebe opisaomarcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
a srbi još gluplji
2015-09-24
ko govori uopce o srbima iz hrvatske....jebes njih..cim izrodili takve likove poput martica,babica,hadzica..sto rec..crvenkastog provokacijaRingo10 wrote:A ko govori o Srbima.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
a srbi još gluplji
Jebo te, pa sta god kazes za Hrvate oni odmah se hvataju Srba.
A sto se tice tog teksta o kvocjentima inteligencije gdje se tu pribrajaju Srbi iz Hrvatske.
2015-09-08
da...samo grintas,kukas,fantaziras ujutro nezafovoljan sobom popodne cijelim svijeto...bolje se opisao nisiRingo10 wrote:Jel to ti nesto ko meni ...vuksadinare wrote:kako je taj covjek dosadan...savrseno je sebe opisaomarcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
a srbi još gluplji
2015-09-08
Ma jock..'rvati su pametniji dokazano nauchno.. ovo je primjer pravog "pametnog 'rvata" koji je godinama zivio u Begeju pa su ga Srbi istjerali da ne bi dobili kompleks manje vrijednosti.Jjebeni vozac tegljacha koji postane general....jebeni konobar koji je postao "novinar"..jebeni ubica africhke djece koji je sluzio u legiji stranaca postaje general..pa u jebenoj Hrvatskoj zemlji ne mozesh nista biti osim ubice i lopova.To je zemlja buducnosti iz koje ce pobjeci sve sto je pametno a ostat ce ovakvi "pametni"novinari..Pa ljudi...jer vi shvacate da sami sebi kopate jamu dozvoljavajuci ovakvim kretenima da budu netko i nesto iako imaju ...kako on kaze...ajkju,,manji od najveceg zenskog broja cipele..
Daklem da vam predstavim idiota ...pravog 'rvata chiji je tata bio JNA pa kad je pukla Yuga on se preselio u Zegej i dokazuje pravim hrvatima tko je veci 'rvat..Bog ti jebo mater ...koja pamet???!!No ...pametnim hrvatima taj sigurno ne moze prodati nishta...ali avaj...takvih je malo::)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=8oYrP5hYqXQ
Daklem da vam predstavim idiota ...pravog 'rvata chiji je tata bio JNA pa kad je pukla Yuga on se preselio u Zegej i dokazuje pravim hrvatima tko je veci 'rvat..Bog ti jebo mater ...koja pamet???!!No ...pametnim hrvatima taj sigurno ne moze prodati nishta...ali avaj...takvih je malo::)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=8oYrP5hYqXQ
Guest- Guest
A je li ...vuksadinare wrote:da...samo grintas,kukas,fantaziras ujutro nezafovoljan sobom popodne cijelim svijeto...bolje se opisao nisiRingo10 wrote:Jel to ti nesto ko meni ...vuksadinare wrote:kako je taj covjek dosadan...savrseno je sebe opisaomarcellus wrote:Ringo10 wrote:Nakon ovih svih postova rekao bih da su Hrvati generalno glupi ko kurac.
a srbi još gluplji
Pa kad je bio rat mislio sam kad sve prodje, onakva zemlja, ko da je Bog za sebe stvarao, ima da cvjeta.
Mislio sam da cemo i mi U BiH imati mnogo od toga.
A pogledaj dokle ste je doveli. I nas u BiH. I kazete da niste glupi ... pa samo krajnji kreten moze onakvu zemlju dovesti u ovakvo stanje.
A to sto ste Mesica dva puta izglasali za Predsjednika ... to je za antologiju imecilnosti. To je meni isto kao da Rusi umjesto Putina izglasaju Kodorovskog ili neku slicu protuhu ...
I jos pita sto sam bijesan ...
2015-09-24
Pa neće onda biti da je bila srpska država. Nego, ko nam sada drma kavez? Broza nema već skoro 40 godina.marcellus wrote:dzango wrote:Ala svirate kurcu. Kakva bre srpska država kada je doživotni predsednik bio Hrvat? Srbija jedina podeljena na 3 dela i industriski oplljačakana. Jedini apartheid je bio nad Srbima na Kosovu uz obaveno prućitkivanje zarad bratstva i jedinstva, jebalo vas ono i vaš komunizam.marcellus wrote:Ringo10 wrote:
A ako su u pitanju Srbi iz Hrvatske onda kao prvo nema sta da se bunite i kao drugo to znaci da ste sami krivi jer ste bili nesposobni da se nametnete.
Bila je partijska drzava a Srbima se nije gadilo ici u partiju radi vlasti.
hehe da i cnrci su bili nesposbni da se nametnu u apartheidu
bila je srpska država prije svega a tek potom partijska
nije da hrvati nisu bili u partiji, jesu, i više nego srbi
jeste bio hrvat al od kurca.
Srbija jest bila sjebana, ali Srbi u Hrvastkoj su bili privilegirana vrsta, jer je tile volio da svako nekog drži na oku. Vas šiptari, nas vi, i tako
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dokazano je da glupi ljudi imaju manje briga u zivotu. Zbog toga ih zdravlje bolje služi. A i generalno su srićniji. Pogle stopu samoubistava u Srbiji. Sve zato jerbo im kognitivna percepcija svisti omogućava da glidaju previše daleko i široko u budućnost. I onda kad skuže kak je život nepredvidiv, ubiju se pri Hrvata.
I ovaj bu htija da uvozimo takve, jel
I ovaj bu htija da uvozimo takve, jel
Što više čitam, ova rečenica ima više smisla
stvarno su glupi svi oni Hrvati kojima srbi hvale (nedostaju) u Hrvatskoj i koji misle kako su oni pametni ....hahahahaha
immortal-
2014-04-16
Moram priznati da ka Hrvatu mi isprva ni bila jasna ta rič "hvale" dok u zagradi nisi stavila (nedostaju). Srbin bu to recimo skonta odma bez zagrade.
Moram priznati da idem upravo u Beograd
Provjieriti tvrdnje
Provjieriti tvrdnje
Dobro..sto sad kazu zene koje su probale seks sa Srbima..fale li im ili ne Srbi..?..sudeci po odnosu i stavu cura forumskih,nekako su jako umeksale stavove prema Srbima,guguchu im pristojno,Srbi opet jako gentlemeni prema njima..chukowi laju,a karavane i dalje nesmetano prolaze...
Guest- Guest
Parastos?vuksadinare wrote:vozdra sokole ja te vec oplakaojastreb wrote:Ma lik misli na hrvatske Srbe,a oni su duplo inteligentniji od ovih iz Srbije. Primjeri:Tesla,Milanković, Mrkalj,Matavulj, Desnica...marcellus wrote:srbija, zemlja s prosječnim ajkjom 89, jedini bijelci još gluplji od hrvata i onda se ovaj javi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» UZAS!Srbi u panici,Hrvati postavljaju detektor lazi na granicu sa Srbijom
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» SRBI O AGRESIJI U HRVATSKOJ: NE ZNAMO TKO JE GRANATIRAO DUBROVNIK, A NA OVČARI SU HRVATI UBIJALI SRBE
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 7 of 7