"Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Srbi su rekli - nikad više sa Hrvatima. I ja se slažem"
Kud to zaboravihflumen wrote:tre wrote:Nas slavonce svi vole, čudo je što sve rakija, kulen i prostodušnost mogu učinitiflumen wrote:budimo iskreni. mi smo stvarno zajebani. evo recimo, hercegovci me ne vole jer sam iz rijeke, mi iz rijeke ne volimo purgere, purgeri ne vole bosance. svi smo nekako podijeljeni po regijama, a potom i po partizanima i ustasama. plavi jebu crvenima mater i obrnuto.
srbi su tu nebitni. normalno da nitko normalan ne zeli u istu drzavu sa njima.
treba vec sad planirati HREXIT za slucaj da briselske kurve prime Srbiju u EU.
i čvarci stari i čvarci
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ma generalno je istina, u postu negdje iznad sam pojasnio a sad što đubradi ima svugje i među svima to je drugi par postola, jebiga to je takoFénix wrote:Mislim da ni to nije istina. Većina kaže deklarativno, a onda sasvim nešto drugo misli, a treće radi. Nitko tu nikoga ne voli kad se nešto gleda kao cjelina, od osobe do osobe je druga priča.tre wrote:Nas slavonce svi vole, čudo je što sve rakija, kulen i prostodušnost mogu učinitiflumen wrote:budimo iskreni. mi smo stvarno zajebani. evo recimo, hercegovci me ne vole jer sam iz rijeke, mi iz rijeke ne volimo purgere, purgeri ne vole bosance. svi smo nekako podijeljeni po regijama, a potom i po partizanima i ustasama. plavi jebu crvenima mater i obrnuto.
Sve je to meni zlo i puna mi je kapa svega. Slika države i ljudi u cjelini mi govori tko koga i što voli, a koga i što ne voli.
Imaš na 1000 podjela i razlika, a sve se na kraju svodi na dobre i loše. Sjebali su mene i moje Ere i Slavonci i Dalmatinci i Bosanci i Mađari i ovi i oni. Na kraju ne mogu reći da su svi takvi, ali smijem i mogu reći imenom i prezimenom, pa čak i njihovim obiteljskim zaleđem. Na sve te priče gledam je li imaju pokrića ili ne. Nažalost, kod svih nema pokrića i onda ljudi pišu: "Malo nas se, al' smo govna."
Nisu kužili ili bolje da kažem u manjem broju su kužili oni koji su bili dalje od vatre, mi sa prvih linija smo vjerojatno još od 88e kužili što se sprema ali je i nama bilo to teško prihvatiti iako smo sa srbima imali konstantno probleme među mlađom generacijom u koje sam tada spadao. Stariji su vodili svoje bitke i to sam kasnije saznao kako i na koji način no kad si mladić puno drugi stvari ti je na pameti a politikakaya wrote:ma, kad je rat poceo hrvati nisu kuzili sto se desava u prvo vrijeme.Ringo10 wrote:Hrvati su ubistveno dosadni a najteži su samima sebi i tu se slažem.flumen wrote:budimo iskreni. mi smo stvarno zajebani. evo recimo, hercegovci me ne vole jer sam iz rijeke, mi iz rijeke ne volimo purgere, purgeri ne vole bosance. svi smo nekako podijeljeni po regijama, a potom i po partizanima i ustasama. plavi jebu crvenima mater i obrnuto.
Ali dvije su činjenice
Prvo, Hrvati NISU POČELI RAT. ZAto je vrlo pokvareno od nekih u samoj Hrvatskoj da to tvrde i da se ponašaju kao da je to činjenica.
Drugo, u SFRJ sa Hrvatima kao narodom i sa Hrvatskom manje više nije niko imao problema. Posebno nakon Ustava 74, Hrvati su manje više bili mirni i smatrali su da takav status Hrvatske unutar SFRJ njima manje više odgovara.
ČAk je političkoj emigraciji vremenom otupila oštrica jer više nisu imali priliva svježe krvi.
Treće, Hrvate je razbudio velikosrpski pohod u drugoj polovici osamdesetih kad su shvatili o čemu se radi i da je đavo šalu odnio. Inač da toga nije bilo, pitaj Boga bi li Hrvatska ikad krenula u osamostaljenje.
Dakle, možemo biti i ovakvi i onakvi ali rat nismo počeli niti smo prvi krenuli u rasturanje Jugovine. Sve što je slijedilo nakon velikosrpske agresije je bilo iznuđeno i jer smo bili prisiljeni. Nismo imali izbor.
Život pod Miloševićem i njegovom pročetničkom klikom u nekoj prekrojenoj i unitariziraanoj Jugoslaviji je bio out of question.
gledali zbunjeno.
ja sam bila klinka u skoli 90 e kad nam je sladana objasnila da smo ustase i da ona zato seli s mamom i tatom
srbiju usred skolske godine i da cemo dobiti rat.
nas 5 se gleda zbunjeno, niti znamo sto su tocno ustase , ni tko bi tu ratovao ni gdje oni idu.
dakle to smo culi doma, nista.
dok je slada bila upucena u sve.
jebemti led pa da nisi opčinjen sa ustašama i da ih ne vidiš na svakom koraku još bi nešto i bilo od tebe :DRingo10 wrote:Hrvati su ubistveno dosadni a najteži su samima sebi i tu se slažem.flumen wrote:budimo iskreni. mi smo stvarno zajebani. evo recimo, hercegovci me ne vole jer sam iz rijeke, mi iz rijeke ne volimo purgere, purgeri ne vole bosance. svi smo nekako podijeljeni po regijama, a potom i po partizanima i ustasama. plavi jebu crvenima mater i obrnuto.
Ali dvije su činjenice
Prvo, Hrvati NISU POČELI RAT. ZAto je vrlo pokvareno od nekih u samoj Hrvatskoj da to tvrde i da se ponašaju kao da je to činjenica.
Drugo, u SFRJ sa Hrvatima kao narodom i sa Hrvatskom manje više nije niko imao problema. Posebno nakon Ustava 74, Hrvati su manje više bili mirni i smatrali su da takav status Hrvatske unutar SFRJ njima manje više odgovara.
ČAk je političkoj emigraciji vremenom otupila oštrica jer više nisu imali priliva svježe krvi.
Treće, Hrvate je razbudio velikosrpski pohod u drugoj polovici osamdesetih kad su shvatili o čemu se radi i da je đavo šalu odnio. Inač da toga nije bilo, pitaj Boga bi li Hrvatska ikad krenula u osamostaljenje.
Dakle, možemo biti i ovakvi i onakvi ali rat nismo počeli niti smo prvi krenuli u rasturanje Jugovine. Sve što je slijedilo nakon velikosrpske agresije je bilo iznuđeno i jer smo bili prisiljeni. Nismo imali izbor.
Život pod Miloševićem i njegovom pročetničkom klikom u nekoj prekrojenoj i unitariziraanoj Jugoslaviji je bio out of question.
za post
IGOR MANDIĆ SASUO HRVATIMA ISTINU U LICE: Srbi su uveli Hrvatsku u EU, a danas ih vređaju kao najgore pse! Sada ih gađaju hranom, a sledeći put MOŽE BITI METAK!
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3139647/igor-mandic-sasuo-hrvatima-istinu-u-lice-srbi-su-uveli-hrvatsku-u-eu-a-danas-ih-vredjaju-kao-najgore-pse-danas-ih-gadjaju-hranom-a-sledeci-put-moze-biti-metak
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
I ja se slažem. Ni u EU i slične gluposti.
Serbinho-3 wrote:Srbi su uveli Hrvatsku u EU
Guest- Guest
Ja sam morao pročitati nekoliko puta da se uvjerim da sam dobro pročitaoSpeare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Srbi su uveli Hrvatsku u EU
taj mandic pretpostavljam ne zivi u hr. i cita informer gde vesamo srpske porodice i slusamo ustasku muziku.tre wrote:Ja sam morao pročitati nekoliko puta da se uvjerim da sam dobro pročitaoSpeare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Srbi su uveli Hrvatsku u EU
da zivi tu znao bi da su srbima odavno obnovljene kuce , dobili su odstete i realno nista im fali.
ima nekih zabacenih sela gdje nema struje i osnovnih uvjeta sto je za svaku osudu ali nemaju je ni hrvati tamo.
pupijevom bratu koji je bio u cetnicima je obnovljena kuca i renovirana, u okolici zadra, za barem 50 000 eura sto je platila rh.
tako da prezivjeti ce pomfri na glavi a koji nitko ne bi dobio samo zato sto je srbin vec je motiv njegovo eksponiranje i to sto jede govna dok Suljo sere a predstavlja vlast u rh.
incidenti sa srbima su minimalni i od balavaca a da su kazne stroze i njima bi stali na kraj.
tako da mislim da mandic sjedi u cacku , cita informer i onda komentira polozaj srba u rh.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i eu nije sigurno pitala pupija moze li rh u eu.
nego su na poziv i “ljubaznu zamolbu” SAD morali primiti hrvatsku kao i u nato jer inace ne bi sigurno.
i mi bi kao i srbija vodili pregovore narednih 30 godina. i onda bi nas mozda zajedno primili.
nego su na poziv i “ljubaznu zamolbu” SAD morali primiti hrvatsku kao i u nato jer inace ne bi sigurno.
i mi bi kao i srbija vodili pregovore narednih 30 godina. i onda bi nas mozda zajedno primili.
2015-08-15
kaya wrote:i eu nije sigurno pitala pupija moze li rh u eu. stvarno je otisao u kurac s pamecu.
2015-08-15
Računao sam svoju smrt u 76. godini jer sam hteo da budem pošteni građanin pa da umrem u okvirima statistike. Pošto te godine kada sam pisao statistika je govorila da je životni vek muškarca oko 76 godina. Bio je red da ja umrem tako. Moji prijatelji su umrli. Nije mi pošlo za rukom", kaže Igor Mandić
----------------
jel' moze netko sirotom pomoc?
----------------
jel' moze netko sirotom pomoc?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbi rekli za Hrvata i Albanca koji su zajedno slavili pobjedu Liverpoola da su OGAVNI
» Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Srbi rekli za Hrvata i Albanca koji su zajedno slavili pobjedu Liverpoola da su OGAVNI
» Vučić: hrvatima će uvek krst biti zakrivljen i kukast, naš nikad
Page 3 of 3